Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója
Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója
Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója
Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója
Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója
   

Tímea és Gábor egyedi, aranyozott monogramos, dobozos meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy eredeti ötletek alapján tervezett egyedi dobozos meghívó minden esetben igazi különlegességnek számít

Tímea és Gábor, egyedi arany monogramos meghívóját, az egyik dobozos esküvői meghívó kollekciónk alapjaiból gondoltuk tovább, de lényegében majd minden részletét kicseréltük, átterveztük és további számos apró díszítő elemmel bővítettük és tunningoltuk fel az eredeti elképzelést. Bár összességében egy nagyon szép, elegáns és letisztult, enyhén vintage hatású meghívót készítettünk, amely összahatásában rendkívül impozáns, mégis érdemes elidőzni a meghívó részletein, hogy lássátok, milyen sok apró ötletből áll össze egy minden ízében kigondolt meghívó koncepció.

Teljes dobozos meghívó kínálatunkat megnézhetitek a jelölt linken, valamint érdemes vetnetek egy pillantást konkrétan a Charming Elegance Kollekcióra is, amely e meghívó alapötletét adta.

Egyedi meghívó, különleges papírokból

A meghívó kártyát és a dobozt is az egyik kedvenc öko-papírunkból az Alga Cartából készítettük, ami egy alga tartalmú, sima felületű, halvány törtfehér / elefántcsontszínű prémium karton, amelynek jellegzetes, anyagában szemcsészett textúrája természetes, naturális megjelenést és hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Ezt a különleges papírt sok másik meghívónknál is használjuk, amelyeket érdemes mind megnéznetek, hogy képet kapjatok, milyen sokféle hangulat megidézésére alkalmas ez a csodálatos papír:

Egyik legújabb meghívónk a 2018-as kollekció darabja a Becouse of You meghívó, amely kiválóan mutatja, hogy milyen szépen jelennek meg e papíron a kézi festésű, színes grafikák.
Míg ennek éppen ellentéte a Caramel Smoothie Kollekció, amely kizárólag egy szín fekete szöveg nyomtatással készült, hogy a papír „megmutathassa” csodás felületét és textúráját.
Hasonló ötlet alapján született a Cherish Elegance Kollekció, amelyben a főszerep a jellegzetes tipográfiájé, amelyhez tökéletes alapot ad e különleges papír.
A Midnight Orchid Kollekcióban különösen elegáns és ünnepélyes, ún. oltárhajtásos megoldással tettük különlegesség a meghívó kártyát.
Míg a Remember Me Kollekciót az egyedi tipográfia és a letterpress nyomtatással készült bélések teszik különlegessé.
A Whimsical Couple Kollekcióban pedig halvány alnyomat színekkel és az azokhoz tökéletesen paaszoló, színes bélés sorozatokkal és natúr barna kraft papírból készült gyönyörű borítékkal tettük izgalmassá a meghívót.

Egyedi dobozos meghívó, számos apró ötlettel kiegészítve

De visszatérve Tímea és Gábor egyedi meghívójához, a dobozt számos egyedi ötlettel és kivitelezési megoldással tettük igazán különlegessé:
– a dobozt egy enyhén durva felületű, szintén öko-papírból készült pánttal díszítettük, amely esztétikájával és funkciójában is kiegészíti az egyébként natúr dobozt
– a Crush mogyoró barna papírból készült pántra egy négyzet alakú díszítő címkét ragasztottunk, amelyre a pár monogramja került, arany fólianyomással készítve, amiről később majd bővebben is szólok még
– a doboz belsejébe egy díszítő betétlap került, erre egyrészt technológiailag  is szükség van, mivel a doboz összeragasztásakor az alján láthatók a ragasztáshoz használt fülek, amit mindenképpen érdemes ilyen módon eltakarni, hogy a doboz így esztétikusabb legyen, másrészt esztétikailag is plusz értéke van a fülek eltakarásán túl, mivel ezesetben is a pánttal egyező Crosh mogyoró papírból készítettük, így a külső díszítő pánt színe, anyaga és textúrája itt visszaköszön és izgalmas harmóniát ad
– de ami talán az egyik legizgalmasabb egyedi megoldás volt ennél a meghívónál, az a kártya kiemelését szolgáló, de díszítő funkcióval is bíró, szalag fülecske, amit általában a doboz aljához rögzítünk, ami esztétikailag bár tökéletesen elfogadható, a pár kérése mégis az volt, hogy próbáljunk meg valamilyen finomabb, diszkrétebb megoldást találni a szalagfülecske beragasztására. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a doboz aljára ragasztandó betétlapot – szakmai elnevezése szerint ún. „fenéklemezt”–, a megfelelő helyen és méretben bemetszettük, majd ezen fűztük át a szalagfülecske két végét, amit aztán a betétlap hátoldalán rögzítettünk és végül így egyben ragasztottunk bele a dobozba. E megoldás véleményünk szerint is igazán esztétikus és visszafogott, így kifejezetten örültünk ennek a kérésnek, ugyanakkor fontos azt is megjegyezni, hogy az említett munkafolyamt lényegesen bonyolultabb, aprólékosabb és precízebb munkát igénylő, mindezeknek megfelelően pedig sokkal időigényesebb és így persze drágább is, mint az egyébként szintén szép – csak nem ennyire kifinomult–, normál megoldás.

Mi mindenesetre nagyon örülünk, hogy e meghívó kapcsán kitaláltuk és kidolgoztuk ezt az ötletet és a kivitelezés eljárását, így ezentúl bátran és örömmel ajánljuk minden kedves megrendelőnknek, aki dobozos meghívójához ilyen díszítő szalagfülecskét is kér.

Az egyedi dobozos meghívónál nem csak a doboz lehet egyedi

A meghívó kártyát, az eredeti Charming Elegance-os megoldáshoz képest szintén két további egyedi megoldással extráztuk:
– a meghívó elejére arany fólianyomással került rá egy elegáns címoldal kompozíci: Meghívó Tímea és Gábor esküvőjére
– a meghívó hátoldalát pedig, ahol a kártya nyitható, egy másik, ragasztott címkével díszítettünk, amely lényegében ugyan az a címke volt, amely a meghívó dobozára, vagyis a díszítő pántra ragasztva került. Ezzel a megoldással egyrészt optimalizáltuk a monogram aranyozó kliséjének gyártási költségeit, valamint az aranyozás gépindítási díját, és nem utolsó sorban persze még harmonikusabbá, ünnepélyesebbé és egységesebbé tettük a meghívót azzal, hogy az arany monogram először a doboz elején, majd a kártya belsejében is visszaköszön

Az egyedi aranyozással készített díszítések egy egészen más szintre emelik a meghívót

A meghívó belső oldalain letisztult és klasszikus tipográfiával szedtük a szöveget és elegáns középre zárt tördeléssel helyeztük el az oldalon, az oldal egy szín fekete szöveg nyomtatással készült, ami szépen egészíti ki, de közben ki is emeli, az arany fólianyomással készített részeket: a monogramot és a címoldalt.

Összességében tehát egy minden elemében, aprólékosan megtervezett, jól átgondolt, számtalan finom részletet tartalmazó, igazán különleges és egyedi meghívót készítettünk.

Ha tetszenek ezek a megoldások, akkor érdemes megnéznetek:
– a teljes dobozos meghívó kínálatunkat
– valamint az összes aranyozással, illetve fólianyomással készült meghívónkat

Valamint érdemes megnéznetek más, egyedi aranyozással készült dobozos meghívónkat is:
Irma és Zsolt Garden Party meghívója
Petra és Tamás rosegold monogramos meghívója
Zita és Ákos egyedi monogramos, óarany színű dobozos meghívója
Tímea és David egyedi aranyozott monogramos, dobozos meghívója

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,

• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,

• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,

• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek