Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó
   

Simply In Love Collection – zsebes tasakos meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 40 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 56 000 Ft
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt + grafikai díj
»» további példányok 4 db-os csomagban: 3800 Ft (850 Ft/db)

»» 40 db-os meghívó szett: 72 000 Ft
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt + grafikai díj
»» további példányok 4 db-os csomagban: 5000 Ft (1250 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 40 db alatti rendelés esetén DIY kivitelben: 1250 Ft/db
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt
»» 4 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj 12000 Ft
»» tasak stancolási díja 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm
»» 4 db/csomag

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Zsebes tasakos meghívó – térképgrafikával, piktogramos programkártyával és további infókkal

A 2020-as szezon egyik slágere lehet ez a zsebes tasakos, sok infókártyás, pántos esküvői meghívó, egyrészt formabontó kivitele okán, és azért is, mert rengeteg hasznos tudnivalót lehet beleírni, de a piktogramos programsor és az esküvői térkép grafika is sokak által kedvelt és népszerű megoldás. Mi fel is készültünk erre az igényre és olyan változatos variációkat, számos választási- és kombinációs lehetőséget kínálunk Nektek, hogy garantáltan egyedi és személyre szabott meghívót fogtok kapni ha ezt választjátok.

Mielőtt részleteznénk ezt a zsebes tasakos meghívó modellt, fontos jeleznünk: nem olcsó – sajnos nem tud olcsó lenni!

Nem azért kerül többe, mint egy egylapos, borítékos meghívó, mert mi drágán adjuk. Hanem azért, mert ez a kivitelezés messze túlmutat egy hagyományos, hajtott vagy egylapos meghívó paraméterein.
Sokkal több alapanyagot kell használni hozzá.
Lényegesen több a nyomtatott felület, de a nyomtatáshoz szükséges előkészítési idő is.
A sok szöveg tördelés, a különböző grafikák elkészítése, így persze a teljes tervezési munka is a sokszorosát igényli egy átlagos meghívóhoz képest.
Kis példányszámban sajnos egyáltalán nem lehet kedvező árat kihozni. Mert olyan sok fix – járulékos – költség merül fel, ami nagyságrendekkel növelheti az egy példányra jutó árat.

De azért mi megpróbáltunk keresni néhány olyan megoldást, amivel optimalizálni lehet egy picit a költségeket

Ár/érték arányban jó papírokat választottunk, azaz jó minőségű, de kedvező áron kapható papírokkal dolgoztunk. Ha másik papírt kértek, akkor nőni fog az alapár. 
Egy szín fekete nyomtatással terveztük a meghívót, ami költséghatékonyabb a színes nyomtatásnál. De ha színes nyomtatást kértek, akkor nőni fog az alapár
Kidolgoztunk egy DIY – Csináld magad! konstrukciót. Mert a tasak hajtogatása és ragasztása, a kártyák berakása és a pántolás mind olyan feladatok, amit bárki meg tud csinálni, nem igényel különösebb szaktudást, csak időt. Ha Ti vállaljátok, akkor pénzt spórolhattok, de ha mi készítjük, akkor nőni fog az alapár. Hiszen a mi munkaidőnket sajnos nem tudjuk ingyen adni. 
A legfontosabb mégis az, hogy mi már kitaláltuk ennek a meghívónak a készítését. Elterveztük a gyártástechnikai megoldásokat és mindent úgy találtunk ki, hogy elérjük a lehető legkedvezőbb árat. Ha Ti bármit másként kértek, abszolút lehet, hiszen nálunk minden az egyedi megoldásokról szól, de ha variálnátok az elemeket, akkor nőni fog az alapár. 

Ezért, ha tetszik ez az esküvői meghívó, így ahogy van, akkor elfogadható áron, rövid átfutással rendelhetitek. Ha viszont egyedi ötleteitek támadnak, a meghívó több elemét is változtatnátok – legyen az bármennyire is apró módosítás –, akkor egyedi árkalkulációt kell készítenünk. Így szinte biztosan nem lesznek olyan optimalizált paraméterek, ezért sajnos nőni fog az ár. 

Zsebes tasakos meghívó – tökéletes tervezés, költséghatékony gyártás

Hogy elkerüljük ezt a forgatókönyvet, mi igazán mindent megtettünk hogy nagyszerű esküvői meghívó készüljön. Ezért már eleve úgy találtuk ki az egész kollekciót, hogy rengeteg részleten legyen lehetőségetek változtatni. Úgy, hogy a keretrendszer közben nem módosul, azaz nem fog növekedni az ár.

Tipográfia és grafika
Négy különböző hangulatú, hibátlan minőségű tipográfiát terveztünk meg és dolgoztunk ki. Biztos, hogy minden általatok kért információt és tartalmat, probléma nélkül be tudunk tördelni. De ha más tipográfiát kértek, akkor nőni fognak a grafikai díjak

Zsebes tasakos meghívó – hogyan készül a tasak

Tasakok színei és papírja
Összesen 13 különböző színű papírból választhattok, amely alapanyagokat nem csak az áruk alapján választottunk. Hanem olyan logisztikai szempontokat is figyelembe vettünk, mint a beszerezhetőség, konkrétan ehhez a tasakhoz való kiváló felhasználhatóság, stb. De ha más papírt, más színt kértek, mint amely alapból rendelkezésre áll, akkor az azzal kapcsolatos ügyintézés, logisztika, egyedi gyártás, stb., mind több munkát igényelnek majd. Így további költségtételeket kell hozzáadnunk, azaz nőni fog az alapár 

Tasak – maga a formaterv és a kialakítás
A tasak egyedi formára történő vágásához szükség van egy speciális eszközre, ún. stancszerszámra. Amelyhez először egy formatervet kell készíteni és az alapján csinálják meg magát a vágókést, ennek a hozzávetőleges ára egy ilyen méret esetén 35-40e Ft. Ennél a meghívó kollekciónál ezt a tervezést és a stancszerszámot mi már elkészítettük. Így rátok nézve nincs semmilyen költsége, de ha változtatnátok a tasak rajzolatán, formáján, méretén, stb., akkor új szerszámot kell készíttetnünk. Így nőni fog az esküvői meghívó alapára.

A zsebes tasakos meghívó kártyáit is alaposan átgondoltuk

Kártya papír
Törtfehér és krém színű speciális papírt választottunk, amelyeket a 13 tasakkal párosítva, egészen magas számú kombinációs lehetőségből választhattok.
De erre is igaz, hogy a kiválasztásnál olyan szempontokat is figyelembe vettünk,
– mint a papír vastagsága, ami kiemelten fontos, hogy a három kártya kényelmesen elférjen a tasak zsebében,
– valamint, hogy ez a papír kifejezetten ehhez a kivitelezési formához passzol. Mivel a papír előoldala strukturált, míg a hátoldala sima, ami miatt a beragasztott főkártyához tökéletes. A tasak köré ragasztott pánthoz szintén, csak úgy, mint az egy oldalon nyomtatott infókártyákhoz.

Összegezve

Elég alaposan körbejártuk ezt a témát és mind esztétikai, nyomdatechnikai, papíripar és persze költséghatékonysági szempontokat is figyelembe vettünk. Ezért is úgy gondoljuk, hogy a legideálisabb megoldást választottuk. De ha Ti más papírt szeretnétek, akkor az azzal kapcsolatos ügyintézés, logisztika, az adott alapanyag ára, stb., mind több munkát igényelnek majd. Így további költségtételeket kell hozzáadnunk, azaz nőni fog az alapár.

Javasoljuk, hogy maradjatok az általunk – nagy hozzáértéssel és szakmai tapasztalattal – kidolgozott megoldásnál. Azért, hogy átfutási idő, esztétika és persze ár szempontjából is a lehető legoptimálisabb eredményt kapjátok!

Zsebes tasakos meghívó – pántolt esküvői meghívó

A tasakok színválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy visszafogott pasztel, élénk, erőteljes pop-színek és klasszikusabb, konzervatívabb változatok is szerepeljenek.
Ezt a stílusválasztást tudjátok megtámogatni a megfelelő tipográfia hozzáadásával. Ebből négy variációt készítettünk: modern minimalista, klasszikus elegáns, letisztult modern, és egy olyan különleges változat, ami átmenet a modern és klasszikus stílusok között.
A díszítőpánton kiemeljük a neveteket, így rendkívül elegáns és letisztult arculatot kap a meghívó.
A tasakba ragasztott főkártyán még nagyobb méretben szerepel a nevetek. Továbbá egy hosszabb meghívó szöveg elhelyezésére is van elég hely a jól megtervezett tipográfiának köszönhetően.
A három infókártya tartalma kérésetek szerint módosítható. Az általunk készített tervek csak irányadók, bár természetesen a leggyakrabban kért ötletek alapján készültek.

Egyedi lehetőségek – zsebes tasakos meghívó

Hosszan írtunk arról, hogy mely okok miatt nem javasoljuk, hogy egyedi módosításokat kérjetek. De szeretnénk arra is felhívni a figyelmeteket, hogy számos további ötlettel lehet gazdagítani ezt a meghívót. Természetesen csak plusz költségek mellett.
Készítettünk már belőle kétnyelvű változatot.
Arra is volt példa, hogy a három kártya helyett egy leporelló szerűen hajtott lapot tettünk a zsebbe, így maximalizálva a nyomtatható felületet.
Bár nem a zsebbe, de magába a tasakba lehet még tenni egy plusz kártyát, pl. ha az egyes vendégeknek eltérő információt akartok adni szállással, vendégérkezéssel, stb. kapcsolatban.
Olyan díszítő elemekkel is lehet még tovább tunningolni a meghívót, mint a pántra ragasztott címke, vagy a tasak és a meghívó kártya közé ragasztott bordűr karton.
Végül persze bármely esküvői meghívó esetében egyedülálló különlegesség egy arany, ezüst vagy rosegold színű fólianyomás.

Valójában olyan sokféle további ötlettel bővítve készülhet ez az esküvői meghívó, hogy nincs is értelme hosszan sorolni. Forduljatok hozzánk bátran egyedi ötleteitekkel és biztosan kreatív ötletekkel fogunk tudni szolgálni!

Még több tasakos meghívó

Kínálatunkban egy másik hasonló, szintén zsebes-tasakos típus is szerepel. Ennél a tasak típusnál két zsebet terveztünk, így két kisebb kártyát lehet elhelyezni benne. Ebből a típusból két kollekciót is készítettünk már korábban.
A Kraft Elegance Collection tasakját natúr barna kraft papírból készítettük, míg a kártyákat halvány krém színű, porcelán simaságú papírra nyomtattuk.
A Bay Leaf Premium Pocket Edition tasakjait négy különböző színű prémium kartonból stancoltuk. A főkártyán arany fóliaprégeléssel szerepel a díszítő babér motívum. A kisebb kártyákon pedig piktogramos programsor és további infók kaptak helyet.

Kedvezményes szettárak

»» 40 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 56 000 Ft
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt + grafikai díj
»» további példányok 4 db-os csomagban: 3800 Ft (850 Ft/db)

»» 40 db-os meghívó szett: 72 000 Ft
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt + grafikai díj
»» további példányok 4 db-os csomagban: 5000 Ft (1250 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 40 db alatti rendelés esetén DIY kivitelben: 1250 Ft/db
»» tasak + meghívó főkártya + 3db infókártya + pánt
»» 4 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj 12000 Ft
»» tasak stancolási díja 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm
»» 4 db/csomag

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek