Spring Meadow Collection
Spring Meadow Collection
Spring Meadow Collection
Spring Meadow Collection
Spring Meadow Collection
Spring Meadow Collection
  

Spring Meadow Collection

2019-ben bevezető áron (25% kedvezménnyel)!

»» 42 db-os meghívó szett: 19 900 Ft
»» meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj: 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2 100 Ft (350 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 490 Ft/db
»» + grafikai díj: 6 000 Ft 
»» 6 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 3 bélés változat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
bélésgrafika01_SM19_291
bélésgrafika02_SM19_292
bélésgrafika03_SM19_293

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #bélelt borítékos meghívó #watercolor meghívó #meghívó

A bélelt borítékos meghívó kínálatunk régi és jól bevált darabja

XAE típusú bélelt borítékos meghívó  kínálatunkat évről-évre fejlesztjük és bővítjük, mostanra több mint 80 különböző színű, vastagságú és felületű borítékból és 170-nél is több bélés grafikából választva, számos tipográfiai és kivitelezési ötlettel megfűszerezve, végtelen számú kombinációs lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy összeállítsátok a számotokra leginkább tetsző elemekből tervezett esküvői meghívó változatotokat. Ez az új meghívó kollekció egy népszerű grafikai megoldással, gyönyörű, kézzel festett virág motívumokkal díszítve készül és bár eddig is szerepelt már a kínálatunkban ehhez hasonló watercolor meghívó ez a megoldás a letisztult tipográfiával és a rengeteg egyedi módosítási lehetőséggel, egy igazán izgalmas esküvői meghívó kollekció. 

Az óriási választék ellenére mégis szeretnénk valami teljesen újat mutatni a bélelt borítékos meghívók választékában, ezért a 2019-es évadra két új ötlettel is előálltunk:

• elkészítettük az első, arany fólianyomással előállított bélést és mindjárt két markánsan eltérő meghívó kollekciót terveztünk belőle. A csupa gyöngyházfényű papírból összeállított Forever Begins Pearl Innocence kollekciót, valamint a Crush öko-papírokra nyomtatott Forever Begins Rustic Elegance változatot

• a Spring Meadow meghívó kollekcióban pedig egy olyan új ötletet szeretnénk kipróbálni, amelynek lényege, hogy megterveztünk egy olyan alap meghívót, ami önmagában is nagyon szép és egyszerű, felépítésének köszönhetően kifejezetten költséghatékonyan előállítható és így olcsó, ugyanakkor számos további ötletet és lehetőséget kínálunk, hogy ízlésetek szerint testre szabjátok és az elképzeléseitekkel kiegészítve teljesen egyedi változatot hozzatok létre

Különleges meghívó – különleges papírkombinációval

A meghívó kártya és a boríték papírja megegyezik: egy enyhén sprőd felületű, ragyogófehér színű prémium papír a Kristall Rough, aminek közepes vastagságú, 160 gr-os verziójából készítjük a borítékot és vastag, 300 gr-os karton változatára nyomtatjuk a meghívót.

A borítékba ragasztható béléshez a Concept gyöngyházfényű papírcsalád Gold dust változatát használtuk, ami törtfehér színű és aranyosan csillogó felületű, így gyönyörűen mutatnak rajta a csodás, színes-virágos grafikák.

A bélésgrafikához három motívumot választottunk:

• az első egy halvány barackvirág és ún. dusty blue pasztel árnyalataiból összeállított virágkompozíció, friss tavaszi hangulattal, vidám színekkel és motívumokkal,
• a második egy sokkal élénkebb és vibrálóbb, pink, magenta és lila színekkel elkészített, festett virágos grafika, izgalmas, nyári hangulattal
• végül a harmadik egy alapvetően greenery típusú grafika, sok apró leveles zöld növénnyel, páfrányokkal és egészen halvány rezgőkkel, amit kellemes sárgás-rózsaszínes virágok és bimbók tarkítanak

Letisztult meghívó design: változatos tipográfia és egy szín fekete szöveg nyomtatás

A meghívó egy szín fekete szöveg nyomtatással készül, izgalmas és változatos tipográfiával tervezve. A nevetek díszes, nagy méretű kiemelése szerepel a kártya felső részén, a szöveget elegáns középre zárt tördeléssel helyeztük el középen, az alsó részben pedig egy hat hasábba rendezett programblokk kapott helyet.

A meghívó alap változata egy jó minőségű papíron, igényesen megtervezett tipográfiával, informatív tartalommal, mindez egy szép borítékban egy gyönyörű bélésgrafikával, kedvező áron, igazán nagyszerű.

Számos egyedi lehetőséget és ötletet ajánlunk, amivel még izgalmasabbá és igazán egyedivé válhat a meghívó:

• a meghívó nyomtatásához teljes papírkínálatunkból választhattok különleges alapanyagokat, kérhetitek strukturált felületű kreatív papírra vagy aranyosan csillogó, gyöngyházfényű prémium kartonra, választhattok enyhén natúr hangulatú öko-papírjainkból és a számtalan különlegesebbnél különlegesebb prémium papírunkból, amiket általában csak egyedi megrendelésre szoktunk beszerezni

• de nem csak a meghívó papírját, hanem a borítékot is módosíthatjátok, XAE borítékkínálatunkban több mint 80 különböző színű és felületű papírból válogathattok, de kérésetek alapján egyedileg is tudunk nektek borítékot készíteni, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot. Válogassatok szabadon a boríték- és papírkínálatunkban és alkossatok egyedi kombinációt!

• a meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, ugyanakkor a bélésgrafikához illő bármilyen színnel történő nyomtatással még inkább stílusos és szép lehet.

• de nem csak a tipográfia színezését kérhetitek, hanem a nektek tetsző bélésgrafika részleteit is ki tudjuk venni és a kártyán is elhelyezni, hogy kellemes díszítő motívumként még érdekesebbé tegye a kártyát

• egészen más dimenzióba emel egy meghívót, hogy ha a letisztult tipográfiára építő látványt egy arany fólianyomásos díszítéssel bolondítjuk meg. Ebben az esetben izgalmas lehetőségeket kínál a dátum vagy a nevetek aranyozása, esetleg az aranyozás és a színes nyomtatás kombinálásával egy egészen egyedi változat elkészítése.

• de a kollekcióba beválogatott bélésgrafikák sem kell, hogy korlátozzák az elképzeléseiteket, mert a már meglévő óriási béléskínálatunkból is szabadon válogathattok, de kérésetek alapján, akár teljesen egyedi bélésgrafikát is tervezhetünk, az egyedi grafikát pedig bármilyen papírra nyomtatva elkészíthetjük, amit aztán az általatok választott borítékba ragaszthatunk.

• ha az egylapos kivitelezést nem tartjátok elég izgalmasnak, akkor készíthetjük több rétegből kasírozva a vastag cardboard jelleg kedvéért, de kasírozhatjuk színes hátoldallal is, ha pedig extra díszítésre vágytok, akkor meg tudjuk csinálni keskeny bordür-kartonnal ragasztva, egy- vagy kétoldalas kivitelezésben.

• ha több szöveget szeretnétek vagy esetleg nem tetszik nektek az egylapos kivitelezés, akkor kérhetitek középen hajtott négy oldalas, vagy elegáns oltárhajtásos megoldásban két keskenyebb füllel, de akár kétszer hajtott, hat oldalas leporelló kivitelezésben is.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor kérjetek egyedi konzultációt, látogassatok el bemutatótermünkbe és dizájnereink értő segítsége mellett, ötleteljetek velünk közösen, hogy eszenciálisan egyedi megoldásokat találjunk számotokra!

2019-ben bevezető áron (25% kedvezménnyel)!

»» 42 db-os meghívó szett: 19 900 Ft
»» meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj: 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2 100 Ft (350 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 490 Ft/db
»» + grafikai díj: 6 000 Ft 
»» 6 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 3 bélés változat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
bélésgrafika01_SM19_291
bélésgrafika02_SM19_292
bélésgrafika03_SM19_293

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek