Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition
Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition
  

Bay Leaf Collection – Premium Pastell Edition

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 44 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (680 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 57 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 940 Ft (980 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  850 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 150 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok
Aquamarine_BLPPE19_071
Pink Quartz_BLPPE19_072
Aloe_BLPPE19_073
White Silver_BLPPE19_074

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó

Egyik legsikeresebb esküvői meghívó kollekciónkat évek óta fejlesztjük és bővítjük, több különböző papírra nyomtatva, arany, ezüst és rosegold színű fólianyomással, több méretben, színes és egy szín fekete szöveg nyomtatással, számos színvariációban elkészítettük már.

A meghívó sikere töretlen, egyre több egyedi és különleges ötlettel keresnek meg bennünket a párok, ami arra ösztönöz minket, hogy további újdonságokkal egészítsük ki az alapkoncepciót és olyan új esküvői meghívó változatokat hozzunk létre, amelyek markánsan különböznek a már meglévő verzióktól.

Prémium kategóriás esküvői meghívó változatok

Ezért a 2019-es kollekcióhoz egy új, prémium kategóriás sorozatot találtunk ki és létrehoztunk négy vadonatúj meghívó kollekciót, amelyek mind olyan egyedi ötletet hordoznak, és teljes mértékben átértelmezik ezt a remek meghívót.

Az aranyozás minden esküvői meghívó különleges egyedi dísze

A meghívó alapkoncepciója a fólianyomással készített babérkoszorú motívum, amely körülöleli a neveteket, valamint a letisztult és jól átlátható tipográfia, amelyben egyaránt jól mutat a középtengelyes tördelésben megjelenített meghívó szöveg, a két hasábban kiemelt dátum és helyszín, valamint a sok hasábos, látványos programblokk, amely elemeket minden esetben az adott szöveg alapján variálunk, így lényegében soha sem készül két egyforma változat. További különleges lehetőség: a meghívó fólianyomással készített díszítő motívumai nem csak a meghívó, hanem a boríték, később pedig a különböző kiegészítők – ültetőkártya, menükártya, jókívánság kártya és köszönetajándék éke is lehet így egységes és teljes lesz az esküvői papírok grafikai arculata.

Egy csodás meghívó, elérhető áron

Mind ez ideig arra törekedtünk, hogy olyan kivitelezési ötleteket találjunk, amelyekkel jó minőségben de költséghatékonyan tudjuk a meghívókat előállítani. Ám ezzel az aktuális prémium sorozattal olyan variációkat is szeretnénk bemutatni, amelyeknél nem kötöttünk kompromisszumokat, hanem kizárólag arra törekedtünk, hogy az ötleteinket a legjobb minőségben tudjuk megvalósítani. Mindezek tükrében négy prémium esküvői meghívó kollekciót terveztünk és készítettünk.

Különleges meghívó változatok az egyedi megoldások kedvelőinek

Premium Decadence Edition: az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Gmund 925. Ezt a papírt kifejezetten luxus termékek csomagolásához tervezték. Ennek megfelelően a karton hátoldala egyszerű matt felületű, míg az előoldal speciálisan felületkezelt, gyöngyházfényű csillogása visszaveri a környezeti fényeket, így a papír minden szögben más színét mutatja. Finom aranyfüst bevonatától a megfelelő szögben nézve, elegáns aranyos csillogása látszódik, maga a textúra pedig színenként eltérő és nem kevésbé különleges.

Premium Pastell Edition: a Bay Leaf Pearl meghívó kollekció továbbfejlesztett változata. A különlegességét az adja, hogy egy gyönyörű gyöngyházfényű papírcsalád, egészen halvány színeiből készül a meghívó kártyát és a boríték egyaránt. Így a meghívó és a hozzá való boríték tökéletes összhangban vannak.

Premium Pocket Edition: ehhez a meghívó kollekcióhoz egy igazán különleges, stancolt tasakos kivitelezést választottunk, a tasakba egy ragasztott meghívó kártya kerül, a két oldalsó zsebébe pedig egy-egy infókártyát teszünk, a tasakot elegáns díszítőpánttal fogjuk össze, ennek éke a monogramotok.

Premium Rustic Edition: az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Heidi. Ennek a speciális kartonnak a különlegességét az adja, hogy a felülete erősen strukturált, valamint vastag, természetes jellegű, merített papír hatású, amelytől egészen egyedi, rusztikus hatású  a meghívó.

Premium Pastell Edition – különleges papír és letisztult tipográfia
Ehhez a meghívó kollekcióhoz egy, az eredeti változatokhoz képest valamivel modernebb, minimalistább tipográfiát terveztünk. A nevetekhez egy vékony metszésű, elegáns kézírásos betűtípust választottunk, amelynek látványos betűrajzolataival nagyon karakteresen jelennek meg a nevek, de a vékony, finom vonalvezetésnek köszönhetően még a díszesebb karakterek esetén sem lesz túlzó. A szöveget egy egyszerű talp nélküli betűvel szedtük, amely még a programsorban használt kisebb méretben is jól olvasható és összességében kifejezetten átlátható, tiszta, rendezett és harmonikus oldalképet ad.

Arany, ezüst és rosegold fólianyomással készített esküvői meghívók
Bár a mintadarabokat és a fotókat rosegold színű fólianyomással készítettük, természetesen  a meghívó más fóliát – jellemzően arany vagy ezüst – is kaphat, különösen azért is, mert ezek a jellegzetes, halvány alapszín és csillogó aranyos felületben pompázó papírok lényegében bármelyik fóliával gyönyörűen mutatnak.

A Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz illenek. Ebbe a meghívó kollekcióba négy olyan színt választottunk, amelyek markánsan különböznek, az egyébként már korábban is létező Bay Leaf Pearl Edition kollekcióban található alap színektől. A fehérarany, gyöngy fehér, halvány korall és natúr púder papírvariációk mind kedveltek voltak eddig is, reményeink szerint ez a négy új szín még több lehetőséget teremt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.

Ez az aranyosan – egyes színeknél ezüstösen – csillogó felületű, gyöngyházfényű papírcsalád azért tökéletes ehhez a meghívóhoz, mert a papír alapkoncepciója maradéktalanul illeszkedik ehhez a meghívóhoz: egy szín fekete szöveg, kevés grafika, összességében minimalista megjelenés, hogy a papír semmihez nem hasonlítható különleges felülete érvényesülhessen.

Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban, sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

Aquamarine: egészen halvány kékes színű papír, mondhatnánk, hogy baba kék, de attól lényegesen pasztellesebb árnyalatú, szinte tört fehér, éppen csak egy minimális kékes beütéssel. Bár az szinte mindegyik változatról elmondható, hogy önmagában nézve az adott papírt, elég kevéssé látható a színe, leginkább akkor ismerhető fel, ha egy egyszerű fehér felület mellé helyezzük és így kialakul az a megfelelő színhőmérséklet és kontraszt, amiben ezek a halvány árnyalatok is jobban láthatók. El tudjuk képzelni ezt a színváltozatot egy alapvetően ezüstös vagy dusty blue színösszeállításba hajló esküvői dekorációnál és a rosegold mellett az ezüst fólianyomást ajánljuk hozzá.

Pink Quartz: első megközelítésben halvány rózsaszínnek lehetne nevezni, már csak a megnevezése alapján is, bár a valódi pinktől persze nagyon távol áll. A kulcsszó itt inkább a kvarc, ami miatt egy hűvös, kagylóhéjhoz hasonló, szinte ezüstös felületi csillogást kap. A papírcsalád két további rózsaszín-szerű papírja – a púder és a rosegold –, sokkal erőteljesebb és sötétebb, míg ez egy rendkívül finom és visszafogott szín. Tökéletes esküvői szín!

Aloe: éppen csak egy árnyalattal zöldesebb szín mint az aquamarine, de ettől sokkal inkább vízszínűvé válik, így bármilyen hajós, balatoni vagy más vizes témájú esküvő minden kellékéhez tökéletesen passzol. Ugyanakkor, ahogy a gyári színmegnevezése is mutatja, ez alapvetően egy természeti szín, így egészen fantasztikusan mutathat egy greenery vagy pozsgás növényekkel díszített esküvői dekorációban. A rosegold fólia mellett arannyal és ezüsttel is tökéletes harmóniában lehet, előbbivel egy klasszikusabb, elegánsabb hangulatú, utóbbival hűvösebb, modernebb összhatást alkotnak.

White Silver: ez az egészen halvány, alapvetően meleg szürkés szín valódi különlegesség, a különböző gyöngyházfényű papírok között egy eddig nem létező árnyalat. Ha tetszik az ezüst szín, de azt csak nagyon visszafogottan, esetleg kiegészítő színként szeretnétek használni, akkor ez tökéletes választás. Minden csillogó fólia színnel tökéletesen passzol.
A mintadarabokat rosegold fólianyomással készítettük, amivel mindhárom papírból sikerült picit előhozni finoman rosé jegyeket, de biztosak vagyunk benne, hogy arany vagy ezüst fóliával egészen más hatás érhető el, kérjétek bátran és örömmel fogjuk elkészíteni.

Meghívó és boríték – egyedi és különleges kombináció
A már említett Curious papírcsalád új színeiből borítékot is készítettünk, így ennek a kollekciónak az is egyedülálló különlegessége, hogy a meghívó kártya és a boríték színe megegyezik, előbbit a papírcsalád 300 gr-os karton változatából, utóbbit a 120 gr-os papírváltozatából készítjük. Bár a 120 gr-os papírok általában nem bírják a fólianyomást, ennél a papírfajtánál ez a probléma nem jelentkezik, így a meghívón kívül a borítékra is rákerülhet a babérleveles díszítőmotívum.

Bay Leaf esküvői meghívó család – páratlan választékban
A Bay Leaf meghívó családot megszületése óta folyamatosan bővítjük, minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival
Bay Leaf Collection Kraft Edition meghívó kollekciónk rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva
Bay Leaf Collection Pearl Edition esküvői meghívó kollekciónk az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik. Különböző színekben kérhetitek, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok állnak rendelkezésre, korall, púder és fehér ezüst színekben
Bay Leaf 2 Collection meghívó kollekciónk különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition meghívó változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition meghívó sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított darabjaival 2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk
2019-ben a Bay Leaf meghívót beválogattuk a legnépszerűbb esküvői meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a meghívó, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Zsuzsi és Miki egyedi aranyozott kraft papíros meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft

Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz.

Teljes poháralátét kínálatunkban találtok még kraft papíros, fotós- és nyomtatott hátoldallal, színes és fekete hátoldallal, valamint aranyozott és prémium változatokat is. 
A teljes poháralátét kínálatot megnézheted itt.

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.
A Bay Leaf kollekcióhoz tervezett három oldalas menükártyát megnézheted itt.
A három oldals, háromszög formára hajtott menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot.
A Bay Leaf kollekcióhoz tervezett egylapos, terítékenkénti menükártyát megnézheted itt.
Az egylapos, terítékenkénti menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Ültetési tábla / ültetési rend az esküvő és a lakodalom egyik legfontosabb kelléke

Az ültetési tábla / ültetési rend az esküvő egyik legfontosabb kelléke: funkcióját tekintve rendkívül hasznos, mi több szükséges, hogy a vendégek könnyen és gyorsan megtalálják a helyüket, esztétikailag pedig egy nagyon látványos, szépen díszíthető, jól kihelyezhető kellékről, dekorációs elemről van szó.

Ültetési tábla / ültetési rend – válasszatok teljes kínálatunkból az alábbiak szerint

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztalonkénti bontásban
A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla abc rendes változatban
A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztaltérképes változatban
Az asztalonkénti bontásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az abc rendes megoldásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az asztaltérképes változatban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
A korábbi években készült ültetési tábla referenciákat megtalálod ezen a linken.

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Esküvői meghívó bélyegző és pecsét

Az esküvői meghívóhoz tervezett monogramból és egyszerűbb grafikákból lehetőség van bélyegzőt vagy pecsétet rendelni. Amivel magát a meghívót vagy a borítékot, valamint a további papírkiegészítőket is díszíthetitek. Kifejezetten a Bay Leaf meghívó motívumával több pecsétet is terveztünk már:
35 mm-es körbélyegző monogrammal és dátummal
35 mm-es körbélyegző nagy monogrammal
Bélyegző és pecsét kínálatunk folyamtosan bővülő választékát itt megnézhetietk.

Egyedi különlegesség: meghívó, térképgrafika bármilyen meghívóhoz

Egyik legizgalmasabb 2019-es újdonságunk a bármelyik meghívó kollekcióhoz rendelhető térképgrafika és az abból készített térképkártya.

Esküvői térképgrafika és térképkártya

Térkép részleteket és grafikákat korábban is készítettünk már, de a fokozott érdeklődésre való tekintettel, sok munkával, rengeteg ötletet és különleges megoldást kipróbálva, széles választékot alakítottunk ki.
Számos grafikai stílusban és eltérő tartalommal készítettünk terveket és mintadarabokat. Ha a kínálatunkban szereplő bármelyik meghívót választjátok – akár egyedi meghívót is –, akkor biztosan tudjunk hozzá tökéletesen passzoló térkép grafikát készíteni.

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 44 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (680 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 57 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 940 Ft (980 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  850 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 150 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok
Aquamarine_BLPPE19_071
Pink Quartz_BLPPE19_072
Aloe_BLPPE19_073
White Silver_BLPPE19_074

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek