Workshop és Bazár beszámoló

Október 17-én szombaton részt vettünk a 2. Wedding Pop-Up Bazáron, itt olvashatod beszámolónkat és megnézheted a rendezvényen készült képeket.

A Big Day Magazin szervezésében, a Brody Studiosban került megrendezésre ez az izgalmas és érdekes esemény, amelyen tucatnyi cég mutatta be esküvői termékeit és szolgáltatásait a látogatóknak, a családias hangulatnak köszönhetően pedig kötetlen beszélgetés keretében kérdezhettek a tervezőktől.

Közben divatbemutatók, különböző témájú előadások és workshopok tarkították a programot, amelynek keretében nekünk is lehetőségünk nyílt betekintést engedni a meghívókészítés izgalmas folyamatába. E rendkívül jól sikerült kézműves foglalkozásról beszéljenek helyettünk az ott készült képek.

A kínálatunkban szereplő DIY, vagyis csináld magad meghívóink készítését mutattuk be, amelyet a résztvevők maguk is kipróbálhattak. Többek közt a Waterlily, a Girland Style, valamint a Chalkheart meghívóink készítését próbálhatták ki az érdeklődők.

Köszönjük a rendezőknek a kitűnő szervezést és reméljük, hogy talán nem is olyan sokára, újra részt vehetünk majd a következő Bazáron.