Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
Postcard Romance Collection – Rustic Edition
   

Postcard Romance Collection – Rustic Edition

Valentin napi akciónkban 15% engedménnyel
29 900 Ft helyett 25 400 Ft helyett

»» 40 db-os meghívó szett ára: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj + handmade pecsételés)
»» további példányok 8 db-os csomagban: 4 560 Ft (570 Ft/db)

»» 40 db-os meghívó szett DIY Csináld magad kedvezményes ár:  25 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj) 
»» további példányok 8 db-os csomagban: 3 760 Ft (470 Ft/db)

»» 40 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 690 Ft/db
»» DIY kivitel: 590 Ft/db
»» + grafikai díj: 8 000 Ft 
»» arany/rosegold/ezüst fólianyomtatás gépindítási díja: 8 000 Ft
»» 8 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 145×105 mm

Rendelési kódok
fotó_PRRE19_261

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #fotós meghívó #aranyozott meghívó #csináld magad meghívó #meghívó

Örök divat a saját fotóval készített esküvői meghívó

Esküvői meghívó kínálatunkat korábban is minden évben bővítettük kifejezetten fotós meghívó ötletekkel, az idén pedig két új fotós meghívó is bekerült a választékba: grafikájukban és kivitelezésükben is érdemben bővítik a már meglévő változatokat. Bár a fotós meghívó lényege persze maga a fotó, ebben az esetben egy olyan tervet készítettünk, amellyel az aranyozott meghívó kínálatunkat is tovább gazdagítottuk, valamint az egyre népszerűbb csináld magad meghívó típusok között is igazi különlegességnek számít.

A Postcard Romance esküvői meghívó kollekciót két változatban is elkészítettük: egy elegánsabb, picit romantikusabb hangulatú, gyöngyházfényű papírra nyomtatott változatot készítettünk, ez a Pearl Edition. Míg a másik, a Rustic Edition egy hagyományosabb, matt papírra készül és kézi bélyegzőkkel lehet rápecsételni a különböző postai jelzéseket, amelyek ez esetben díszítőmotívumként funkcionálnak. Ezt a változatot egy különleges DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is kérhetitek:  kölcsönadjuk a meghívóhoz tervezett négy pecsétet és Ti nyomhatjátok rá őket a meghívóra.

Nézd meg a DIY – Csináld magad! videót, amiben bemutatjuk a meghívó elkészítésének fázisait.

DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók

2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási meghívó kínálatban, ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

E fotós esküvői meghívó alapötlete egy vintage képeslap

A meghívó grafikai ötlete egy antikolt hatású, vintage képeslap, aminek előoldalára kerül a fotótok egy gyönyörű, arany fólianyomással készített díszítőkerettel, a hátoldal pedig egy szabvány képeslaphoz hasonlít, ahová a meghívó szövege kerül. Ezt az alap gondolatot bővítettük és differenciáltuk néhány apró ötlettel, hogy a két kollekció darabjai érdekes további lehetőségeket kínáljanak számotokra.

A Rustic Edition meghívót 300 gr-os Munken, törtfehér színű, matt felületű prémium kartonra nyomtatjuk, amely nyomdatechnikai értelemben tökéletes a színes fotók jó minőségű megjelenítéséhez, de azért is illik jól ehhez a vintage képeslapos meghívóhoz, mert minden képnek kellemes, rusztikus szépiás hatást kölcsönöz.

A meghívó különlegessége az arany fólianyomással készített díszítőkeret

A képeslap leglátványosabb eleme a csillogó fólianyomással készített díszítő bordür, amelyet minden megrendelés esetén egyedileg nyomunk a kártyára, a karton 300 gr-os vastagsága arra is lehetőséget ad, hogy a fólianyomás enyhén domboros hatású legyen, de ezt akkor lehetne igazán jól kihozni, ha a kártyát két rétegben kasíroznánk. Így a kártya elég vastag lenne, hogy a dombornyomásos hatás minél szebben megmutatkozzon, egyben ne nyomódjon át a hátoldalra. A mintadarabokat rosegold fólianyomással készítettük, de választhattok aranyat, speciális monokróm jellegű képekhez esetleg ezüstöt, vagy ha valamilyen extra, élénk motívummal szeretnétek feldobni a meghívót, akkor sok színes fóliából is válogathattok. A fólia színével kapcsolatban egyébként minden megrendelés esetében egyedileg teszünk javaslatot, hiszen az adott fotó színei alapján érdemes a fólia színét meghatározni.

A meghívó központi eleme persze a rólatok készült fotó, amit a rusztikusabb hatás kedvéért, minden esetben átdolgozunk egy kicsit, befényeljük, ha szükséges némileg át is színezzük, hogy minél jobban illeszkedjen a vintage hatású aranyozott díszítő bordürhöz és a képeslap sablonos hátoldalhoz.

A fotóból továbbá egy raszterpontos grafikát is készítünk, ami a képeslap hátoldalán, bélyegszerűen jelenik meg a még egyedibb meghívó kedvéért.

A meghívó képeslapos oldalához egy hangulatban jól illő, egyszerű tipográfiát terveztünk: hagyományos kézírást utánzó betűtípusokkal írtuk fel a szöveget, ami így tényleg egy kézzel megírt képeslap hangulatára emlékeztet. A szöveges blokk alsó részében egy programsort és egyéb infókat is elhelyeztünk, de a tartalmat természetesen szabadon módosíthatjátok.

A képeslap jobb oldalán szabadon hagytuk azt az üres vonalas részt, ahová egyébként a címzés kerülne, ha van kedvetek hozzá, akkor egy arany vagy barna színű zselés filctollal Ti magatok is ráírhatjátok a vendégek nevét.

FONTOS!!!
Mindenképpen meg kell említenünk, hogy fotós meghívó lévén, ennek a meghívónak az esztétikai értéke, nagyobbrészt az adott fotók minőségén múlik, persze sokat számít a tördelt szöveg és a grafika is, de mivel a meghívó elején, a legnagyobb felületen is a fotóé a főszerep, így ha az nem megfelelő minőségű, akkor nagy valószínűséggel a meghívó nem lesz igazán szép. A fotók minőségének kérdésében nem csak azok esztétikai jellemzőiről beszélünk, hanem megfelelő technológiai paraméterekkel is rendelkezniük kell, méret, felbontás, stb., mind olyan részletek, amelyek nem megfelelő minősége esetén, nem garantálható annak jó minőségű nyomdai reprodukciója. Ezért arra kérünk benneteket, hogy ha ezt a meghívót választjátok, akkor elsőként küldjétek el nekünk azokat a fotókat, amelyeket a meghívóra szántok, minden plusz költség nélkül azt mi megvizsgáljuk és jelezzük, ha esetleg problémát veszünk észre. Ha több fotó is a rendelkezésetekre áll, nyugodtan küldjétek el mindet, mert szívesen segítünk a képek leválogatásában is.

DIY azaz Csináld magad! meghívó konstrukció

A Rustic Edition esetében választható opcióként kínáljuk, hogy a pecséteket rányomtassuk-e vagy pedig kézi bélyegzőkkel rányomjuk – akár DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban a meghívó hátoldalára. A meghívót kérhetitek a pecsétekkel rányomtatott alap változatban, illetve pecsétek nélkül, bianco változatban, ezek között nincs árkülönbség. A bianco változatot további két választási lehetőséggel rendelhetitek: az első esetben mi készítjük el a pecsételést és készterméket kaptok, a második esetben vagyis a Csináld magad! konstrukcióban Ti magatok nyomhatjátok rá a pecséteket a meghívóra.

A képeken látható négy pecsétet mi már elkészítettük és megvannak a hozzá való színes tintával töltött tintapárnák is:

• az Express feliratot és a szívecske motívumot piros tintával,
• a hullámos postai jelzést fekete tintával,
• míg a postai kürt motívumot barna tintával lehet a meghívókra pecsételni
A DIY változat esetén a meglévő pecséteket és tintapárnákat díjmentesen kölcsönadjuk nektek egy közösen megbeszélt határidőig, így otthon is elkészíthetitek a meghívókat, azután amikor megcsináltátok a pecsételést, kérjük, hogy hozzátok vissza a felszerelést, hogy a következő párnak is odaadhassuk.

Opciós extra lehetőségek

Bár mi szívesen kölcsönadjuk nektek a már meglévő pecséteket, de ha valamilyen logisztikai probléma miatt vagy egyszerűen szeretnétek megtartani a pecsét készletet, természetesen le is tudjuk gyártani azt számotokra.

Mivel a kínálatunkban egyébként is szerepelnek egyedi monogramos pecsétek, ezért opcionális lehetőséget kínálunk, hogy saját monogramos, egyedi bélyegzővel is díszítsétek a képeslapot, amit Akciós monogram kínálatunkból választhattok, illetve a Pecsétek és bélyegzők linken megtaláljátok a különböző méretű és kivitelű pecséteket. Természetesen a meghívó az alap pecsétekkel is nagyon klassz, de az egyedi monogramos pecsét grafika igazi különlegességgel gazdagítja a meghívót.

A meglévő négy pecséttel történő kézi pecsételés esetén nyilván bárhová lehet nyomni a pecséteket, akár pozíciójukat és színüket is variálva, de ha szeretnétek további pecsétgrafikákkal és színekkel díszíteni a meghívót, kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Összességében ez egy minden elemében egyedi és személyre szabott meghívó, ünnepélyes és hangulatos, rusztikus stílusjegyekkel, szép tipográfiával és gyönyörű arany díszítéssel.

Szintén 2019-es újdonság, a nagy méretű, oltárhajtásos megoldással kivitelezett One Fine Day fotós esküvői meghívó kollekció.

Valentin napi akciónkban 15% engedménnyel
29 900 Ft helyett 25 400 Ft helyett

»» 40 db-os meghívó szett ára: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj + handmade pecsételés)
»» további példányok 8 db-os csomagban: 4 560 Ft (570 Ft/db)

»» 40 db-os meghívó szett DIY Csináld magad kedvezményes ár:  25 900 Ft
»» (meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj) 
»» további példányok 8 db-os csomagban: 3 760 Ft (470 Ft/db)

»» 40 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 690 Ft/db
»» DIY kivitel: 590 Ft/db
»» + grafikai díj: 8 000 Ft 
»» arany/rosegold/ezüst fólianyomtatás gépindítási díja: 8 000 Ft
»» 8 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 145×105 mm

Rendelési kódok
fotó_PRRE19_261

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek