Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
Postcard Romance Collection – Pearl Edition
   

Postcard Romance Collection – Pearl Edition

2019-ben – bevezető áron:

»» 40 db-os meghívó szett ára: 35 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 8 db-os csomagban: 4 400 Ft (550 Ft/db)

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 145×105 mm

Rendelési kódok
fotó_PRPE19_251

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #fotós meghívó #aranyozott meghívó #meghívó

Örök divat a saját fotóval készített esküvői meghívó

Esküvői meghívó kínálatunkat korábban is minden évben bővítettük kifejezetten fotós meghívó ötletekkel, az idén pedig két új fotós meghívó is bekerült a választékba, amelyek grafikájukban és kivitelezésükben is érdemben bővítik a már meglévő változatokat. Bár a fotós meghívó lényege persze maga a fotó, ebben az esetben egy olyan tervet készítettünk amellyel az aranyozott meghívó kínálatunkat is tovább gazdagítottuk.

A fotós esküvői meghívó alapötlete egy vintage képeslap

A Postcard Romance meghívó kollekciót két változatban is elkészítettük: egy elegánsabb, picit romantikusabb hangulatú, gyöngyházfényű papírra nyomtatott változatot készítettünk, ez a Pearl Edition. Míg a másik, egy hagyományosabb, matt papírra készül és kézi bélyegzőkkel lehet rápecsételni a különböző postai jelzéseket, amelyek ez esetben díszítőmotívumként funkcionálnak, ez a Rustic Edition.
A meghívó grafikai ötlete egy antikolt hatású, vintage képeslap, aminek előoldalára kerül a fotótok egy gyönyörű, arany fólianyomással készített díszítőkerettel, a hátoldal pedig egy szabvány képeslaphoz hasonlít, ahová a meghívó szövege kerül. Ezt az alap gondolatot bővítettük és differenciáltuk néhány apró ötlettel, hogy a két kollekció darabjai érdekes további lehetőségeket kínáljanak számotokra.

A meghívó egyik különlegessége, a rusztikus hangulatú, aranyosan csillogó papír

A Pearl Edition meghívóit egy 300 gr-os fehérarany, halvány sárgás, ekrü színű, aranyosan csillogó felületű gyöngyházfényű prémium kartonra nyomtatjuk, amely nyomdatechnikai értelemben tökéletes a színes fotók jó minőségű megjelenítéséhez, de azért is illik jól ehhez a vintage képeslapos meghívóhoz, mert minden képnek kellemes, rusztikus szépiás hatást kölcsönöz.

A meghívó különlegessége az arany fólianyomással készített díszítőkeret

A képeslap leglátványosabb eleme a csillogó fólianyomással készített díszítő bordür, amelyet minden megrendelés esetén egyedileg nyomunk a kártyára, a karton 300 gr-os vastagsága arra is lehetőséget ad, hogy a fólianyomás enyhén domboros hatású legyen, de ezt akkor lehetne igazán jól kihozni, ha a kártyát két rétegben kasíroznánk. Így a kártya elég vastag lenne, hogy a dombornyomásos hatás minél szebben megmutatkozzon, egyben ne nyomódjon át a hátoldalra. A mintadarabokat rosegold fólianyomással készítettük, de választhattok aranyat, speciális monokróm jellegű képekhez esetleg ezüstöt vagy ha valamilyen extra, élénk motívummal szeretnétek feldobni a meghívót, akkor sok színes fóliából is válogathattok. A fólia színével kapcsolatban egyébként minden megrendelés esetében egyedileg teszünk javaslatot, hiszen az adott fotó színei alapján érdemes a fólia színét meghatározni.

A meghívó központi eleme persze a rólatok készült fotó, amit a rusztikusabb hatás kedvéért, minden esetben átdolgozunk egy kicsit, befényeljük, ha szükséges némileg át is színezzük, hogy minél jobban illeszkedjen a vintage hatású aranyozott díszítő bordürhöz és a képeslap sablonos hátoldalhoz.

A fotóból továbbá egy raszterpontos grafikát is készítünk, ami a képeslap hátoldalán, bélyegszerűen jelenik meg a még egyedibb meghívó kedvéért.

A meghívó képeslapos oldalához egy hangulatban jól illő, egyszerű tipográfiát terveztünk: hagyományos kézírást utánzó betűtípusokkal írtuk fel a szöveget, ami így tényleg egy kézzel megírt képeslap hangulatára emlékeztet. A szöveges blokk alsó részében egy programsort és egyéb infókat is elhelyeztünk, de a tartalmat természetesen szabadon módosíthatjátok.

A képeslap jobb oldalán szabadon hagytuk azt az üres vonalas részt, ahová egyébként a címzés kerülne, ha van kedvetek hozzá, akkor egy arany vagy barna színű zselés filctollal Ti magatok is ráírhatjátok a vendégek nevét.

FONTOS!!!
Mindenképpen meg kell említenünk, hogy fotós meghívó lévén, ennek a meghívónak az esztétikai értéke, nagyobbrészt az adott fotók minőségén múlik, persze sokat számít a tördelt szöveg és a grafika is, de mivel a meghívó elején, a legnagyobb felületen is a fotóé a főszerep, így ha az nem megfelelő minőségű, akkor nagy valószínűséggel a meghívó nem lesz igazán szép. A fotók minőségének kérdésében nem csak azok esztétikai jellemzőiről beszélünk, hanem megfelelő technológiai paraméterekkel is rendelkezniük kell, méret, felbontás, stb., mind olyan részletek, amelyek nem megfelelő minősége esetén, nem garantálható annak jó minőségű nyomdai reprodukciója. Ezért arra kérünk benneteket, hogy ha ezt a meghívót választjátok, akkor elsőként küldjétek el nekünk azokat a fotókat, amelyeket a meghívóra szántok, minden plusz költség nélkül azt mi megvizsgáljuk és jelezzük, ha esetleg problémát veszünk észre. Ha több fotó is a rendelkezésetekre áll, nyugodtan küldjétek el mindet, mert szívesen segítünk a képek leválogatásában is.

A Pearl Edition változatban a képeslap hátoldalára kerülő postai pecséteket, díszítő motívumként nyomtatjuk, a Rustic Edition esetében választható opcióként kínáljuk, hogy a pecséteket rányomtassuk vagy pedig kézi bélyegzőkkel rányomjuk – akár DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban. Ennél a gyöngypapíros változatnál azért nem javasoljuk ezt a megoldást, mert tapasztalataink szerint az e célra használt színes bélyegző tinták nem igazán tudnak beszívódni, ebbe a speciális gyöngyházfényű papírba, így könnyen elkenődhet és összekoszolhatják a meghívót. Ezért ha kifejezetten a pecsételős megoldást szeretnétek választani, akkor a Postcard Romance Rustic Edition, matt papíros meghívó változat jelenti a megoldást.

Annál a változatnál egyébként opcionális lehetőséget kínálunk arra, hogy saját monogramos, egyedi bélyegzővel is díszítsétek a képeslapot, amit Akciós monogram kínálatunkból is választhattok. De szeretnénk megadni ezt a lehetőséget a pearl papíros változatok esetén is, azzal a különbséggel, hogy az egyedi monogramos bélyegző grafikát ez esetben nem hagyományos pecsételéssel, hanem a többi grafikához hasonlóan, nyomtatással jelenítenénk meg a képeslapon. Igaz, hogy a kézi pecsételés egy plusz érdekességet ad a meghívónak, de a gyöngyházfényű felület sajnos nem kompatibilis ezzel a megoldással, ugyanakkor az egyedi monogramos pecsét grafika igazi különlegességgel gazdagítja a meghívót.

A meglévő négy pecsét grafika színét és pozícióját egyébként a nyomtatott változat esetében is egyedileg határozzuk meg a tervezés során, hogy az adott bélyeg grafikához, illetve a tördelt szöveghez tökéletesen passzoljon. Kézi pecsételés esetén pedig nyilván bárhova lehet nyomni a pecséteket, akár pozíciójukat és színüket is variálva.

Összességében ez egy minden elemében egyedi és személyre szabott meghívó, ünnepélyes és hangulatos, rusztikus stílusjegyekkel, szép tipográfiával és gyönyörű arany díszítéssel.

Szintén 2019-es újdonság, a nagy méretű, oltárhajtásos megoldással kivitelezett One Fine Day esküvői meghívó kollekció.

2019-ben – bevezető áron:

»» 40 db-os meghívó szett ára: 35 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 8 db-os csomagban: 4 400 Ft (550 Ft/db)

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 145×105 mm

Rendelési kódok
fotó_PRPE19_251

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek