Akvarell No10 Okker+Krém B-Pavilon

Technikai paraméterek
»» Bordür méret: 13×18 cm
»» Kártya méret: 9×14 cm
»» 100% DIY ár: 280 Ft/db
»» 50% DIY ár: 420 Ft/db (burdürre ragasztott kártyával)
»» 0% DIY – Kész termék ár: 620 Ft/db (burdürre ragasztva és színezve)

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

2018-as év egyik újdonsága az egyedileg készíthető akvarell grafika, amit 56 variációban kínálunk:
– négy féle választható grafikából,
– 10 különböző színű bordür kartonon,
– és fehér vagy krém színű papírra nyomtatva.
Az elkészítését tekintve pedig több kategóriában is kérhető DIY – azaz Csináld magad – konstrukciót is kínálunk.

Az ajándék alapja négy tusrajz: egy léghajó, egy díszes, virágos pavilon, egy váza virág, és egy elegáns csokor

A grafikákat elegáns, strukturált felületű papírra nyomtatjuk, amiből hófehér és halvány krém színű is választható. Ennek kiválasztását a hátlapként ragasztott bordür karton színéhez érdemes illeszteni, amiből összesen 10 különböző változatot kínálunk: csokibarna, fenyőzöld, élénk lila, halvány púder, pasztell szürke, meggypiros, grafit szürke, napsárga és kávébarna.
A kezdő kínálatunkban 19 kombinációt állítottunk össze, ezekre bátran hagyatkozhattok, de ízlésetek és kérésetek alapján bármilyen összeállítás rendelhető.

Az elkészítés

A kinyomtatott grafikát a választott bordür kartonra ragasztjuk és egyedileg, kézzel készítve, változatos színösszeállítsában, akvarell ceruzával kiszínezzük, így egy garantáltan egyedileg és kézzel készült köszönetajándékot adhattok vendégeiteknek, amelyek akár egyenként is mind különbözőek lehetnek.
Az akvarell méretet 13×18 cm, ami pontosan megfelel a különböző lakberendezési áruházakban kapható, asztali és fali képkeretek szabványainak, így otthon minden vendég kiteheti azt a könyvespolcra vagy a szobája falára.

A különböző DIY – azaz Csináld magad – konstrukciókat több kategóriára bontottuk, így az áruk az elkészítési foknak megfelelően változik:

  1. 100% DIY: ebben az esetben oda adjuk a bordür kartont és a kinyomtatott grafikákat, amelyet Nektek kell felragasztani és azután kiszínezni. Ez az árban legkedvezőbb kategória, hiszen így minden kézi munkafázist Ti végeztek el.
  2. 50% DIY: ebben az esetben felragasztjuk a grafikát a bordür kartonra és Nektek „csak” a színezést kell elkészítenetek. Ennél az ár már magasabb, mert a ragasztás folyamatát mi végezzük el.
  3. 5% DIY – Kész termék rendelés: ebben az esetben már nem beszélhetünk DIY-ről, hiszen mi mindent megcsinálunk és kész terméket adunk át Nektek. Ennek megfelelően, e konstrukciót kínáljuk a legmagasabb áron.

Fontos megemlíteni, hogy a színezés nem igényel semmilyen speciális szaktudást vagy művészi hajlamot, persze egy alapvető kézügyességet és motivációt, valamint nem kevés időt viszont igen. Szívesen beavatunk Benneteket és elmondjuk a színezéssel kapcsolatos tudnivalókat, megosztjuk a szerzett tapasztalatainkat, sőt még az akvarell ceruzát is kibérelhetitek Tőlünk. Ha pedig a készítés során mégis problémátok adódna, akkor utólag is visszahozhatjátok az anyagot és mi szívesen elkészítjük nektek.

Technikai paraméterek
»» Bordür méret: 13×18 cm
»» Kártya méret: 9×14 cm
»» 100% DIY ár: 280 Ft/db
»» 50% DIY ár: 420 Ft/db (burdürre ragasztott kártyával)
»» 0% DIY – Kész termék ár: 620 Ft/db (burdürre ragasztva és színezve)

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek