Spring Sale

Rendelj tőlünk legalább 40 db meghívót április 18-24 között és mi elkészítjük még a május 1-jei husszú hétvége előtt, legkésőbb április 28-ra, sürgősségi díj felszámítása nélkül!

E különleges akciónkban kiválasztottunk öt kollekciót, amelyeket további kedvezményekkel kínálunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt és a legolcsóbban kapjatok prémium meghívót!

Beauty Flower #07
Caramel Smoothie Pearl
Delicate Botanicals
S
imple And Classy
Porcelain Cream

Az utolsó rendelés lehetőség április 24. hétfő 11 óra, az azután beérkező megrendeléseket sajnos már nem tudjuk az akció keretében elkészíteni.
Az ajánlat csak a kínálatunkban szereplő kollekciók rendelése esetén érvényes, egyedi meghívókat vagy több különböző meghívó elemeiből történő, egyedi kombinációban készülő meghívókat az akcióban nem tudunk elkészíteni.
Az akció csak maximum két javítási fázissal történő tervezési folyamat esetén lehetséges, ettől több módosítási kérés mellett a határidő nem garantálható.
Az akció nem vonatkozik a dobozos és aranyozott / fólianyomással készülő meghívókra, amelyek elkészítésének technológiai ideje kizárja ennek lehetőségét.
Valamint fentartjuk magunknak a jogot, hogy bármely más paraméter alapján, adott megrendelést kizárhassunk az akcióból, amennyiben valamely paramétere miatt az nem vállalható.

Válogassatok meghívóinkból és adjátok le a megrendelést mielőbb, hogy még a hosszú hétvége előtt elkészüljön és elkezdhessétek a kiosztást!