Nyomtatott borítékok mindegyik Bay Leaf meghívónkhoz

A Bay Leaf meghívó család évek óta az egyik legnépszerűbb meghívónk, amit minden esküvő szezonban tovább fejlesztünk és bővítünk. A legfrissebb újdonság, hogy mostantól a vendégek nevével és akár postai címzéssel is rendelhetitek.

A Bay Leaf meghívócsaládban alapvetően két formátumot illetve méretet kínálunk: a díszes, ívelt vonalú XAE borítékos, négyzetes méretű alap változatot és az elegánsabb, amerikai szabványon alapuló Baronial formátumot. Mindkét esetben választható extra, hogy ha szeretnétek a meghívót díszítő aranyozott babérkoszorú motívumot a borítékra is rányomni, akkor azt felár nélkül kérhetitek, amennyiben arra alkalmas borítékot választotok a meghívóhoz.

Ezzel a lehetőséggel szinte minden megrendelés esetén élni szoktak a párok, mert esztétikailag is sokat emel a meghívó minőségén és árban sem jelent különösebb megterhelést. Ezt az alapötletet fejlesztettük tovább és megtaláltuk a módját, hogy ezentúl ne csak a babérkoszorú, hanem a Ti nevetek és a vendégek neve is szerepeljen rajta.

A nevetek megjelenése a babérkoszorúban így teljes összhangba kerül a meghívó kártyával, annak egyediségét pedig, hogy a meghívott vendégek neve is rákerül, nyilván nem szükséges külön taglalni.

A megoldás nagyon egyszerű: a borítékot a normál gyártáshoz képest egy fordított technológiai sorrendben kell elkészíteni. Nem a már kész borítékra nyomtatjuk a neveket, hanem éppen fordítva, előszőr ívben kinyomtatjuk a neveket, majd arra kerül rá az aranyozott motívum és végül kivágjuk – stancoljuk – majd összeragasztjuk magát a borítékot.

Az elkészülés idejét tekintve ez nem jelent többletet, így akkor sem kell lemondanotok róla, ha már picit sürget az idő és szeretnétek mielőbb átvenni a meghívókat. Az egyedi gyártás és persze a nyomtatás miatt viszont némi plusz költséggel jár, amit a választott boríték papír – és néhány egyéb gyártási paraméter – alapján egyedileg árazunk be.

Ha tetszik nektek ez az ötlet, kéressetek minket bátran és kérjétek egyedi kalkulációnkat!

FONTOS!!! azt is tudnotok, hogy ennek elkészítése azonban rátok nézve is jelent némi plusz feladatot, hiszen a vendéglistát, vagyis a borítékra kerülő névsort nektek kell összeállítani és fontos, hogy alapos munkát végezzetek, mert ha valaki esetleg kimarad vagy mégrosszabb, valakinek elrontjátok a nevét, akkor egy-egy darab újragyártása már elég fájdalmas extra költséggel jár. Ezért is javasoljuk, hogy a névvel ellátott változatokon kívül, mindenképpen rendeljetek néhány bianco példányt is, amelyen csak a Ti nevetek szerepel a babérkoszorúban, így a kihagyott neveket, kézzel is ráírhatjátok utólag.

Ha pedig már lúd, akkor legyen kövér! Ha egyedileg nyomtatjuk és készítjük számotokra a borítékot, akkor az említett neveken kívül további tartalmat is elhelyezhettek rajta. Hogy pontosan mit, annak már csak a fantáziátok szab határt, rákerülhet az esküvő dátuma, helyszíne, a boríték hátdó, hajtott fülén is megjelnhet bármilyen további információ vagy akár az alsó részen egy idézet.

Kifejezetten erre az egyedileg nyomtatott borítékos ötletre egy egész kollekciót is terveztünk, amelyben több ötletet és megoldást is találtok, érdemes megnéznetek a Perfect Match Collection képeit.

A névvel nyomtatott Bay Leaf borítékokról készült fotógalériát itt nézhetitek meg.

A Bay Leaf meghívó család teljes kínálatát itt nézhetitek meg.