Simple Minimal Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Simple Minimal Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Simple Minimal Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Simple Minimal Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
   

Simple Minimal Pearl Edition Collection – esküvői meghívó

Akciónk!
A meghívó kártyát, a fix díjak nélkül, (minimum 42 db-os megrendelés esetén) »» bevezető áron 15% kedvezménnyel: 800 Ft-os áron kínáljuk 

Árak
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» ár: 950 Ft
»» egyedi aranyozó klisé készítés: 9000 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft


Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 165×165 mm

 

Rendelési kódok:
óarany_SMPRLC17-651
púder_SMPRLC17-652
konyak_SMPRLC17-653
mandarin_SMPRLC17-654

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Akciónk!
A meghívó kártyát,
a fix díjak nélkül,
(minimum 42 db-os megrendelés esetén)
»» bevezető áron 15% kedvezménnyel:
800 Ft-os áron kínáljuk 

Az aranyozott esküvői meghívó egy magasabb szint

Egy korábbi esküvői meghívó kollekciót új változatát mutatjuk be: csupa gyöngyházfényű papírból és arany fólianyomással készített extra prémium verzióját ajánljuk.

Extra nagy méretű esküvői meghívó, elegáns borítékkal

A meghívó első szembeötlő különlegessége a szokatlan nagy mérete. Kínálatunkban két kisebb méretű négyzetes boríték és meghívó szerepel, a kisebb a különleges, ívelt formájó XAE típusú 135×135 mm-es, amelynek borítékjába számtalan különböző bélés is ragasztható, a másik az épp csak kicsivel nagyobb, 140×140 mm-es. Most új méretet készítettünk, különlegesen nagy méretű, 165×165 mm-es,t ami egyedülálló a hazai meghívó kínálatban. Borítékjába is lehetséges mintás bélések beragasztása, bár ennél a konkrét meghívónál nem terveztünk bélés díszítést, ám egy különleges, ívelt formavilágot terveztünk, amely azonban kevésbé rajzos, a sarkakat apró köríves formában lecsippentettük, amitől picit rusztikus hatást kap. .
A meghívó két részből áll:
• a hátlap 300 gr-os gyöngyházfényű prémium karton két rétegben kasírozott változata, tehát egy összesen 600 gr-os, különösen vastag cardboard alap készül
• erre ragasztjuk az aranyos csillogású, gyöngyházfényű kártyát, amelyre a szöveget nyomtatjuk.

Ezt az esküvői meghívó kollekciót hét színváltozatban terveztük

A nyomtatott kártya színeit a vastag hátlap karton színéhez állítottuk be és négy variációt készítettünk belőle: az óarany igazán letisztult és elegáns, a halvány rózsaszínes púder sokkal könnyedebb, fiatalosabb, de nem kevésbé elegáns, a konyak egészen meleg, gyönyörű mogyoróbarna szín, ami szintén inkább komolyabb hangulatú, végül a mandarin extra élénk, fiatalos és vagány.
A meghívó kifejezetten letisztult és elegáns tipográfiával készült, amelyben a nevetek került a középpontba, látványos keretben kiemelve, alatta egy program blokk, jól áttekinthető, három hasábos elrendezésben, végül a csupa nagybetűvel kiírt dátum teszi igazán klasszikus hangulatúvá a meghívót. A különleges, három eltérő betűtípusból készített betűkeverés egyedi és jellegzetes hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
Az igazi különlegességét azonban az aranyozott név kiemelés adja: a középső keretes blokkban a nevetek és az azt övező díszítő motívumokat arany fólia nyomással készítjük, így az amúgy is elegáns meghívó igazi decens különlegességgé válik.

Az aranyozás minden meghívót egy másik szintre emel

E meghívó egyedi aranyozással történő elkészítésének két fázisból áll:
• az első fázis az egyedi nyomóforma, azaz klisé elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 5000 Ft.
• a második fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza magát a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak” hívnak – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 8000 Ft.

Ez persze „csak” az aranyozás része a meghívó teljes elkészítésének, elsőként a kártya nyomtatása történik meg, majd az előzőekben írt aranyozás, párhuzamosan készül a hátlap karton kasírozása, végül ha a kártya és a hátlap is készen van, akkor ezek ragasztása.

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel még inkább testre szabhatjátok a meghívótokat:
• Bár e kollekcióban csak négy színváltozatot kínálunk, a rendelkezésre álló alapanyagok bármelyikéből elkészíthető a vastag karton alap, és a kártya színeit is ahhoz állítjuk be, amilyen színben csak szeretnétek.
• A fólianyomásos technológiával nem csak arany fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák, mint az ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fóliából választhattok, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition kollekciónkban.
• Arra gondoltunk, hogy több más meghívónk esetében– amelyek hasonló, több rétegben kasírozott, vastag hátlap kartonnal készülnek –, lehetőség van extra vastag, három rétegből kasírozott alap elkészítésére is. Nézzetek meg néhány ilyen meghívót: De La Mer Collection, Minimal Elegant Collection.
• Végül:a meghívót egy további díszítő elemmel kiegészítve is kérhetitek, ami egy a hátlap karton és a nyomtatott kártya közé ragasztott harmadik réteg, egy színes bordür karton. Ez elegáns keretet ad a kártyának és térben is kicsit megemeli azt, így még különlegesebbé teszi az összhatást. E meghívónál nem készítettünk ilyen három rétegű mintadarabokat, így fotót , látványtervet sem tudunk mutatni róla, viszont két másik kollekciónál – ami hasonló paraméterekkel készül – találtok fotókat: Beauty Flower#08 CollectionFloral Simplicity Collection.

A Simple Minimal Pearl Edition meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amely nem csak arany fóliával, hanem ezüst, rosegold, fehér és számos további színnel is készülhet.

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor – épp a különleges technológia miatt – sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor csak a másik költség van hátra, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő, valamint nyomáserős segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 9000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 18000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz. Ennek megfelelően mi általában aszt szoktuk tanácsolni, hogy 40 példány fölött érdemes és már nem túl költséges egy egyedi fólianyomásos megoldás elkészítése, ugyanakkor ennél alacsonyabb db szám esetén sincs technikai akadálya a dolognak és ha egyébként egy egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt a megoldást, akkor az összköltségnek sem kell feltétlenül nagyon magasnak lenni. Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezeknél ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület persze nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, illetve összhatásában éppen, hogy az. 🙂

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romkocsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót . 

Akciónk!
A meghívó kártyát, a fix díjak nélkül, (minimum 42 db-os megrendelés esetén) »» bevezető áron 15% kedvezménnyel: 800 Ft-os áron kínáljuk 

Árak
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» ár: 950 Ft
»» egyedi aranyozó klisé készítés: 9000 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft


Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 165×165 mm

 

Rendelési kódok:
óarany_SMPRLC17-651
púder_SMPRLC17-652
konyak_SMPRLC17-653
mandarin_SMPRLC17-654

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek