Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
Hommage Tim Burton Collection
  

Hommage Tim Burton Collection

Árak
»» ár: 390 Ft
»» alapgrafikai díj 6000 Ft
»» egyedi figurák rajzolása: +8000 Ft-tól, bonyolultságtól függően
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 1 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
grafika1_HTB14-171
grafika2_HTB15-201

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A kraft papíros meghívó immár örök sláger

2014-es esküvői meghívó újdonságaink egyike az ún. kraft papírok bevezetése. A kraft papírok olyan natúr színű és nem kifejezetten magas minőségű alapanyagok, amelyek megjelenésük, de elsősorban áruk okán, főleg „ipari” felhasználásra tervezettek: nagy mennyiségű, nem minőségi nyomtatványok készítésére optimalizálták őket. A nemzetközi trendekben viszont az látható, hogy egy kifejezetten kedvelt és stílusos alapanyagról van szó, amelynek ugyan megvannak a korlátai, ám kiválóan használhatók. E meghívónk grafikájával Tim Burton világa előtt kívánunk tisztelegni, ezért készítettünk egy picit groteszkbe hajló, de mindenképpen vicces és kedves grafikát.

2014-es újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Ha küldtök egy fotót magatokról egyedi grafikát rajzolunk a meghívótokhoz

2015-ben a kollekciót továbbfejlesztettük és immár egyedi grafikával is rendelhető. A figurák stílusát megtartva a haj, az arc és egyéb sajátosságok is átvihetők, így ténylegesen hasonlít majd a párhoz. Rajzoltunk már teljes családot, kutyás párt, két párt egy dupla esküvőhöz, 20-as évek stílusába öltözött párt és megannyi további verziót.

update’16: egy egyedi megrendelés alapján szuper bélyegzőt készítettünk az adott grafikával, amivel nem csak a borítékot, hanem a további kiegészítőket is díszítette a pár.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egyszínű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy a belső oldalpár tisztán tipográfiai változatosságra építő design-ját, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében  örömmel elkészítjük.

A Tim Burton esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, amely egy igazán ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

2018-tól már hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Az egyedi grafikához egyedi borítóval készült emlékkönyvet is szívesen készítünk.

 

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» ár: 390 Ft
»» alapgrafikai díj 6000 Ft
»» egyedi figurák rajzolása: +8000 Ft-tól, bonyolultságtól függően
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 1 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
grafika1_HTB14-171
grafika2_HTB15-201

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek