Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
Uncomplicated Beauty Collection
  

Uncomplicated Beauty Collection

2019-ben – bevezető áron!

»» 42 db-os meghívó szett ára (Kristall és Pure papír esetén): 36 900 Ft
»» ( boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 480 Ft (580 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett ára (Biscuit és Camel papír esetén): 39 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

»»42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára (Kristall és Pure papír esetén): 695 Ft/db
»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára (Biscuit és Camel papír esetén): 780 Ft/db
»» arany/rosegold/ezüst fólianyomtatás gépindítási díja: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 6 000 Ft
»»6 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 4 papír- és 3 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

Rendelési kódok
#01_kristall+arany_UB19_341
#02_kristall+ezüst_UB19_342
#03_kristall+rosegold_UB19_343
#04_biscuit+rosegold_UB19_344
#05_pure+arany_UB19_345
#06_camel+arany_UB19_346

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #aranyozott meghívó #meghívó

Egyszerű ötlet – nagyszerű meghívó

Szeretjük az egyszerű és egyértelmű ötleteken alapuló esküvői meghívó kártyákat, amelyek csak néhány jól eltalált elemből állnak és mégis látványos, különleges megjelenésükkel képesek egyedi hatást kelteni. A két egymásba fonódó gyűrű motívum egyesek számára talán nem tűnik elsőre túl eredeti meghívó ötletnek és valóban ez egy elég egyszerű szimbólum, de éppen ebben rejlik az ereje és attól válik ez az aranyozott meghívó különlegessé, hogy minden mást is alaposan kidolgoztunk és így összességében egy kiváló minőségű meghívót alkottunk.

Az aranyozástól még különlegesebb lesz az esküvői meghívó

A csillogó fólianyomással készített gyűrű motívum a borítékon és a meghívó előoldalán egyaránt megjelenik. A fólianyomást három színben – arany, ezüst és rosegold – fóliával kérhetitek, összesen négy papírra, amelyeket eltérő kombinációkban állítottunk össze.

A meghívó kártyát és a különböző színű fólianyomások kombinációjából összesen hat változatot kínálunk:

• a ragyogó fehér Kristall papírra mindhárom – arany, ezüst és rosegold – színű fólianyomást kérhettek
• a halvány krém színű Pure papírt arany színű fólianyomással készítjük
• a halvány púder rózsaszínes Biscuit papírt rosegold színű fólianyomással készítjük
• a natúr barna színű Camel papírt arany színű fólianyomással készítjük

Ez a meghívó is különleges alapanyagra készül

Mind a négy karton egy enyhén sprőd felületű, prémium minőségű alapanyag, ami tökéletesen alkalmas az egy szín fekete szöveggel történő nyomtatásra, valamint a fólianyomás jó minőségű kivitelezéséhez is megfelelő vastagságú. Fontos ugyanakkor azt is elmondanunk, hogy minden más fólianyomással készülő meghívó esetében is választható opció a két rétegben történő kasírozás, amelynek köszönhetően egy sokkal vastagabb, ellenállóbb cardboard jellegű kártyát kapunk, amibe nagyobb nyomóerővel lehet a fóliát belepréselni, így megjelenik annak speciális, dombornyomásos különleges hatása is. Bár ezeknél a 300 gr-os kartonoknál ez nem szükségszerű, de a különlegesebb végeredmény kedvéért, elfogadható felár mellett kínáljuk.

Egylapos két oldalas meghívó – modern és elegáns

A meghívó kártya elejére kerül a fólianyomással készített gyűrű motívum, alá a nevetek egy nagy méretű, kalligrafikus betűtípussal írt, látványos kiemelésként, végül az esküvőtök dátuma. Mivel a kártyán van még hely, így ha szeretnétek, elfér még rajta egy idézet vagy más tartalom is.

Letisztult tipográfiával tervezett esküvői meghívó

A kártya hátoldalán kapott helyet a teljes meghívó szöveg, egyszerű és letisztult tipográfiával, középen egy nagy méretű és igazán látványos dátum kiemeléssel, alatta pedig egy részletes programleírással, végül pedig két további infó sornak is jutott még hely. A szöveget természetesen szabadon változtathatjátok, de javasoljuk, hogy a mintához képest azért ne írjatok nagyon sokkal több szöveget, mert ha túl sok tartalmat zsúfolunk egy oldalra, akkor épp a meghívó eleganciája veszhet el.

A négy különböző meghívó papírhoz, színben és anyagában is jól illő borítékot választottunk

• a ragyogó fehér Kristall kártyához, azzal megegyező de vékonyabb, 160 gr-os Kristallból készült borítékot adunk
• a halvány krém színű Pure papírhoz szintén vele megegyező, 160 gr-os változatából készült borítékot adunk
• a halvány púder rózsaszínes Biscuit kártyához szintén sikerült Biscuit papírból készült borítékot adni, de ez picit vékonyabb, 120 gr-os változatából készült
• a natúr barna Camel papírhoz egy vastagabb, 200 gr-os, ún. két oldalas prémium kraft papírból készült borítékot adunk, amelynek külső fele simított, belülről viszont natúrabb, rostosabb a felülete.

A meghívó alap változata egy jó minőségű papíron, igényesen megtervezett tipográfiával, informatív tartalommal, mindez egy szép borítékban gyönyörű fólianyomással, kedvező áron, igazán nagyszerű.

Számos egyedi lehetőséget és ötletet ajánlunk, amivel még izgalmasabbá és igazán egyedivé tehetitek a meghívótokat:

• a meghívó nyomtatásához teljes papírkínálatunkból választhattok különleges alapanyagokat, kérhetitek egy strukturált felületű kreatív papírra vagy aranyosan csillogó, gyöngyházfényű prémium kartonra, választhattok enyhén natúr hangulatú öko-papírjainkból és a számtalan különlegesebbnél különlegesebb prémium papírunkból, amiket általában csak egyedi megrendelésre szoktunk beszerezni

• de nem csak a meghívó papírját, hanem a borítékot is módosíthatjátok, XAE borítékkínálatunkban több mint 80 különböző színű és felületű papírból válogathattok, de kérésetek alapján egyedileg is készülhet nektek boríték, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot. Válogassatok szabadon a boríték- és papírkínálatunkban és alkossatok egyedi kombinációt!

• a meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívó egy szín fekete szöveg nyomtatással készüljön, ugyanakkor a papír és a fólianyomás színeihez illő bármilyen színnel történő nyomtatással még inkább stílusos és szép lehet.
• ha az egylapos kivitelezést nem tartjátok elég izgalmasnak, akkor készíthetjük több rétegből kasírozva a vastag cardboard jelleg kedvéért, ha pedig extra díszítésre vágytok, akkor meg tudjuk csinálni keskeny bordűr-kartonnal ragasztva

• ha több szöveget szeretnétek vagy esetleg nem tetszik nektek az egylapos kivitelezés, akkor kérhetitek középen hajtott négy oldalas, vagy elegáns oltárhajtásos megoldásban két keskenyebb füllel, de akár kétszer hajtott, hat oldalas leporelló kivitelezésben is

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor kérjetek egyedi konzultációt, látogassatok el bemutatótermünkbe és dizájnereink értő segítsége mellett, ötleteljetek velünk közösen, hogy eszenciálisan egyedi megoldásokat találjunk számotokra.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. 🙂

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romkocsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott meghívó, a  Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált meghívó a La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült meghívó a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyalatú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love meghívó típusokat is:

Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Meghívó kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót.

2019-ben – bevezető áron!

»» 42 db-os meghívó szett ára (Kristall és Pure papír esetén): 36 900 Ft
»» ( boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 480 Ft (580 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett ára (Biscuit és Camel papír esetén): 39 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

»»42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára (Kristall és Pure papír esetén): 695 Ft/db
»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára (Biscuit és Camel papír esetén): 780 Ft/db
»» arany/rosegold/ezüst fólianyomtatás gépindítási díja: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 6 000 Ft
»»6 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 4 papír- és 3 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

Rendelési kódok
#01_kristall+arany_UB19_341
#02_kristall+ezüst_UB19_342
#03_kristall+rosegold_UB19_343
#04_biscuit+rosegold_UB19_344
#05_pure+arany_UB19_345
#06_camel+arany_UB19_346

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek