Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
Pictogram Story Collection
  

Pictogram Story Collection

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 140×140
»» ár: 540 Ft
»» Grafikai alapdíja 10 000 Ft
»» egyedi piktogram rajzolás: 1500 Ft/db
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok
banán_PS-14-291
pink_PS-14-291
kék_PS-14-291
narancs_PS-14-291
lila_PS-14-291
sárga_PS-14-291

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A ti történetetek teszi egyedivé ezt a meghívót

A grafika lényege, hogy a pár megismerkedésének történetét „meséli el” hat kis piktogrammal és egy-egy rövid sorral. Az első két mező általában a fiú és a lány születését jelöli, azután igény szerint következhet: megismerkedés, szerelembe esés, összeköltözés, stb. A továbbiakban megjeleníthető még valamilyen közös esemény: első nyaralás, karácsony, végül pedig lánykérés. A hat mező, a megadottakon kívül más tartalommal is elkészíthető, persze a hozzá illő kis illusztrációval. A meghívó így kifejezetten személyes és egyedi, kedvesen és látványos kivitelezésben emlékezik meg a párról.

Három rétegben kasírozott, extra vastag meghívó

A meghívó elő- és hátoldalát két külön kartonra nyomtatjuk és e két karton közé – speciális technikával – egy harmadik, színes kartont ragasztunk, amelynek színe megegyezik a virágmotívum színével. A meghívó így kifejezetten vastag kártya jelleget ölt, amelynek finom megoldása, hogy oldalra fordítva az élén jól látszódik a középre ragasztott betétlap.

Készítünk a meghívó design-jával azonos Emlékkönyvet is, ezt itt tudjátok megtekinteni.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A kollekcióhoz készült poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet fotós hátoldallal is.

2015-ös újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

A Pictogram Story esküvői meghívó kollekciót folyamatosan bővítjük és fejlesztjük

update’16: a 2015-ös szezon folyamán rengeteg megrendelésünk volt ebből a meghívóból és így nagyon sok új piktogram grafikát készítettünk, ennek kapcsán egy új rendelési konstrukciót vezettünk be csak ennél a meghívónál:
• amennyiben érdekel Benneteket ez a meghívó, el tudjuk küldeni az eddig már elkészült referenciákat, amelyek grafikái közül szabadon válogathattok és ha olyan piktogramokat választotok, ami már készen van, akkor ennek nincs semmilyen külön költsége. Ha nem találnátok grafikát az általatok megadott eseményhez, akkor leírásotok alapján egyedileg megrajzoljuk az általatok elképzelt piktogramot, ezek elkészítése díja 1500 Ft/db
• terveink között szerepel, hogy még az év folyamán összeállítunk egy komplett minikatalógust, amibe számtalan e meghívóhoz használható, különböző témájú piktogramot szeretnénk összegyűjteni, hogy még nagyobb kínálatból tudjatok választani
• a korábbi színválasztékot is kiegészítettük, de olyan sokféle színből lehet választani, hogy nincs értelme ennyi változathoz termékkódot készíteni, hanem egyszerűbb a személyre szabott színválasztás: írjátok meg, hogy milyen színekben képzelitek el a meghívót és biztosan meg tudjuk csinálni

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot

A Pictogram Story meghívóhoz több kiegészítőt is terveztünk
2018-as újdonság az extravagáns formájú, hatszögletű poháralátét, amelyet egyedi stancolással készítünk.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A meghívóhoz több egyedi borítóval készített emlékkönyvet is terveztünk
Pictogram Story Emlékkönyv 1
Pictogram Story Emlékkönyv 2
Pictogram Story Emlékkönyv 3
Pictogram Story Emlékkönyv 4
Pictogram Story Emlékkönyv 5
Pictogram Story Emlékkönyv 6
Pictogram Story Emlékkönyv 7

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 140×140
»» ár: 540 Ft
»» Grafikai alapdíja 10 000 Ft
»» egyedi piktogram rajzolás: 1500 Ft/db
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok
banán_PS-14-291
pink_PS-14-291
kék_PS-14-291
narancs_PS-14-291
lila_PS-14-291
sárga_PS-14-291

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek