Új borítékok érkeztek

Folyamatosan készülnek az új borítékjaink, elsőként a 155×155 mm-es méretben kaptunk rengeteg gyönyörű színű és különleges papírból készült borítékot.

Bővült a gyöngyházfényű papírból készült borítékok választéka: oxigén fehér, ezüst, krém, óarany, púder, botanic zöld, tintakék, konyak és bordó színek után egy igazán élénk színű banánzöld és egy rendkívül elegáns kávébarna és egy gyönyörű vörös színű boríték is érkezett.

Egy teljesen új, kalapácsolt felületű papírból készült boríték sorozatban, szebbnél-szebb színek érkeztek: meleg karamell, élénk levendula, sáfrány, fáradt rózsaszín és wasabi zöld.

Szintén újdonság egy kifejezetten élénk színű papírokból készült borítékcsalád: citromsárga, halvány türkiz, fűzöld és égkék színekben.

Egy sűrűn bordázott felületű nagyon elegáns papírból két különleges szín érkezett: egy gyönyörű tengerész kék és egy halvány, natúr drapp.

Ragyogó fehér színben kaptunk egy igazán modern, pontozott felületű borítékot, sajnos a fotón kevéssé látszódik ez a rendkívül különleges felületi struktúra.

Textilhatású borítékból egy gyönyörű terracotta és egy ragyogó fehér színű borítékot kaptunk.

A környezetbarát papírok kedvelőinek ajánljuk a két oldalán színezett natúr kraft, bordázott barna kraft és finoman szemcsézett, alga tartalmú, halvány krém színű borítékot.

Végül egy mélyen bordázott felületű borítékcsalád: gyöngyszürke, natúr drapp, meggypiros, vízzöld, burgundi és szürke színekben.