Wedding Tree vagyis ujjlenyomat fa… ami már nem csak fa

Két szuper felvételt kaptunk a minap az egyik kedves pártól, akiknek néhány hete volt az esküvőjük és többek között egy Wedding Tree-t is készítettünk nekik.

Ennek kapcsán összegyűjtöttünk néhány fotót a témában, amelyet itt nézhettek meg.

Azok kedvéért akik esetleg nem találkoztak volna ezidáig az ujjlenyomat fával, szeretnénk néhány mondatban összefoglalni a lényeget:

A klasszikus ujjlenyomat fa egy általában 50×70 cm-es tábla, amelyre egy levelek nélküli fa grafikát nyomtatunk, szükséges még hozzá néhány színes tintapárna, hogy aztán az esküvőn kihelyezett táblára a vendégek mintegy falevélként rányomják az ujjlenyomatukat, ezzel emléket hagyva az ifjú párnak. A sok rányomott ujjlenyomat aztán „felöltözteti” a fát és egy színes, egyedi grafika jön létre, amit aztán be lehet kereteztetni és örök emlékként a falra kihelyezni. Sokszor a vendégek a nevüket is ráírják a táblára az ujjlenyomat mellé. Míg kezdetben ezt kizárólag fa grafikával készítették, ma már rengeteg ötletes megoldásban kérhető: egy muffin grafikán színes csoki szóratra emlékeztetnek az ujjlenyomatok, vagy a pár kezében tartott zsinegek végén lufiként jelennek meg, de akár egy borosüvegből töltött bor is kirajzolódhat.

Teljes kínálatunkat, valamint a tervezéshez és gyártáshoz szükséges ismertetőt és egyéb technikai paramétereket megtaláljátok a katalógusunkban itt.