Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
Noire Écriture Collection – Élégamment Edition
  

Noire Écriture Collection – Élégamment Edition

2019-ben – bevezető áron!

»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» teljes ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 9 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
remake-520_NÉÉE19_221
skin-2x270_NÉÉE19_222
matter-2x270_NÉÉE19_223
tradition-2x250_NÉÉE19_224
colorstyle-700_NÉÉE19_225
metallicnight-300_NÉÉE19_226
heidi-530_NÉÉE19_227
dali-2x285_NÉÉE19_228
prizma-2x220_NÉÉE19_229

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #egylapos meghívó #aranyozott meghívó #meghívó

Az egész meghívó arany fólianyomással készül

Esküvői meghívó kínálatunk egyik – esztétikailag és kivitelezését tekintve is – kiemelkedő darabja ez az egyedi, fólianyomással készített különleges aranyozott meghívó, amely egy korábban megkezdett meghívó sorozat második tagja. Ezt az egylapos meghívó sorozatot Foil Press Series-nek neveztük el és első tagja a 2016-ban megjelent Cool Style Collection volt, amit 2017-ben az arany fóliás Cool Style – Gold Edition és a fekete fóliás Cool Style – Black Edition változatokkal bővítettünk. Most jelentkezünk a sorozat második tagjával, amelyet mindjárt két változatban is elkészítettünk: a csupa fekete papíros Élégamment Edition és a különleges, vastag kartonlemezeket tartalmazó Sumo Edition. Ennek a rendhagyó fólianyomásos kivitelezésű meghívónak a kapcsán az általánostól eltérő tervezési és gyártási konstrukciót is kidolgoztunk, hiszen e meghívó készítése merőben eltér a kínálatunk egyéb darabjaihoz képest.

E meghívónak a teljes elkészítése három fő munkafázisra osztható:

• az első nyilvánvalóan a grafikai / tipográfiai tervezés, amely e meghívónál egyedi tervezésnek minősül, mivel maga a gyártási technológia így épül fel. Az általunk tervezett mintakollekció egyes elemei persze felhasználhatók, de lényegében minden más eleme cserélhető és további betűkkel, grafikával egészíthető ki. Ez a folyamat foglalja magába a tervezés befejezését követő speciális nyomdai előkészítési feladatokat is, valamint az egyedi nyomóforma gyártásának előkészítését (levilágítás) és a teljes gyártástervezési folyamatot, amelynek szakmai részleteivel nem untatunk Benneteket. A teljes tervezési fázis ára 15 000 Ft-os alapdíjról indul – a kollekció grafikáját alapul véve –, az egyedi konzultáció során árazzuk be a konkrét tervezés munkadíját.
• a második fázis az egyedi nyomóforma elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 24 500 Ft.
• végül az utolsó fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza magát a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak hívnak” – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 8000 Ft.

Kilenc különböző felületű papírra nyomtatva készülhet a meghívó

A meghívó készítésének teljes költségvetésében két további tétel szerepel még, a nyomtatási ár – amely tartalmazza a fólia költségét és magát a nyomtatás munkadíját –, valamint az alapanyag, vagyis a választott papír ára, amiből 9 különböző variációt kínálunk a kollekcióban, ennek részletes ismertetését megtalálod leírásban kicsit lejjebb.
Mivel a meghívó teljes költségvetésének minden paramétere változtatható, összeállítottunk egy ártáblázatot, amely tartalmazza az összes alapanyagot, példányszámokat, stb., ezt olyan rendszerben készítettük el, amely jól átlátható és így könnyen értelmezhető – bármilyen konstrukcióban kéritek is a meghívót. Minden tétel ára és teljes költségvetése is azonnal kikereshető. Bár próbáltuk a táblázatot könnyen használhatóra készíteni, összességében mégis elég nagy, ezért ha mégis elakadnátok benne, keressetek bennünket bátran és segítünk!

Különleges meghívó – design és kivitelezés

A meghívó legfontosabb és már elsőre is szembeötlő különlegessége, hogy egy egészen egyedülálló és igazán karakteres tipográfiai megoldást választottunk: gyönyörűen díszített, kalligrafikus betűtípussal írtuk végig a szöveget, ami már önmagában is nagyon extra, de arany fólianyomással készítve még látványosabb. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a szöveg viszonylag nehezen olvasható és, hogy ez a tipográfia sokak tetszését nem fogja elnyerni, illetve a többség számára túlzónak tűnhet, de mi hiszünk abban, hogy vannak olyan párok, akiknek viszont tetszeni fog. Nekik készítettük ezt a meghívót!

A Noire Écriture kollekció a Foil Press Series 02-es tagja, lényege, hogy az egész meghívót fólianyomással készítjük, ennél a konkrét kollekciónál fekete alapon, arany fólianyomással. Az ártáblázatban látni fogjátok, hogy a példányszám tekintetében nagyon rugalmasan tudtok választani, a helyzet mégis az, hogy a meghívó készítésének fix költségei miatt ezt a meghívót 60 példány alatti db szám rendelése esetén sajnos nem lehet igazán kedvező áron elkészíteni, ugyanakkor a magas példányszámok esetén viszont pont ellenkezőleg alakul a helyzet, minél többet rendeltek belőle, annál kedvezőbbé válik az ár.

A meghívóhoz kilenc különböző alapanyagot választottunk és mindegyiknek van valami egyedülálló különlegessége, sajnos ezek többnyire olyan tapintható vagy esetenként kevéssé látványos felületi jellemzők, amelyeket leginkább csak kézbe véve, tapintással lehet érzékelni, fekete színük miatt fotókon sem igazán lehet visszaadni. Ezért megpróbálunk annyiban segíteni, hogy szövegesen adunk némi információt ezekről a papírokról, de a legbiztosabb megoldás mégis az,  ha el tudtok jönni a bemutatótermünkbe és személyesen tekintitek meg ezeket a csodás papírokat.
Remake 520 gr: ez egy rendkívül jó minőségű, ún. up-cycled paper, amely 25%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz, egyébként több vastagsági változatban is elérhető, de ezt az extra vastag 520 gr-os változatot kifejezetten fólianyomáshoz fejlesztették és nem is nagyon lehet más nyomdai produkciós eljárással nyomtatni rá. A felülete nagyon kellemes tapintású, organikus, természetes hatású, az extra vastag kivitelnek és viszonylagos puhaságának köszönhetően, kifejezetten mélyen bele lehet nyomni, így nagyon jól kijön a fólianyomás további különlegessége, hogy a nyomtatott részek belemélyednek a papírba és ettől egy extra dombornyomásos hatás keletkezik a felületén.

SKIN 2×270 gr: ez egy luxus termékek csomagolásához fejlesztett karton, amelynek kifejezetten matt, sima felülete tapintásra is különleges és a látványt tekintve is remekül ellenpontozza az arany fólia csillogását. Viszonylagos vékonysága miatt ezt két rétegben kasírozva készítjük, hogy a dombornyomásos hatás még inkább érvényesülni tudjon, valamint, hogy a papír eleganciájához mérten a vastag kártya jelleg is hasonlóan különleges hatást nyújtson.

Matter 2×270 gr: ez egy krumpli tartalmú, részben újrahasznosított papír, különlegessége, hogy szinte csiszolópapír-szerűen durva a felülete, ebben a fekete színben leginkább egy krétatáblához hasonlítható és nagyon érdekes, hogy ez a felületi durvaság szemmel nem érzékelhető, így kézbevételkor van egy extra meglepetést okozó hatása. Normál vastagsága miatt ezt is két rétegben kasírozva kínáljuk.

Tradition 2×250 gr: kínálatunk egyik leginkább klasszikus, a merített papírokéhoz hasonló, erősen strukturált felületű karton, amely önmagában is elegáns, de még különlegesebbé teszi ezt a meghívót azáltal, hogy az arany fólianyomás nem tudja teljes méretékben „kivasalni” a papír jellegzetes textúráját, így az aranyosan csillogó részek nem homogén felületként jelennek meg, hanem kis mértékben átveszik a papír rajzolatát, ezáltal még izgalmasabbá téve ezt a meghívót.

Colorstyle 700 gr: ez egy matt felületű, alapvetően sima, extra vastag karton, amely a hasonló vastagságú alapanyagokhoz képest kedvezőbb áron kapható és ehhez mérten egyébként jó minőségű, ugyanakkor tapintásra nem ad további különlegességet.

Metallic Night 2×300 gr: az egyik legnépszerűbb gyöngyházfényű papírcsalád egy új színváltozata, ami alapvetően fekete, de speciális gyöngyházfényű csillogása miatt a fekete szín különböző árnyalatai jelennek meg változó fényviszonyok között. Az arany fólia csillogása szintén a különböző fénytörésben jelenik meg, így e két eltérő felület váltakozó csillogási iránya, egyedülállóan izgalmas hatást kelt. Bár a karton 300 gr-os vastagsága alapvetően elég lehetne, de két rétegben kasírozva, elegánsabb és különlegesebb.

Heidi 530 gr: kifejezetten rusztikus hatású, a merített papírokéhoz hasonló, erősen strukturált felületű karton, amely önmagában is elegáns, de még különlegesebbé teszi ezt a meghívót azáltal, hogy az arany fólianyomás nem tudja teljes méretékben „kivasalni” a papír jellegzetes textúráját, így az aranyosan csillogó részek nem homogén felületként jelennek meg, hanem kis mértékben átveszik a papír rajzolatát, ezáltal még izgalmasabbá téve ezt a meghívót.

Dali 2×285 gr: egy nagyon elegáns, hosszanti irányban bordázott felületű prémium karton, amely önmagában is nagyon szép, de még különlegesebbé teszi ezt a meghívót azáltal, hogy az arany fólianyomás nem tudja teljes méretékben „kivasalni” a papír jellegzetes textúráját, így az aranyosan csillogó részek nem homogén felületként jelennek meg, hanem kis mértékben átveszik a papír rajzolatát, ezáltal még izgalmasabbá téve ezt a meghívót.

Prizma 2×220 gr: egy kalapácsolt felületű kellemes tapintású karton, amelynek speciális tulajdonsága, hogy csak az előoldala strukturált, a hátoldala sima. Így nem csak az arany fólianyomáshoz szükséges vastagság miatt, hanem azért is szükséges a két rétegben történő kasírozás, mert ezzel a megoldással a hátoldal is az elejéhez hasonlóan strukturált felületű.

Kínálatunkban szerepel egy közepes vastagságú, 160 gr-os sima felületű papírból készített boríték, ami anyagát és felületét tekintve, bármelyik színváltozathoz megfelelő. Ugyanakkor esztétikailag mégis kérdéses, hogy egy fekete meghívóhoz érdemes-e fekete borítékot választani. További megoldás lehet az egyik halvány szürke borítékunk, illetve több különböző felületű strukturált papírból készült fehér borítékjaink, de ha igazán különleges megoldásra vágytok, akkor teljes borítékkínálatunkból, közel 30 különböző színből választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző változatot, de kérésetek alapján egyedileg is tudunk nektek borítékot készíteni, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot.

Ezt a meghívó ötletet is két eltérő megoldásban készítettük el: Noire Écriture Collection – Élégamment Edition verzió, amit csupa fekete papírra készítettünk, másik változata a Noire Écriture Collection – Sumo Edition, amihez egy kifejezetten fólianyomtatáshoz tervezett, 1 mm vastagságú prémium karton család, öt különböző színű változatát választottuk,

Bár ezt a meghívó kollekciót kifejezetten fekete alapra tervezve, arany fólianyomással készítettük, a módosítási lehetőségek természetesen száma végtelen:
• a fólianyomást az aranyon kívül kérhetitek ezüst, rosegold, fehér fóliával és ezeken kívül is számos további színből válogathattok
• természetesen az alapanyag módosítására is van lehetőség, teljes papírkínálatunkból szabadon válogathattok, ha esetleg olyan papír tetszene meg, ami nem elég vastag, akkor a kollekcióban használt vékonyabb papírokhoz hasonlóan, kérhetitek azt több rétegben kasírozva
• bár a tipográfiát kifejezetten erre a méretre terveztük, de ha ettől eltérő formátumú meghívót szeretnétek, akkor a tipográfiai terv módosítására is van lehetőség
• mint ahogy arra is, hogy ugyanezt a kivitelezést, teljesen más tipográfiával – esetleg minimális díszítő grafikával kiegészítve – kérjétek
• a fólianyomással készülő szöveges részeket kombinálhatjátok a kínálatunkban már szereplő más fólia grafikákkal és így készülhet a meghívótok két eltérő színnel nyomva. A két klisével történő fólianyomásos ötleteitekkel kapcsolatban mindenképpen kérjétek véleményünket és tanácsainkat, de bátran nézzétek meg a már meglévő fólianyomható grafikákat:
Foil pressed meghívók
Elegant Soiré Mini Kollekció

2019-ben – bevezető áron!

»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» teljes ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 9 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok
remake-520_NÉÉE19_221
skin-2x270_NÉÉE19_222
matter-2x270_NÉÉE19_223
tradition-2x250_NÉÉE19_224
colorstyle-700_NÉÉE19_225
metallicnight-300_NÉÉE19_226
heidi-530_NÉÉE19_227
dali-2x285_NÉÉE19_228
prizma-2x220_NÉÉE19_229

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek