Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition
  

Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 40 db-os szett ára: 77 000 Ft
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + aranyozás + grafikai díj: 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 5 400 Ft (1 350 Ft/db)

»» 40 db-os szett DIY kedvezményes ár:  65 000 Ft
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + aranyozás + grafikai díj: 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 4 200 Ft (1 050 Ft/db)

40 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  1 690 Ft/db
»» DIY változat: 1 390 Ft
»» 4 db-os csomagokban rendelhető 
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 15 000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
Corn+Zöld_BLPPOE19_081
Citrus+Sárgadinnye_BLPPOE19_082
Grape+Púder_BLPPOE19_083
Sand+Drapp_BLPPOE19_084

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók

2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívó típusokra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy a ma elérhető óriási meghívó kínálatban egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve az esküvői készülődést és az esküvő papírjait. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

Aranyozott esküvői meghívó

Egyik legsikeresebb esküvői meghívó kollekciónkat évek óta fejlesztjük és bővítjük, több különböző papírra nyomtatva, arany, ezüst és rosegold színű fólianyomással, több méretben, színes és egy szín fekete szöveg nyomtatással, számos színvariációban elkészítettük már. De a meghívó sikere töretlen, egyre több egyedi és különleges ötlettel keresnek meg bennünket a párok, ami arra ösztönöz minket, hogy további újdonságokkal egészítsük ki az alapkoncepciót és olyan új változatokat hozzunk létre, amelyek markánsan különböznek a már meglévő verzióktól.

Prémium kategóriás esküvői meghívó változatok

Ezért a 2019-es kollekcióhoz egy új, prémium kategóriás sorozatot találtunk ki és létrehoztunk négy vadonatúj meghívó kollekciót, amelyek mind olyan egyedi ötletet hordoznak, amelyek teljes mértékben átértelmezik ezt a remek meghívót.

Az aranyozás minden meghívó különleges, egyedi ékessége

A meghívó alapkoncepciója a fólianyomással készített babérkoszorú motívum, amely körülöleli a neveteket, valamint a letisztult és jól átlátható tipográfia, amelyben egyaránt jól mutat a középtengelyes tördelésben megjelenített meghívó szöveg, a két hasábban kiemelt dátum és helyszín, valamint a sok hasábos, látványos programblokk, amely elemeket minden esetben az adott szöveg alapján variálunk, így lényegében soha sem készül két egyforma változat. További különleges lehetőség ennél a meghívónál, hogy a fólianyomással készített díszítő motívum nem csak a meghívó, hanem a boríték, később pedig a különböző esküvői kiegészítők – ültetőkártya, menükártya, jókívánság kártya és köszönetajándék dísze is lehet, így egységes és teljes lesz az esküvő papírjainak grafikai arculata.

Egy csodás meghívó, elérhető áron

Eddig arra törekedtünk, hogy olyan kivitelezési ötleteket találjunk, amelyekkel jó minőségben, de költséghatékonyan tudjuk a meghívókat előállítani. Ám ezzel az aktuális prémium sorozattal olyan meghívó variációkat is szeretnénk bemutatni, amelyeknél nem kötöttünk kompromisszumokat, hanem kizárólag arra törekedtünk, hogy az ötleteinket a legjobb minőségben tudjuk megvalósítani. Mindezek tükrében négy prémium esküvői meghívó kollekciót terveztünk és készítettünk.

Különleges meghívó változatok az egyedi megoldások kedvelőinek

Premium Decadence Edition: az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Gmund 925. Ezt a papírt kifejezetten luxus termékek csomagolásához tervezték, ennek megfelelően a karton hátoldala egyszerű matt felületű, míg az előoldal speciálisan felületkezelt, gyöngyházfényű csillogása visszaveri a környezeti fényeket, így a papír minden szögben más színét mutatja. Finom aranyfüst bevonatától a megfelelő szögben nézve, elegáns aranyos csillogása látszódik, maga a textúra pedig színenként eltérő és nem kevésbé különleges.

Premium Pastell Edition: a Bay Leaf Pearl meghívó kollekció továbbfejlesztett változata. A különlegességét az adja, hogy egy gyönyörű gyöngyházfényű papírcsalád egészen halvány színeiből készül a meghívó kártya és a boríték egyaránt. Így a meghívó és a hozzá való boríték tökéletes esküvői hangulatot sugároz és összhangban vannak.

Premium Pocket Edition: ehhez a meghívó kollekcióhoz egy igazán különleges, stancolt tasakos kivitelezést választottunk, a tasakba egy ragasztott meghívó kártya kerül, a két oldalsó zsebébe pedig egy-egy infókártyát teszünk, a tasakot elegáns díszítőpánttal fogjuk össze, amit a monogramotok díszít.

Premium Rustic Edition: az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Heidi. Ennek a speciális kartonnak a különlegességét az adja, hogy a felülete erősen strukturált, valamint vastag, természetes jellegű, merített papír hatású, amelytől egészen egyedi, rusztikus hatású lesz a meghívó.

Premium Pocket Edition – különleges papír, kivitelezés és izgalmas, változatos tipográfia
Ez az esküvői meghívó lényegében négy elemből áll: van egy stancolt tasak, amit egy hajtott pánttal díszítünk, belül van egy ragasztott meghívó kártya és az oldalsó zsebekben két kisebb infókártyát teszünk. Mindezt négy, karakteresen különböző színváltozatban terveztük meg, eltérő színű tasakokkal és más-más színű papírra nyomtatott, egyedi színvariációban.

Arany, ezüst és rosegold fólianyomással készített esküvői meghívók
Bár a mintadarabokat és a fotókat arany színű fólianyomással készítettük, természetesen a meghívó  más fóliát – jellemzően rosegold vagy ezüst – is kaphat, különösen azért is, mert a színváltozatokat úgy terveztük és hozzá a papírokat úgy válogattuk, hogy további variációkat is össze tudjatok kérni, egyedi ízlésetek és az esküvőtök színei és dekorációja alapján.

A Bay Leaf Collection – Premium Pocket Edition esküvői meghívó kollekció darabjai
Szeretnénk a meghívó elemeit egyesével bemutatni és a bennük rejlő lehetőségeket leírni. Kezdjük is mindjárt a stancolt tasakkal, amelyet négy színváltozatban, illetve négy különböző színű papírból készítve kínálunk, egyedi, csak nálunk kapható stancforma alapján.

Egyedi formára stancolt tasak – forma, papírok és színek

Mi is az a stancolás és stancforma? Nos, a stanc: egyedi formájú, nagyteljesítményű, ipari vágókés, amelynek segítségével szinte bármilyen formájú darabok vághatók – stancolhatók – ki, bármilyen papírból. Amikor erről érdeklődnek nálunk, úgy szoktuk elmagyarázni, hogy úgy kell elképzelni ezt a stancszerszámot, mintha egy pogácsaszaggató lenne, csak épp ez nem pogácsákat, hanem ez esetben egyedi formájú és méretű tasakokat vág ki a választott papírból.

Ehhez a tasakhoz egy egyedi formatervet szerkesztettünk, amely alapján, egyedi stancszerszámot gyártattunk és a kollekcióban szereplő, négy különböző színű papírból egy kezdő készletet már előre kistancoltattunk. Így ha ezekből a színvariációkból rendeltek, akkor azt gyorsan és külön költség nélkül, raktárkészletről tudjuk nektek adni.

Arra is van azonban lehetőség, hogy a már meglévő stancszerszámmal, valamilyen általatok kiválasztott papírból stancoljunk nektek tasakot, ebben az esetben a választott alapanyag felárát és a stancolásnak a fix költségét, az ún. gépindítási díjat kell csak pluszban kifizetnetek. Így ha valamilyen jellegzetes színben gondolkodtok, esetleg megtetszik nektek valamelyik különleges papírunk, akkor a kérésetek alapján örömmel készítünk belőle tasakot nektek.

Kínálatunkban egyébként számtalan különleges felületű, egyedi színű vagy egyéb olyan látványos tulajdonsággal bíró papír található, amelyeket jellemzően meghívókhoz és tasakokhoz szoktunk használni. Egyedi készítésű papírtermékeinkhez eddig is óriási kínálatból lehetett papírt választani, de most szeretnénk lehetőséget adni, hogy betekintsetek a kulisszák mögé. Nézzétek meg papírminta könyveinkről készített válogatásunkat, amely persze közel sem a teljes választék, de megpróbáltuk azokat a papírokat felsorolni, amelyek a legjobb paraméterek mellett – gyorsan, nagy választékban és viszonylag költséghatékonyan – rendelhetők.

Az említett papírmintakönyvekről készített teljes fotógaláriát ezen a linken találjátok.

Egy-egy rövid leírással szeretnénk segíteni az egyes papírféleségek közti könnyebb tájékozódást:
– Rainbow színes fotókartonok: élénk és pasztell színekkel, simított felülettel
– Keaykolour és Color Smooth kartonok: jellemzően kevésbé élénk színekben, finoman sprőd, matt felületű prémium kartonok
– Gmund Color System: óriási színtartományban rendelhető, finoman sprőd, matt felületű luxus kartonok
– Prisma: kalapácsolt felületű, közepes vastagságú színes kartoncsalád, nagy színválasztékban
– Curious Metallics: aranyosan csillogó felületű, gyöngyházfényű papírcsalád nagy színválasztékban, két fotón Curious 1 és Curious 2
– Curious SKIN: kifejezetten élénk színű, erősen pigmentált, mély matt felületű, luxus papírcsalád nagy színválasztékban
További információért és számos különleges papírért keressetek bennünket bátran telefonon vagy mélben, de a legjobb ha eljöttök a bemutatótermünkbe, hogy személyesen is megbeszélhessük a részleteket és kézbe vehessétek a nektek tetsző papírokat!

A kollekcióhoz stancolt tasak részletei

A kollekcióhoz használt stancforma rajzolata és formája fix, ezen változtatni igen költséges volna.
Fontos kitérnünk ennek részletes leírására, hiszen elég gyakran keresnek meg bennünket hasonló ötletekkel és a forma kérdése mindig az elsők között vetődik fel. Tehát ha valaki pl. azt szeretné, hogy a ráhajtott fül ne háromszög formájú, csúcsos megoldás legyen, hanem pl. hullámos, vagy valamilyen lekerekített, ívelt forma – tehát ettől eltérő – akkor annak elkészítése bár lehetséges, de igen költséges, mivel az elképzelt rajzolat alapján egyedi formatervet kell készíteni és abból kivágó szerszámot gyártatni, amelynek hozzávetőleges költsége több tízezres nagyságrendű. Ez vonatkozik minden, a tasak bármely részletét érintő változtatásra, tehát ha mondjuk nem két zsebet, hanem egyet vagy éppen többet szeretnétek, az is egyedi tervezést és szerszámot igényel.

Ennek megfelelően a tasak részletei:
• az elején a háromszög formájú,
• ráhajtott fül,
• a belső központi rész, ahová majd a meghívó kártyát ragasztjuk,
• valamint a két jobb oldali zseb. fixek, ezek változtatása újratervezés, újragyártás stb.

Viszonylag ritkán szokott előfordulni, hogy valaki teljesen egyedi formájú stancszerszámot készíttet, tekintve, hogy ennek költségei általában nem alacsonyak. Ahogy korábban is írtuk, első lépésként egy egyedi formaterv, azaz stancrajz tervezésére van szükség, ami azt jelenti, hogy nem csak a kért formájú tasakot kell megterveznünk, hanem speciális gyártási szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ennél a tasaknál szükség volt a háromszög formájú ráhajtott részre, amely a tasak elejére kerül, valamint a két jobb oldali zsebre, amelyekbe az infókártyákat helyezzük el, ami viszont nem látható, hogy a tasak ragasztásához szükség volt még két-két ún. ragasztó fülre, amelyek a tasak belsejében találhatók és arra szolgálnak, hogy a zsebeket a tasakhoz rögzítsék. Mindezeket úgy kell megrajzolni, hogy egyéb a stancolás folyamán jelentkező „problémaforrásoknak” is ellenálljanak, tekintve, hogy a stancolás során olyan nyomás, lényegében sokk éri a papírt, amely egészen jellegzetes anyagromlást eredményezhet, ha nem szekértő tervezi meg a stanckést.

A formatervezés eredménye egy stancrajz, amelyet nyomdai filmre világítunk és a szerszámkészítő mester ez alapján csinálja meg magát a stanckést. Ezután már „csak” magára a stancolásra van szükség, azaz a választott gyöngyházfényű papírból „kiszaggatni a pogácsákat” azaz kistancolni a tasakokat.

Egyedi stancszerszámmal készített esküvői meghívó, ha szeretnétek

Egyedi stancformák esetén nem csak annak plusz költségeit, hanem a tervezéssel és gyártással járó plusz időigényt is meg kell említenünk, amely bonyolultságtól függően 8-10 munkanap. Összességében az egyedi formatervezés és szerszámkészítés minden esetben specifikus, így külön konzultációt és többkörös egyeztetést igényel.

Mindezekkel együtt minden esetben nagy örömmel és őszinte szakmai lelkesedéssel tervezünk és készítünk egyedi formákat, ezzel kapcsolatban is forduljatok hozzánk bizalommal!

Az aktuális kollekció tasakjait a Prisma papírcsalád tagjaiból készítettük, mivel ez kifejezetten egy tasakokhoz fejlesztett papír. A karton hátoldala ugyanis teljesen sima, ez kerül a tasak belső részébe, míg az ív előoldala speciális kalapácsolt felületű, ami így jellegzetes díszítést ad a belőle készült tasakoknak. A kartont továbbá 220 gr-os vastagságban készítik, ami technológiailag is jól passzol ehhez a többször hajtogatott tasakhoz, mert a vékonyabb kivitelnek köszönhetően könnyebb a hajtogatás és nem „kövéredik ki” a tasak a már a kártyákkal összehajtogatott állapotában.
Ebből a papírból négy színt választottunk ki és ezekből készítettünk tasakot: egy elegáns és diszkrét natúrfehér, egy élénk, fiatalos és vibráló okkersárga, egy nagyon elegáns, komolyabb hangulatú ólomszürke és egy szintén elegáns, de rusztikusabb hangulatú egészen sötét kávébarna.

Monogramos díszítőpánt a meghívó egyik éke

A tasakok színéhez igazítva választottunk négy különböző színű papírt, amiből a nyomtatott kártyák és a díszítőpánt is készült, szintén a tasakokhoz és annak papírjához választott színekkel készítve.
A pántot tehát minden esetben a tasakba kerülő kártyákkal együtt készítjük, így az alapanyaga, a színe és a grafikája is azokkal egyező. Egyébként a meghívó összeállításakor éppen a befejező fázisok a díszítő pánt ráhajtogatása – a tasakra – és összeragasztása. A pántot azonban nem a tasakhoz, hanem saját magához ragasztjuk, így a tasakról könnyedén lecsúsztatható és később vissza is tehető.

A kártyák és a pánt nyomtatásához is négy papírt választottunk:
• Corn: törtfehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találtok róla egy közeli képet
• Sand: sárgás-drappos színű papír, kevésbé élénk, inkább tompább szín, itt tudtok róla egy képet nézni

A papírok és a hozzájuk tervezett színkombinációkat pedig így állítottuk össze:
• Crush Corn papíron zöld színű grafika, natúrfehér tasakkal
• Crush Citrus papíron sárgadinnye színű grafika, okkersárga tasakkal
• Crush Grape papíron púder színű grafik, ólomszürke tasakkal
• Remake Sand papíron drapp színű grafika, kávébarna tasakkal

Az eredeti Bay Leaf meghívó grafikáját és letisztult tipográfiáját is továbbgondoltuk és kiegészítettük egy kicsit:
• először is terveztünk egy kézzel festett motívumokból összeállított, színes és organikus alnyomat grafikát, ami mindegyik kártyán megjelenik
• a nevetekhez használt betűtípusból látványos monogramot készítettünk és a díszítő pánton helyeztük el
• a meghívó kártya tördelésére picivel több hely áll rendelkezésre az eredetinél nagyobb formátumú kártyaméret miatt, így a szöveg mellett egy látványos dátumkiemelés és néhány további infósor is kényelmesen és rendezetten jelenik meg
• a két kis infókártyát alapvetően egy oldalas nyomtatással készítjük, de ha több információt szeretnétek elhelyezni rajta, akkor arra is van lehetőség, hogy a kártyák mindkét oldalát megnyomtassuk
• az infókártyák tartalmát természetesen Ti választjátok meg: a mintadarabokat mi egy látványos, piktogramos programsorral készítettük el – ez elhagyható vagy variálható.

A mintadarabokat és így a teljes fotósorozatot is, arany színű fólianyomással készítettük, ami mind a négy színösszeállításhoz tökéletesen passzol, de biztosak vagyunk benne, hogy arany vagy ezüst fóliával egészen más hatás érhető el, kérjétek bátran és örömmel fogjuk elkészíteni.

Meghívó és boríték – választhattok, milyen legyen

Bár a pántolt tasakos kivitelezés miatt ezt a meghívót kézbe adva is nyugodtan kioszthatjátok, de mégis elegánsabb, postai küldés esetén pedig mindenképpen szükséges hozzá egy szép boríték. A változatos színösszeállítások miatt egy fehér vagy halvány krém színű egyszerű borítékot javaslunk, de egyedi ízlésetek alapján, teljes kínálatunkból bármilyen borítékot választhattok hozzá.

Összességében tehát egy nagyon sok részletet tartalmazó meghívót készítettünk, amelynek már ez az első sorozata is számos további variációs lehetőséget rejt, ha pedig nyitottak vagytok egyedi színű tasak stancolására, valamilyen különleges papírt választanátok és egyedi színben gondolkodtok, akkor garantáltan egyedi változatot fogunk nektek készíteni.
A szokásosnál nagyobb felület és a sok apró részlet miatt viszont az alapgrafikai díjunknál magasabb tervezési díj mellett készítjük e meghívót.

Eredeti meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a #Bay Leaf  meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal, a pánt ötlete, továbbá a meghívó és további kártyák grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, a tervező szellemi terméke és tulajdona,  ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

 

Bay Leaf esküvői meghívó család – páratlan választékban

A Bay Leaf meghívó családot, megszületése óta folyamatosan bővítjük, minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection a meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival
Bay Leaf Collection Kraft Edition a rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva
Bay Leaf Collection Pearl Edition az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik a különböző színekben kapható, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok, korall, púder és fehérezüst színekben
Bay Leaf 2 Collection különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított darabjaival 2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk
2019-ben a Bay Leaf meghívót beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a meghívó, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Zsuzsi és Miki egyedi aranyozott kraft papíros meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket, amely ültetőkártya és köszönetjaándék is egyben:
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft

Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz.

Teljes poháralátét kínálatunkban találtok még kraft papíros, fotós- és nyomtatott hátoldallal, színes és fekete hátoldallal, valamint aranyozott és prémium változatokat is. 
A teljes poháralátét kínálatot megnézheted itt.

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.
A Bay Leaf kollekcióhoz tervezett három oldalas menükártyát megnézheted itt.
A három oldals, háromszög formára hajtott menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot.
A Bay Leaf kollekcióhoz tervezett egylapos, terítékenkénti menükártyát megnézheted itt.
Az egylapos, terítékenkénti menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Ültetési tábla / ültetési rend az esküvő és a lakodalom egyik legfontosabb kelléke

Az ültetési tábla / ültetési rend az esküvő egyik legfontosabb kelléke: funkcióját tekintve rendkívül hasznos, mi több szükséges, hogy a vendégek könnyen és gyorsan megtalálják a helyüket, esztétikailag pedig egy nagyon látványos, szépen díszíthető, jól kihelyezhető kellékről, dekorációs elemről van szó.

Ültetési tábla / ültetési rend – válasszatok teljes kínálatunkból az alábbiak szerint

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztalonkénti bontásban
A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla abc rendes változatban
A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztaltérképes változatban
Az asztalonkénti bontásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az abc rendes megoldásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az asztaltérképes változatban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
A korábbi években készült ültetési tábla referenciákat megtalálod ezen a linken.

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Esküvői meghívó bélyegző és pecsét

Az esküvői meghívóhoz tervezett monogramból és egyszerűbb grafikákból lehetőség van bélyegzőt vagy pecsétet rendelni. Amivel magát a meghívót vagy a borítékot, valamint a további papírkiegészítőket is díszíthetitek. Kifejezetten a Bay Leaf meghívó motívumával több pecsétet is terveztünk már:
35 mm-es körbélyegző monogrammal és dátummal
35 mm-es körbélyegző nagy monogrammal
Bélyegző és pecsét kínálatunk folyamtosan bővülő választékát itt megnézhetietk.

Egyedi különlegesség: meghívó, térképgrafika bármilyen meghívóhoz

Egyik legizgalmasabb 2019-es újdonságunk a bármelyik meghívó kollekcióhoz rendelhető térképgrafika és az abból készített térképkártya.

Esküvői térképgrafika és térképkártya

Térkép részleteket és grafikákat korábban is készítettünk már, de a fokozott érdeklődésre való tekintettel, sok munkával, rengeteg ötletet és különleges megoldást kipróbálva, széles választékot alakítottunk ki.
Számos grafikai stílusban és eltérő tartalommal készítettünk terveket és mintadarabokat. Ha a kínálatunkban szereplő bármelyik meghívót választjátok – akár egyedi meghívót is –, akkor biztosan tudjunk hozzá tökéletesen passzoló térkép grafikát készíteni.

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 40 db-os szett ára: 77 000 Ft
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + aranyozás + grafikai díj: 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 5 400 Ft (1 350 Ft/db)

»» 40 db-os szett DIY kedvezményes ár:  65 000 Ft
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + aranyozás + grafikai díj: 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 4 200 Ft (1 050 Ft/db)

40 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  1 690 Ft/db
»» DIY változat: 1 390 Ft
»» 4 db-os csomagokban rendelhető 
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 15 000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
Corn+Zöld_BLPPOE19_081
Citrus+Sárgadinnye_BLPPOE19_082
Grape+Púder_BLPPOE19_083
Sand+Drapp_BLPPOE19_084

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek