Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó
Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó
Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó
Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó
Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó
   

Wedding Airlines Collection – repülőjegy esküvői meghívó

Ez a meghívó kedvező, SZETTárban rendelhető:

42 db meghívó (grafikai díj+meghívó kártya+ tasak+választott színű boríték) együtt 38 200 Ft
További példányok 6 db-os csomagban rendelhetők,
1 csomag ára 3360 Ft (560Ft/db) 

42 darabnál kevesebb rendelése esetén 6-tal osztható példányszámban rendelhettek:
»» ár: 610 Ft/db
»» a bonyolultabb tipográfia okán e meghívó alapgrafikai díja: 13 000 Ft
»» boríték 140 Ft/db

Opciók:
»» egyedi logó tervezése: 4000 Ft
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek:
»» 6 grafika- és színváltozat
»» méret: 210×100 mm

Rendelési kódok:
sárga_VA16-681
türkiz_VA16-682
világoskék_VA16-683
zöld_VA16-684
navy blue_VA16-685
piros_VA16-686

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A jó esküvői meghívó titka az eredeti ötlet

Esküvői meghívó tervezésekor mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak esztétikailag, de az alapötleteket tekintve is minél kreatívabb és egyedibb megoldásokkal álljunk elő. Az utazás, a repülülőjegy hálás és népszerű tematika,  rengeteg apró részlettel színesítettük, így igazán izgalmas meghívó lett.

Az esküvői meghívó lényegében egy repülőjegy, amihez egy hajtott tasakot készítünk és ebbe tesszük bele a kártyát:

• a tasak elején egy-egy alul-felül nyitható fül kapott helyet, a felső részen szerepel egy repülő, ami szív alakot formázó kondenzcsíkot húz maga után, az oldal alján pedig a repülőjegyekhez hasonló megoldásban, speciális infó-kód sorokban szerepelnek az esküvő alapvető paraméterei, sok jópofa ötlettel kiegészítve

• mindegyik színváltozatnál terveztünk egy logót, ami az adott „járat” légitársaságának logója, ezt nevetekből tervezett monogramból készítjük el

• a repülőjegyes esküvői meghívó hat különböző színváltozatban készült, ezek mindegyikében egy-egy jópofa logóval és színben hozzá passzoló borítékkal. Az egyes grafikák és színváltozatok szabadon variálhatók, tehát ha megtetszik valamelyik logó, de azt inkább egy másik színváltozatban szeretnétek, akkor gond nélkül átszínezhető

• az esküvői meghívó tasakjának hátoldalára egy világtérképet helyeztünk el, amelyen dátum és helyszín feltüntetésével jelölhetitek meg a közös nyaralásotokat, utazásaitokat, vagy más fontos események helyszínét

• a tasakba kerülő esküvői meghívó kártya, azaz a repülőjegy három fő blokkból áll: a bal szélső hasábban szerepel a logó és egy vonalkód, illetve a repülőjegyek egyes infó sorai, amelyekbe a monogramotokat, az esküvő dátumát és további részleteket helyeztünk el. A középső legnagyobb blokkban kaptak helyet az esküvő lényeges részletei: az első sorban a meghívott vendégek neve szerepelhet, ami egyben azt is jelenti, hogy ezt a meghívót kifejezetten névre szóló megoldásban érdemes elkészíteni. Ha esetleg a meghívó tervezésének időpontjában még nem tudjátok pontosan a teljes névsort, akkor készülhet egy általános megszólítással vagy üresen hagyva, bianco megoldásban, később kézzel is be lehet majd írni a neveket. A további sorokban szerepel a meghívás szövege, kiemelve a dátum, a helyszín és a részletes program, végül a legalsó sorban a pilóta – vőlegény és a másodpilóta – menyasszony neve. A harmadik, jobb szélső blokkba kerülhet egy fotó és egy visszajelzés blokk. Az alnyomatban mindegyik színváltozatnál az adott logó vízjelszerű változata színesíti még jobban a látványt.

• a tasakot és a kártyát is egy 300 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatjuk, amely nem csak kiválóan adja vissza a színeket, de a kivitelezését tekintve is tényleg olyan, mint egy igazi repülőjegy.
A sok apró tartalmi és grafikai részlettel egy igazán jópofa és különleges meghívó azok számára, akiknek szenvedélyük az utazás és szeretnék ha ennek motívumai megjelennének az esküvői kiegészítőkben is.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• amennyiben a kollekcióhoz tervezett logó nem nyeri el a tetszésetek, egyedi megrendelés keretében örömmel tervezünk nektek az elképzeléseitekhez és az esküvőhöz illeszkedő logót

Ha tetszik ez a beszállókártyás ötlet, akkor feltétlenül nézd meg az e témában tervezett egyedi meghívóinkat is:

Egyedi esküvői meghívó, amely a Wedding Airlines kollekció alapján készült, Orsi és János egyedi monogramos, aranyozott meghívója.

Ha tetszik ez a meghívó, akkor feltétlenül nézd meg Patrícia és Gábor extraklasszis egyedi meghívóját, amelyet szintén a Wedding Airlines kollekció mintájára készítettünk, három tematikus kártyával és a tasakon is külön aranyozással.

Tekintsd meg a kollekció kraft papíros változatát!

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A Wedding Airlines esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A poháralátét már egy igazán exkluzív, hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A meghívó kollekcióhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

Ez a meghívó kedvező, SZETTárban rendelhető:

42 db meghívó (grafikai díj+meghívó kártya+ tasak+választott színű boríték) együtt 38 200 Ft
További példányok 6 db-os csomagban rendelhetők,
1 csomag ára 3360 Ft (560Ft/db) 

42 darabnál kevesebb rendelése esetén 6-tal osztható példányszámban rendelhettek:
»» ár: 610 Ft/db
»» a bonyolultabb tipográfia okán e meghívó alapgrafikai díja: 13 000 Ft
»» boríték 140 Ft/db

Opciók:
»» egyedi logó tervezése: 4000 Ft
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek:
»» 6 grafika- és színváltozat
»» méret: 210×100 mm

Rendelési kódok:
sárga_VA16-681
türkiz_VA16-682
világoskék_VA16-683
zöld_VA16-684
navy blue_VA16-685
piros_VA16-686

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek