Meghívó, most nem esküvőre

Nemrégiben készítettünk egy különleges, 3d-s pop-up meghívót, ami bár nem esküvőre készült, mégis szeretnénk róla beszámolni.

Egész pontosan szeretnénk eldicsekedni, ugyanis egy nagy nemzetközi cég keresett meg bennünket azzal, hogy egy német országban nagy sikert aratott, speciális vezető tréninget kívánnak Budapesten is megrendezni, amihez olyan, komplex technológiával készült meghívót képzeltek el, amelyre minden általuk megkeresett nyomda és kivitelező azt mondta, hogy nem tudja elkészíteni. Mi viszont nem csak, hogy el tudtuk ezt készíteni, de hasonló megoldás szerepelt is már a kínálatunkban, így pontos és részletes információval, továbbá nem kevés tapasztalattal tudtunk szolgálni.

Ez a meghívó típus önmagában sem egy sima ügy, ebben az esetben viszont rendkívül magas példányszámot, közel 300 db-ot rendeltek tőlünk, ráadásul különösen rövid határidővel. De büszkén jelenthetjük, hogy a meghívót megterveztük, teljes körűen kiviteleztük, határidőre és kifogástalan minőségben, a megrendelő cég maximális megelégedésére. Így szerénytelenség nélkül állíthatjuk: bármilyen megívót meg tudunk csinálni!

Örülünk, hogy immár az üzleti szférából is érkeznek megrendeléseink, aminek a fenti esetből kiindulva az az egyszerű magyarázata, hogy az általunk képviselt minőség, de főleg az e területen szerzett tapasztalataink alapján, nemzetközi összehasonlításban is megálljuk a helyünket.

A teljes galériát itt megnézheted.