Save-The-Date Akció meghosszabbítva

Januárban Mi is kint leszünk a két nagy budapesti esküvő kiállításon, amelyre egy igazán különleges ajándékkal szeretnénk kedveskedni a látogatóknak: digitális save-the-date kártyát adunk ajándékba!

Ezt az akciót a tavaly novemberi Őszi Esküvő Kiállításra terveztük, de olyannyira népszerű, hogy úgy döntöttünk, a két januári kiállítás látogatóinak is ezzel szeretnénk kedveskedni.

Gyertek el a kiállításra és keressétek meg a standunkat, kérjetek a fotón látható akciós kártyából, de ami a legfontosabb: iratkozzatok fel a listánkra, hogy később igénybe vehessétek ezt a kedvezményt!

A galériára kattintva itt megnézhetitek az akciós kártyáról készült fotókat és néhány std grafika mintát.

Hogyan vehetitek igénybe akció szolgáltatásunkat?

  1. A kiállításon adjátok meg a neveteket és az e-mail címeteket, hogy később azonosítani tudjunk Benneteket, ugyanis ezt a kedvezményt csak a kiállításra látogatók vehetik igénybe.
  2. Böngésszetek a honlapunkon és válasszátok ki bármelyik meghívónkat amit később szívesen megrendelnétek.
  3. Adjatok le nekünk egy előrendelést április 20-ig bármelyik meghívónkra és készítünk nektek egy digitális save-the-date kártyát, amit e-mailben elküldhettek a vendégeiteknek addig is, amíg a meghívókat elkészítjük majd!
    Ez az előrendelés nem kötelez Benneteket semmire, később módosíthatjátok a példányszámot, színeket, betűtípust, bármit, de akár másik meghívót is választhattok, a lényeg, hogy később majd Tőlünk rendeljétek azt meg.
    A digitális std elkészítésekor 2000 Ft foglaló átutalását kérjük, amelyet a későbbi rendelésetek során jóváírunk majd a teljes rendelési összegből, így a digitális std kártyát ajándékba kapjátok.
    Ha esetleg később más megoldást találnátok a meghívó elkészítésére, akkor a befizetett foglalót bármilyen kiegészítő rendelése esetén is beválthatjátok, amennyiben annak rendelési összege eléri a 20.000 Ft-ot.
  4. Végül írjátok meg a neveteket, dátumot, az esküvő helyszínét és persze, hogy melyik meghívónkból kéritek a std grafikát, mi pedig elkészítünk egy e-mailben küldhető jpg-t.

Várunk Titeket a kiállításokon!

Esküvő Kiállítás és Vásár
Budapesti Kongresszusi Központ
2016. január 16-17.

Esküvő Kiállítás és Vásár
Papp Lászó Sportaréna
2016. január 30-31.

 

Hozzászólás írása