Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
Noire Écriture Collection – Sumo Edition
  

Noire Écriture Collection – Sumo Edition

2019-ben – bevezető áron!

»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» teljes ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 5 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
dark blue_NÉSE19_231
dark grey_NÉSE19_232
white_NÉSE19_233
black_NÉSE19_234
kraft brown_NÉSE19_235

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #egylapos meghívó #aranyozott meghívó #meghívó

Az egész meghívó arany fólianyomással készül

Esküvői meghívó kínálatunk egyik – esztétikailag és kivitelezését tekintve is – kiemelkedő darabja ez az egyedi, fólianyomással készített, különleges aranyozott meghívó, amely egy korábban megkezdett meghívó sorozat második tagja. Ezt az egylapos meghívó sorozatot Foil Press Series-nek neveztük el és első tagja a 2016-ban megjelent Cool Style Collection volt, amit 2017-ben az arany fóliás Cool Style – Gold Edition és a fekete fóliás Cool Style – Black Edition változatokkal bővítettünk. Most jelentkezünk a sorozat második tagjával, amelyet mindjárt két változatban is elkészítettünk: a csupa fekete papíros Élégamment Edition és a különleges, vastag kartonlemezeket tartalmazó Sumo Edition. Ennek a rendhagyó fólianyomásos kivitelezésű meghívónak a kapcsán az általánostól eltérő tervezési és gyártási konstrukciót is kidolgoztunk, hiszen e meghívó készítése merőben eltér a kínálatunk egyéb darabjaihoz képest.

E meghívónak a teljes elkészítése három fő munkafázisra osztható:

• az első nyilvánvalóan a grafikai / tipográfiai tervezés, amely e meghívónál egyedi tervezésnek minősül, mivel maga a gyártási technológia így épül fel. Az általunk tervezett mintakollekció egyes elemei persze felhasználhatók, de lényegében minden más eleme cserélhető és további betűkkel, grafikával egészíthető ki. Ez a folyamat foglalja magába a tervezés befejezését követő speciális nyomdai előkészítési feladatokat is, valamint az egyedi nyomóforma gyártásának előkészítését (levilágítás) és a teljes gyártástervezési folyamatot, amelynek szakmai részleteivel nem untatunk Benneteket. A teljes tervezési fázis ára 15 000 Ft-os alapdíjról indul – a kollekció grafikáját alapul véve –, az egyedi konzultáció során árazzuk be a konkrét tervezés munkadíját.
• a második fázis az egyedi nyomóforma elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 24 500 Ft.
• végül az utolsó fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza magát a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak hívnak” – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 8000 Ft.

Öt különböző színű prémium kartonra nyomtatva készülhet a meghívó

A meghívó készítés teljes költségvetésében két további tétel szerepel még, a nyomtatási ár – amely tartalmazza a fólia költségét és magát a nyomtatás munkadíját –, valamint az alapanyag, vagyis a választott papír ára, amiből 5 különböző variációt kínálunk a kollekcióban, ennek részlete ismertetését megtalálod leírásban kicsit lejjebb.
Mivel a meghívó teljes költségvetésének minden paramétere változtatható, összeállítottunk egy ártáblázatot, amely tartalmazza az összes alapanyagot, példányszámokat, stb., ezt olyan rendszerben készítettük el, amely jól átlátható és így könnyen értelmezhető – bármilyen konstrukcióban kéritek is a meghívót. Minden tétel ára és teljes költségvetése is azonnal kikereshető. Bár próbáltuk a táblázatot könnyen használhatóra készíteni, összességében mégis elég nagy, ezért ha mégis elakadnátok benne, keressetek bennünket bátran és segítünk!

Különleges meghívó – design és kivitelezés

A meghívó legfontosabb és már elsőre is szembeötlő különlegessége, hogy egy egészen egyedülálló és igazán karakteres tipográfiai megoldást választottunk: gyönyörűen díszített, kalligrafikus betűtípussal írtuk végig a szöveget, ami már önmagában is nagyon extra, de arany fólianyomással készítve még látványosabb. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a szöveg viszonylag nehezen olvasható és, hogy ez a tipográfia sokak tetszését nem fogja elnyerni, illetve a többség számára túlzónak tűnhet, de mi hiszünk abban, hogy vannak olyan párok akiknek viszont tetszeni fog. Nekik készítettük ezt a meghívót!

A Noire Écriture meghívó kollekció a Foil Press Series 02-es tagja, lényege, hogy az egész meghívót fólianyomással készítjük, ennél a konkrét kollekciónál fekete alapon, arany fólianyomással. Az ártáblázatban látni fogjátok, hogy a példányszám tekintetében nagyon rugalmasan tudtok választani, a helyzet mégis az, hogy a meghívó készítésének fix költségei miatt ezt a meghívó típust 60 példány alatti db szám rendelése esetén sajnos nem lehet igazán kedvező áron elkészíteni, ugyanakkor a magas példányszámok esetén viszont pont ellenkezőleg alakul a helyzet, minél többet rendeltek belőle, annál kedvezőbbé válik az ár.

A Noire Écriture meghívó kollekció Sumo változatához öt különböző színű alapanyagot választottunk ebből a különleges kartonlemez családból, amelyet kifejezetten fólianyomásra – részben letterpress nyomtatáshoz – kínálnak.
A Dark blue elegáns sötétkék, de nem annyira sötét, mint egy divatos Navy blue, ezért is fotóztuk egy ilyen borítékkal, a Dark grey elegáns antracit szürke, ami nagyon jól mutat az arany fólianyomással, a White és Black változatok talán nem igényelnek különösebb magyarázatot, végül a Kraft brown egy nagyon kellemes, középtónusú barna szín, de melegebb, színesebb, mint egy normál kraft karton, egyben az egyik kedvenc idei papírunk.

A fotógalériában a meghívó mindegyik színváltozatához kerestünk egy szép borítékot, de ha igazán különleges megoldásra vágytok, akkor teljes borítékkínálatunkból, közel 30 különböző színből választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző változatot, de kérésetek alapján egyedileg is tudunk nektek borítékot készíteni, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot.

Ezt a meghívó ötletet is két eltérő megoldásban készítettük el: Noire Écriture Collection – Élégamment Edition verzió, amit csupa fekete papírra készítettünk, másik változata a Noire Écriture Collection – Sumo Edition, amihez egy kifejezetten fólianyomtatáshoz tervezett, 1 mm vastagságú prémium karton család, öt különböző színű változatát választottuk,

Bár ezt a meghívó kollekciót kifejezetten Sumo papírokra tervezve, arany fólianyomással készítettük, természetesen a módosítási lehetőségek száma végtelen:

• a fólianyomást az aranyon kívül kérhetitek ezüst, rosegold, fehér fóliával és ezeken kívül is számos további színből válogathattok
• természetesen az alapanyag módosítására is van lehetőség, teljes papírkínálatunkból szabadon válogathattok, ha esetleg olyan papír tetszene meg, ami nem elég vastag, akkor pl. a kollekció Élégament Edition változatában használt vékonyabb papírokhoz hasonlóan, kérhetitek azt több rétegben kasírozva
• bár a tipográfiát kifejezetten erre a méretre terveztük, de ha ettől eltérő formátumú meghívót szeretnétek, akkor a tipográfiai terv módosítására is van lehetőség
• mint ahogy arra is, hogy ugyanezt a kivitelezést, teljesen más tipográfiával – esetleg minimális díszítő grafikával kiegészítve – kérjétek
• a fólianyomással készülő szöveges részeket kombinálhatjátok a kínálatunkban már szereplő más fólia grafikákkal és így készülhet a meghívótok két eltérő színnel nyomva. A két klisével történő fólianyomásos ötleteitekkel kapcsolatban mindenképpen kérjétek véleményünket és tanácsainkat, de bátran nézzétek meg a már meglévő fólianyomható grafikákat:
Foil pressed meghívók
Elegant Soiré Mini Kollekció

2019-ben – bevezető áron!

»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» teljes ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 5 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
dark blue_NÉSE19_231
dark grey_NÉSE19_232
white_NÉSE19_233
black_NÉSE19_234
kraft brown_NÉSE19_235

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek