Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition
  

Harmony White Collection – Premium Monogramed Edition

2019 – ben bevezető áron!

»» 42 db-os szett ára: 69 900 Ft
»» (doboz + meghívó kártya + zárócímke + díszítő betétlap + díszítő szalag –  egyedi monogram + egyedi aranyozó klisé + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 3 db-os csomagban: 3 870 Ft (1 290 Ft/db)

»» 42 db-os szett DIY kedvezményes ár: 53 300
»» (doboz + meghívó kártya + zárócímke + díszítő betétlap + díszítő szalag –   egyedi monogram + egyedi aranyozó klisé + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 670 Ft (890 Ft/db)

Egyedi rendelési opciók
»» színes nyomtatás: 100 Ft/db/oldal
»» egy oldalas infókártya: +250 Ft/db
»» két oldalas infókártya: +320 Ft/db
»» plusz aranyozás: 2000 Ft/pozíció

 

Technikai paraméterek
»» méret: 120×120×14 mm

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #csináld magad meghívó #dobozos meghívó #aranyozott meghívó #monogramos meghívó

Dobozos esküvői meghívó – igazi különlegesség

A Harmony White esküvői meghívó kollekció volt az egyik első dobozos meghívó a kínálatunkban, még a 2014-es szezonban, és már az első évben nagyon sikeres lett. Azóta minden évben bővítettük, fejlesztettük és újabb ötletekkel egészítettük ki, több lépésben bővítettük a meghívó kártyához választható papírok választékát, minden évben újabb és újabb színekből készítettünk dobozt hozzá, közben egy újabb tipográfiai változattal gazdagítottuk a választható egyedi lehetőségek számát. Aztán 2018-ban elkészítettük az élénkebb, színes papírokból tervezett dobozos meghívó Harmony White Intense Edition nevű változatát is, most pedig egy olyan új konstrukciót szeretnénk bemutatni, amelyet az egyedi megrendelések nyomán a vásárlói igények alapján, vagyis a Ti kéréseiteket összesítve készítettünk el. A kollekció új változatában aranyozott meghívó és egyedi monogramos meghívó változatokat kínálunk, amelyek DIY azaz “Csináld magad” meghívó konstrukcióban is kérhetők.

Lényegében arról van szó, hogy elindult egy új trend, amelyben a Harmony White meghívó különböző változatait fólianyomásos monogram vagy név díszítéssel kiegészítve kérték tőlünk a párok. Az egyedi változatok elkészültekor azokat publikáltuk és minden a kollekció alapváltozata iránt érdeklődő párnak megmutattuk, így minden újabb megrendelésnél valamilyen egyedi összeállításban kérték aztán tőlünk.

Ezekből az egyedi változatokból állítottuk most össze ezt az új meghívó kollekciót, amiben szeretnénk megmutatni azokat a lehetőségeket, amelyek már eddig is sokak tetszését elnyerték, valamint arra biztatnánk benneteket, hogy engedjétek el a fantáziátokat és ötleteljetek e példák alapján, alkossatok új, egyedi változatokat!

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívó

Az egyedileg készülő, fólianyomásos meghívó, bár igazán különleges és persze szép, ugyanakkor – épp a különleges technológia miatt -, sajnos némileg magasabb áron készíthető csak el, más meghívóhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14-16 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

Egyedi kérések alapján tervezett esküvői meghívó változatok

Reni és András számára készített változatban minden a sárgás ekrü színű, fehérarany papírból készült, a meghívó, a doboz és a plusz infókártya is. Ők a nevüket kérték aranyozni, ami rákerült a dobozra és a meghívó kártyára, amit egy szín fekete szöveg nyomtatással készítettünk. A nyomtatott szöveg és az arany díszítés kombinálásával hoztuk létre a Meghívó Reni és András esküvőjére szöveggel készített díszes és látványos címoldalt. A meghívó kártya belsejébe a teljes nevük került, valamint egy külön infókártyát is kértek hozzá, ami tartalmazta a részletes programot, visszajelzésre és nászajándékra vonatkozó tovább információkat.

Évi és Ádám szintén a fehérarany papíros változatot kérte tőlünk, de ők egy elegáns monogramból és a keresztnevükből összeállított logót álmodtak meg, ezt aranyoztuk a doboz és a meghívó elejére. De ennél a változatnál még egy további kiegészítőt is készítettünk az aranyozott monogrammal: névre szóló köszönetajándék készült, ami poháralátét és ültetőkártya is egyben. Az ötletet az a technológiai lehetőség szolgáltatta, hogy a meghívóhoz készített aranyozó klisét minél több esetben lehessen használni, ezért a meghívók elkészítésével egy időben megcsináltuk a köszönetajándék poháralátéteket is. Bár ennél a konkrét projektnél nem, de egyébként több más kiegészítőt is tudunk még a meghívóhoz készített aranyozó klisével díszíteni és mi is nagyon örülünk ha egy újabb ötlettel kedvezhetünk az érdeklődő pároknak.

Eszter és Marco meghívója aranyosan csillogó gyöngyfehér papírra készült, amit púder rózsaszín dobozba tettünk. A monogramjuk rákerült a dobozra, a meghívó nyitófülét díszítő zárócímkére és a meghívó belső, szöveges oldalára is, mindhárom helyre rosegold színű fólianyomással. További különlegessége volt még ennek a változatnak, hogy nem a szokásos egy szín fekete szöveg nyomtatással, hanem bronz barna, rosegold és púder árnyalatokkal nyomtatva készítettük, több nyelvi változatban is. Technikai érdekesség, hogy a meghívóról két fotósorozatot is készítettünk: először egy fehér környezetben fényképeztük, hogy a halvány púderes színeket szépen meg tudjuk mutatni, de valahogy nem voltunk maradéktalanul elégedettek ezekkel a képekkel, ezért egy másik alkalommal újra fotóztuk a meghívót. Igaz, a képek utómunkája során, eltérő színbeállításokkal és retusálással készítettük, de érdemes megnézetek a képeket, hogy mennyire másképpen tud mutatni ugyanaz a meghívó és mégis mindkét megoldás mennyire szép.

Zita és Ákos a meghívó óarany színű papírból készült dobozát választotta, hozzá gyöngyfehér papírra nyomtatott kártyát. A monogramjuk arany fólianyomással került a dobozra és a hátoldali zárócímkére. A nyomtatás ebben az esetben is színes, egyedi színösszeállításban készült: sötét óarany és bronzbarna színekkel, a dobozhoz illő árnyalatokban.

Alexa és Tamás púder színű dobozt és gyöngyfehér papírt választott, púder és bronz színekből tervezett színes nyomtatással, a monogramjuk rosegold fólianyomással került a dobozra és a zárócímkére. De a meghívó igazi különlegessége a címoldalra készített Swarowski kristályos díszítés, amit egyébként egy másik meghívónkról – Model No 1 – kölcsönöztünk és tökéletesen illett a dobozos kivitelezéshez.

Petra és Tamás meghívója púder dobozba került, gyöngyfehér papíron színes nyomtatással, hozzá infókártyával. A monogramjukat rosegold színű fóliával nyomtuk a dobozra, a meghívót díszítő zárócímkére, a meghívó belsejébe és az infókártya tetejére.
Szinte mindegyik egyedi változatnál választottunk valamilyen színben jól illő belső díszítő lapot, ami a doboz aljába kerül, hogy picit még érdekesebbé tegye a színösszeállítást, valamint, hogy a doboz belső ragasztófüleit eltakarja. Hasonló választható extra a meghívó kivételét segítő díszítő szalag fülecske, amit szintén gyakran készítünk, esztétikailag és funkcióját tekintve is érdemben egészíti ki a meghívót.

A fenti ötleteken kívül örömmel várjuk újabb és újabb kéréseiteket és mi is szívesen teszünk javaslatokat olyan különleges megoldásokra amiket korábban nem csináltunk még.
A meghívó kedvezményes szett árát úgy kalkuláltuk, hogy a fólianyomással készített monogram két helyen jelenik meg: a dobozon és a meghívó kártyán. Egyedi elképzeléseitek alapján a meghívó további elemeire is kérhetitek a fólianyomást: a meghívó belső és külső oldalára, zárócímkére, plusz infókártyára, stb., minden plusz pozíció nyomásának fix díját az árak leírásánál találjátok. 

A Harmony White Collection eredeti változatait megnézheted ezen a linken.

A Harmony White Collection Intense Edition színes dobozos változatait pedig ezen a linken találod.

Ez a dobozos meghívó a mi nagy kedvencünk, és örülnénk, ha Ti is sokan szeretnétek, ezért kifejezetten a DIY, azaz „Csináld magad” konstrukciót ajánljuk, hiszen így alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt készülhetnek el a meghívók. Természetesen továbbra is örömmel vállaljuk a teljes elkészítést is.

DIY – Csináld magad! konstrukció, ha szeretnétek Ti magatok készíteni a meghívót

A meghívó saját kezűleg történő összeállítása nem igényel semmilyen speciális szaktudást vagy ismeretet, persze egy normál kézügyességre azért szükség van. Kell még hozzá viszonylag sok hely, mert az egyes készítési fázisok közben és után préselődnie és száradnia kell a meghívó darabjainak és ezekkel egy időben, párhuzamosan készülnek a további darabok. De amire főként szükség van, az az idő: igaz, hogy az első néhány darab elkészítése után, valamennyire bele lehet jönni és ha kezdetben picit lassabban, precízebben kell is dolgozni, könnyen be lehet gyakorolni a különböző fázisokat és egyre biztosabb kézzel lehet készíteni. Egy bizonyos tempón túl azonban nem lehet gyorsítani a folyamatot, még az esetleges minőségi romlás mellett sem, mert a ragasztó nem fog hamarabb megszáradni, a papír nem fogja magát gyorsabban „kirúgni”, tehát e meghívó készítési ideje annyi, amennyi.

Természetesen minden segítséget megadunk, ha vállalkoztok a dobozok elkészítésére, megmutatjuk, elmagyarázzuk, sőt ha szükséges, telefonos segítséget is szívesen adunk, ha menet közben esetleg elbizonytalanodnátok. Továbbá minden alkalommal elmondjuk, hogy ha esetleg még sem menne a dolog, mert mondjuk az első öt példányt zsinórban elrontanátok és az derülne ki, hogy ez mégsem fog menni, akkor nyugodtan visszahozhatjátok és mi szívesen elkészítjük. Fontos megjegyeznünk, hogy ez utóbbira még soha sem volt példa, mindenkinek sikerült probléma nélkül elkészíteni a meghívót, sőt sokan arról számoltak be, hogy nem is volt olyan vészes, mint ahogy az elején azt gondolták, mi több, kifejezetten megszerették a dobozkészítést!

Csináld magad! – Lépésről lépésre, készítsd el a meghívódat!

Szeretnénk pontról-pontra leírni, hogy mi is a feladat, és hogyan kell elkészíteni a teljes meghívót:

1. A meghívó kártyát és a rá ragasztandó záró címkét természetesen kinyomtatjuk és kivágjuk, valamint a meghívó tartalmazza a hajtó éleket, ún. biegeket, amelyek mentén gyorsan, könnyen, pontosan és szépen meg lehet hajtogatni a meghívókat – ez az első lépés.

2. A záró címke felragasztásához érdemes egy egyszerű sablont készíteni, de szabad kézzel is elkészíthető. A zárócímke ragasztása és a kártya hajtogatása után érdemes egy éjszakán át préselni.

3. Következő lépés a doboztető, aminek lehet hajtogatni az oldalait és a négy kis ragasztó fülecskét, majd következhet a doboz alsó része.

4. A doboz aljának hajtogatása némileg bonyolultabb a tetejénél, mivel az alsó rész dupla falú, így oldalanként három hajtás szükséges plusz a ragasztó füleké.

5. Az összes hajtogatás után következhet a ragasztás, először az alsó részt, azután a felső részt érdemes a ragasztóval lekenni, majd összeragasztani. E lépés gyorsítható ha valamilyen speciális ragasztástechnikát használtok, pl. két oldalas ragasztó szalagot, esetleg dekorációhoz használt ragasztópisztolyos megoldást. Ugyanakkor ha ezek nem állnak rendelkezésre, akkor a teljes meghívó, tehát az összes ragasztás elvégezhető egyetlen ragasztóval, ami lehet bármilyen papír- vagy hobby ragasztó.

6. Az alsó és felső elemek ragasztása után a dobozt össze kell illeszteni, hogy együtt száradjanak ki, így szebben fognak passzolni egymáshoz az elemek. A dobozokat maximum 10 darabonként egymásra stócolva kevesebb helyet foglal, de fontos, hogy a környezet ne legyen se túl meleg, sem pedig túl párás. Tehát ne tegyétek radiátor vagy fürdőszoba közelébe.

7. Végül, ha a kártyák lepréselődtek és a dobozok is kiszáradtak, akkor már csak bele kell helyezni a meghívó kártyát.

8. Opcionálisan kérhető extra a doboz aljára, a belsejébe ragasztható díszítő betétlap, szakmai kifejezéssel élve fenéklemez, ami a ragasztófüleket hivatott eltakarni, így a doboz is elegánsabb, valamint a betétlap színének kreatív megválasztásával még inkább gazdagíthatjuk az esztétikai értéket is. A betétlapot egyébként jó szívvel ajánljuk, ugyanakkor a fotósorozathoz készített mintadarabokba nem tettünk, hogy el tudjátok dönteni, zavar-e benneteket a ragasztófülek látványa.

9. Szintén opcionálisan kérhető a szalag fülecske, amelynek funkciója a betétlaphoz hasonlóan kettős: díszíti is a meghívót, egyúttal megkönnyíti a kártya kiemelését a dobozból.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. 🙂

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romkocsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott meghívó, a Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált meghívó a La Romance Florasion Kollekció, amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült meghívó a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár borítékbélés  is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, bélelt borítékos meghívóink sorából a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívó változatok szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót.

2019 – ben bevezető áron!

»» 42 db-os szett ára: 69 900 Ft
»» (doboz + meghívó kártya + zárócímke + díszítő betétlap + díszítő szalag –  egyedi monogram + egyedi aranyozó klisé + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 3 db-os csomagban: 3 870 Ft (1 290 Ft/db)

»» 42 db-os szett DIY kedvezményes ár: 53 300
»» (doboz + meghívó kártya + zárócímke + díszítő betétlap + díszítő szalag –   egyedi monogram + egyedi aranyozó klisé + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 670 Ft (890 Ft/db)

Egyedi rendelési opciók
»» színes nyomtatás: 100 Ft/db/oldal
»» egy oldalas infókártya: +250 Ft/db
»» két oldalas infókártya: +320 Ft/db
»» plusz aranyozás: 2000 Ft/pozíció

 

Technikai paraméterek
»» méret: 120×120×14 mm

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek