Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
Minimal Romance Collection – esküvői meghívó
   

Minimal Romance Collection – esküvői meghívó

Valentin napi akciónkban 15% engedménnyel rendelhetitek 

»» 40 db-os meghívó szett ára (színes papíron): 48 000 Ft
helyett 40 800 Ft
»» 40 db-os meghívó szett ára (fehér, vagy krémszínű papíron): 44 000 Ft  helyett 37 400 Ft

Kedvező SZETTáron rendelhetitek

»» 40 db-os meghívó szett ára (színes papíron): 48 000 Ft
»» 40 db-os meghívó szett ára (fehér, vagy krémszínű papíron): 44 000 Ft
(meghívó kártya + dombornyomás + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 4 db-os csomagban (színes papíron) : 3 000 Ft (750 Ft/db)
»» további példányok 4 db-os csomagban (fehér, vagy krémszínű papíron) : 2 600 Ft (650 Ft/db)

Technikai paraméterek
»» 6 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok
hófehér_MR19_211
világos szürke_MR19_212
halvány rózsaszín_MR19_213
halvány kék_MR19_214
krém_MR19_215
világos dohánybarna_MR19_216

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #dombornyomott meghívó #egylapos meghívó #letisztult meghívó #meghívó

Stílus és divat az esküvői meghívók világában

Az esküvői meghívó kártyák, grafikák és egyéb papírkiegészítők tervezése mellett folyamatosan tájékozódunk, figyeljük az aktuális trendeket, divatos és népszerű ötleteket, valamint azokat az egyedi megoldásokat, amelyek bár különlegesek, mégsem nyerik el az érdeklődők nagy többségének figyelmét. Fontos ugyanakkor, hogy nagyon vigyázunk arra, hogy a látott ötletek ne befolyásoljanak bennünket direkt módon, ezért konkrétan a meghív kollekcióink tervezésének ideje alatt megpróbáljuk kifejezetten távol tartani magunkat a népszerű honlapoktól, hogy még csak az inspiráció erejéig se hasson ránk egyetlen konkrét ötlet sem, nehogy véletlenül tudat alatt lemásoljunk egy más által kitalált ötletet. Egy dombornyomott meghívó vagy egylapos meghívó önmagában nem szokatlan, de mindez egy különleges és egyedi tipográfiával fűszerezve, szép papírra nyomtatva egy igazán letisztult meghívó érzetét adja.

Ennél a meghívónál viszont egy olyan nagyon is népszerű és ismert témát, stílust kívántunk feldolgozni, aminek számos jobbnál-jobb megjelenési formájával lehet találkozni a különböző esküvői meghívós oldalakon, de mi szeretnénk egy olyan egyedi megoldást készíteni, amilyet még nem láttunk.

Ez a téma a sokszöges, geometrikus dizájn

Rendkívül látványos a különböző sokszöges formák, szabálytalan síkidomokból tervezett motívumok kombinációja kézzel festett virágos grafikákkal, greenery típusú zöld levélmintás akvarellekkel és más hasonló, színes és változatos motívumokkal, hogy az alap grafika viszonylagos egyszerűségét ellensúlyozzák. Mi azonban egy olyan megoldást kerestünk, amiben megtartjuk az alapötletet és annak letisztultságát: nem színes díszítésekkel ellenpontozzuk, hanem hasonlóan minimalista tipográfiával egészítjük ki, hogy összességében egy kissé szikár, ugyanakkor izgalmas, letisztult és karakteres végeredményt kapjunk.

Különleges dombornyomásos eljárással készülő esküvői meghívó

Így született meg ez a meghívó, aminek sokszöges díszítő motívumát egy speciális produkciós eljárással, ún. vakdombornyomásos technikával viszünk fel a kartonra. Ennek lényege, hogy a dombornyomott felületen nincs nyomtatás, így ez a mintázat csak akkor látszódik erősen, ha úgy esik a fény a meghívóra, hogy a domborított felületek árnyékot vetnek a papír síkjára. Ennek köszönhetően a meghívót bizonyos szögből nézve a dombornyomott díszítő minta éppen csak észrevehető, diszkréten jelenik meg, míg a kártyát a fényben forgatva, mindig más, eltérő erősséggel lesz látható és az ember azon veszi észre magát, hogy már percek óta nézi, forgatja, ujjaival megsimítja a meghívót és teljesen belefelejtkezik annak különleges megvalósításába.
Meghívóink tervezésekor és azok alapötletének kidolgozásakor éppen arra törekszünk, hogy ilyen szuggesztív és egyedi megoldásokkal álljunk elő: nem a legpopulárisabb megoldásokat keresitek, hanem szeretnétek valami visszafogott különlegességet, akkor nálunk megtaláljátok.

A meghívó legfontosabb stílusjegye, az egyedi tipográfia

A meghívó tipográfiája nagyon modern és letisztult, két talpatlan, ún. groteszk betűtípus keverésével terveztük meg, a szöveghez egy picit kerekebb formákkal bíró, jól olvasható, kifejezetten „clear” jellegű betűtípust választottunk. Hozzá a fontos részek kiemeléseként egy enyhén nyújtott, némileg szögletesebb, finoman műszaki hatású betűt használtunk, amely tökéletesen passzol a geometrikus grafika teremtette hangulathoz. Ezzel a betűvel emeltük ki nagy méretben a kártya középső részében a neveteket, amely így a meghívó leglátványosabb részét képezi. A szöveg betű vastagabb metszetével emeltük ki a dátumot, a szöveges rész pedig informatív, jól átlátható, épp ezért könnyen értelmezhető, több hasábos program blokk. Végül a kártyát a már említett, dombornyomással készített geometrikus motívum zárja.

A meghívó hat különböző színű papírból készítve kérhető

A meghívóhoz egy 300 gr-os, enyhén sprőd felületű prémium karton családot választottunk, amelynek hat pasztell színű változatából készítettük a mintadarabokat. A ragyogó hófehér és a halvány sárgás krém színű papírok minden meghívó esetén alapértelmezett megoldásnak számítanak. Csakúgy mint a kraft vagy kraft jellegű papírok, amelyek általában rusztikus hangulatot kölcsönöznek minden meghívónak, épp ezért mi most egy nem kifejezett kraft papírt, hanem egy ahhoz csak hasonlító, halvány dohányszínű kartont választottunk, ami tökéletesen passzolhat egy olyan helyszínhez és dekorációhoz, ami a természetes fa alapanyagokra épülő stílus. Újdonságnak számít az az egészen halvány szürke színű papír, amely még semlegesebbé teszi az amúgy is minimalista meghívót, épp ezért tökéletes alapot adhat bármilyen további díszítéshez. Két különleges színt is kiválasztottunk, hogy ezekkel kedvezzünk a picit merészebb pároknak: halvány rózsaszín és kék színű papírokra nyomtatva is megcsináltuk a meghívót, mindkét szín nagyon kellemes és az előzőeknél semmivel sem hivalkodóbb.

Bár a fotógaléria képeit boríték nélkül készítettük, a meghívó bármelyik színváltozatához tudunk adni borítékot, teljes kínálatunkban közel 30 különböző színből választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző változatot, de kérésetek alapján egyedileg is tudunk nektek borítékot készíteni, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot.

További ötletek és egyedi lehetőségek, hogy a meghívó még különlegesebb legyen

Minden meghívónk esetében van lehetőség számos egyedi változtatásra és minden megrendelés esetén nyitottak vagyunk az ötleteitek és ízlésetek szerinti megoldások elkészítésére. De ez a meghívó kifejezetten olyan jó alapanyag, hogy már most számos ötlettel tudunk szolgálni, hogy még egyedibbé tehessétek ezt a remek meghívót, ezekből szeretnénk néhányat felsorolni ötletadónak:
• az alapanyagként választott prémium kartoncsaládban elég sok további szín elérhető, jellemzően sötétebbek, erősebben színezettek mint az alap kollekcióban szereplő, kifejezetten pasztell változatok. Ha valamilyen egyedi és különleges színre vágytok, akkor örömmel állunk rendelkezésetekre és ajánlunk izgalmas színeket és papírokat.
• a meghívó szöveges részét egy szín fekete digitális nyomtatással készítjük, ami nagyon jó minőségű és kifejezetten költséghatékony megoldás, ugyanakkor ennél a meghívónál kínálja magát a lehetőség, hogy a szöveget fekete vagy szürke fólianyomással készítsük el, ami tökéletesen passzolna ehhez a stílushoz és további elképesztő különlegességet adna hozzá. A fólianyomásos kivitelezés ugyanakkor viszonylag költségesebb megoldás, ezért ezt az ötletet elsősorban akkor ajánljuk a figyelmetekbe, ha legalább 60 db meghívót szeretnétek rendelni, mert így a fólianyomás fix költségei több példányra oszlanak és fajlagosan alacsonyabbak lesznek.
• kompromisszumos megoldás, de attól még látványos és ötletes lehet, ha csak a neveteket emeljük valamilyen színű fólianyomással, amely esetben már egy egészen komplex színösszeállításban lehet gondolkodni. Mert nagyon jól tudna mutatni pl. a halvány barna papíron egy arany, a halvány rózsaszín kartonon egy rosegold vagy a halvány szürke papíron egy ezüst színű fólianyomás, együtt a fekete szöveggel és a különleges hatású dombornyomásos motívummal. Az ilyen egyedi kombinációkkal kapcsolatban kérjétek további ötleteinket és javaslatainkat!

Ha pedig még ez sem volna elég

A meghívó dombornyomásos kivitelezésének alapötletét – vagyis, hogy a fényben forgatva más-más megjelenés látható – egy másik meghívónknál is kipróbáltuk, csak ott arany fólianyomással készítettünk egy csodás motívumot, ha tetszik ez az ötlet, akkor érdemes megnéznetek ezt is:
ForeverBegins_PearlInnocenceEdition
ForeverBegins_RusticEleganceEdition

Valentin napi akciónkban 15% engedménnyel rendelhetitek 

»» 40 db-os meghívó szett ára (színes papíron): 48 000 Ft
helyett 40 800 Ft
»» 40 db-os meghívó szett ára (fehér, vagy krémszínű papíron): 44 000 Ft  helyett 37 400 Ft

Kedvező SZETTáron rendelhetitek

»» 40 db-os meghívó szett ára (színes papíron): 48 000 Ft
»» 40 db-os meghívó szett ára (fehér, vagy krémszínű papíron): 44 000 Ft
(meghívó kártya + dombornyomás + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 4 db-os csomagban (színes papíron) : 3 000 Ft (750 Ft/db)
»» további példányok 4 db-os csomagban (fehér, vagy krémszínű papíron) : 2 600 Ft (650 Ft/db)

Technikai paraméterek
»» 6 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok
hófehér_MR19_211
világos szürke_MR19_212
halvány rózsaszín_MR19_213
halvány kék_MR19_214
krém_MR19_215
világos dohánybarna_MR19_216

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek