Greenery Mini Collection #009
Greenery Mini Collection #009
Greenery Mini Collection #009
Greenery Mini Collection #009
Greenery Mini Collection #009
   

Greenery Mini Collection #009

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 10 grafikai változat
»» további 5 alnyomat változat
»» méret: 120×185 mm

Rendelési kódok:
greenery041_BrightInnocence_GMC18-171
greenery042_LightWood_GMC18-172
greenery043_WatercolorArtistic_GMC18-173
greenery044_KraftPaper_GMC18-174
greenery045_PureBurlap_GMC18-175

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Divatos esküvői dekoráció – divatos meghívó

A 2018-as évadra készített új meghívó tervek közül ez az egyik büszkeségünk, mert bármerről is nézzük, egyszerűen fantasztikus.
A teljes Greenery Mini Kollekciót megnézheted itt.

Greenery #009
Egy csodás, kézzel festett grafikára épül ez a meghívó, amiben a zöld növények mellett már megjelennek sárgás bibék és fehéres virágok és rezgők. A grafika asszimetrikus és látszólag össze-vissza való elhelyezését az igazán természetközeli, vadvirágos, csapongó és burjánzó természetesség ihlette. A növények és virágok szinte benövik az egész meghívót, amin így picit kisebb felületen és kevésbé hangsúlyosan jelenik meg a tipográfia, amelyben az írott betűtípusok át meg átszövik a grafikát, így teremtve tökéletes összhangot a grafika és a szöveg közt. E meghívóval szinte egy mesevilágba csöppenünk, ami a szemünk előtt válik valósággá.

A Greenery általában

A meghívó alapötlete egy slágertéma, a greenery vagyis a zöld növények, azaz maga a természet. A trendet 2017-ben a Pantone cég indította, amikor ezt nevezte meg az év színének. E divathullámra persze az esküvői szolgáltatók is rezonálnak és ha nem is kifejezetten a szín, de az életérzés, a hangulat és a köré álmodott filozófia megjelenik mindenben: esküvői helyszínekben, ruhában, dekorációban és persze a meghívóban, valamint az esküvői grafikai arculatokban és az összes papírkiegészítőben is.

Az esküvői meghívók tekintetében elsőként ez az olyan extra prémium kategóriát jelentő műfajokban jelent meg mint az egyedi, kézzel rajzolt és festett grafikák vagy a személyre szabott kalligráfiával készült borítékok, papír kiegészítők. Egy ilyen letisztult és természetközeli hangulat megteremtéséhez elég egy szépen megrajzolt levél vagy olívaág, illetve egy egyedi kalligrafikus monogram. A kiegészítőkben pedig olyan különlegességek is megvalósíthatók, mint egy levélre írt ültetőkártya vagy vékony falemezre festett asztalszám. Így ezek az esküvői grafikák kilépnek a papír síkjából és élő anyagokon keresztül szerves részévé válnak az esküvői dekorációnak.

Az esküvői terítékben és dekorációban még ennél is tovább lehet menni: natúr vászon terítőkkel, fából készült kiegészítőkkel és a hagyományos, színes és díszes virágcsokrok helyett zöld fűszernövényekkel – mentával, rozmaringgal, rezedával –, vagy eukaliptusz levelekkel, zöld mohával, kövirózsával és más pozsgás növényekkel lehet egyedülálló és rendkívül stílusos esküvői hangulatot teremteni.

A trend persze fejlődik és a korábban kifejezetten természet ihlette megoldások mára kiegészültek az ünnepélyesebb selyemterítőkkel, arany díszekkel és hófehér virágokkal, hogy ez a csodás, természetes hangulat akár elegáns, akár modern helyszínen is stílusosan meg tudjon jelenni. Nyilván itt sem lesz megállás, mert ahogy egyre több ilyen fotó jelenik meg és jut el az érdeklődő párokhoz, úgy fogja azt mindenki a maga ízlésére, stílusára formálni.

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani ezzel a nagyon gazdag meghívó sorozattal, amelyben megpróbáltuk a témakört a lehető legalaposabban feldolgozni és olyan óriási választékot összeállítani, amelyben minden a téma iránt érdeklődő pár megtalálhatja a neki leginkább tetsző megoldást.

A mini kollekció

A meghívó alapját öt különböző alnyomat grafika képezi:
• Bright Innocence: egy hófehér, maximálisan letisztult megoldás, amely hagyja érvényesülni a grafikát és az alapanyagot is. Kifejezetten az elegáns és modern minimalista megoldások kedvelőinek ajánljuk.
• Light Wood: egy rusztikus hangulatú, fehérre festett fa háttér ami állandó kellék a vintage stílusú esküvőknél, de egy urbánusabb, laza romkocsmás esküvőhöz is tökéletesen passzol.
• Watercolor Artistic: a kézzel készült grafikák egyik elengedhetetlen kelléke egy hanyagul odavetett festék folt, amely művészi hangulatot kölcsönöz a meghívónak
• Kraft Paper: a natúr barna, durva felületű, igazából ipari felhasználásra szánt kraft papír, egyedi hangulatot és stílust varázsol, ha a dekorációban natúr fa anyagokat szeretnétek használni, akkor ez a zöld és barna színekre épülő összeállítás a nyerő.
• Pure Burlap: egy halvány zöldes árnyalatú zsákvászon anyag, amin átjön e felület jellegzetes textúrája és a pasztell színek oldják, lágyítják az élénk zöld árnyalatokat.

Erre az öt háttér grafikára kerül a 10 különböző növény grafikával és egyedi tipográfiával készített meghívó, amelyeket nagy gonddal úgy terveztünk meg és alakítottunk ki, hogy mind az öt háttéren jól mutassanak, így ha megtetszik bármelyik grafika, akkor a megfelelő háttérrel finomhangolva biztosan illeszkedik majd az elképzelésetekhez.

A 10 különböző meghívó grafika persze nem csak az ábrázolt növényekben különbözik, hanem azok elrendezése, a hozzá illő tipográfia és az azzal való kölcsönhatása, mind nagyon-nagyon különböző és egyedi hangulatot alkot:

• Greenery #001: A meghívó központi eleme, a kézi betűfestést utánzó betűtípussal, nagy méretben a kártya tetejére írt név, a visszafogott rozmaring grafika itt csak minimális díszítő elemként jelenik meg és elsősorban a látványos tipográfiát hagyja érvényesülni. A gazdagon megírt szövegben szépen kiemeltük a megszólítást, a dátumot és a programblokkot, ami több hasábba rendezve, jól átláthatóan mutatja az esküvői eseményeket. Végül a lap alján lévő infó blokkban a helyszín és visszajelzés kapott helyet, ahová persze bármilyen más tartalom is kerülhet pl. nászajándékra, szállásra, tájékozódásra vonatkozó információ. A tipográfia könnyed és játékos, de jól olvasható és szépen harmonizál a grafika teremtette hangulattal.

• Greenery #002: A kövirózsákból és más pozsgás növényekből, eukaliptusz levelekből és fenyő szerű, fehéres-ezüstös csillogású ágakból különleges és egyedi csokrokat, asztali díszeket lehet készíteni. Ezt idézi az általunk készített grafika, amely a meghívó alsó és felső részén mintegy keretbe foglalja a szöveget. Egy színekben és betűtípusokban is rendkívül változatos, látványos tipográfiát terveztünk, amely így tökéletesen harmonizál a grafikában is megjelenő sokféle formával, árnyalattal és hangulattal. A központi elem itt egyértelműen a pár neve a kártya középső részén, de a dátum és az infó rész is jól kitűnik az összképből.

• Greenery #003: Egy igazán klasszikus és elegáns hangulat meghívó, amelynek leglátványosabb része a kártya tetején helyet foglaló csodás, kalligrafikus betűvel írt nevek, amely valóban, szinte királyi hangulatot kölcsönöz a meghívónak. A tipográfia fő erénye a klasszikus talpas betűtípus csupa nagy betűs használata, a klasszikus középre zárt tördeléssel kombinálva. Ez tipográfiai terv a gondosan megválasztott színekkel és a látványt lényegesen befolyásoló – de inkább szakmai szempontból fontos – ritkításokkal hangsúlyozott kiemelésekkel, csodásan letisztult és elegáns hangulatot teremt. A jellegzetes és klasszikus program blokkal, valamint az alsó infó sorokkal együtt pedig a meghívó egészen úgy néz ki, mint egy autentikus színlap, amin az apró, diszkréten megjelenő, díszítő levél motívumok csak jelzés értékkel jelennek meg, mégis általuk válik az összhatás teljessé.

• Greenery #004: Az igazán sokféle, változatos színekből és formákból álló, levelekből és ágakból készített, elegáns, ovális keret markánsan meghatározza e meghívó hangulatát: könnyed, bohókás, vidám és fiatalos. Erre rímel a tipográfia, amiben látványos betűkeverésekkel, de egy nagyon jól olvasható szövegbetűvel tettük picit szolidabbá a látványt. A kártya tetején egy látványos név-monogram kompozícióval emeltük ki az ifjú pár nevét, amely az eltérő nevekből adódóan, minden esetben egyedi megjelenést kölcsönöz majd a meghívónak, de hasonlóan látványosan. Az írott betűs kiemelések és az egyedi program blokk tovább gazdagítják az amúgy is igen változatos látványvilágot.

• Greenery #005: Az egyedi tipográfiai megoldások szerelmeseinek ajánljuk ezt a változatot, amely nem csak szakmailag izgalmas, de garantáltan elbűvöl minden erre fogékony nézőt. A kártya tetején ezúttal is a nagy méretben kiemelt nevek kaptak helyet, finoman hangsúlyozva egy kézzel festett, zöld leveles kompozícióval. A szöveg egyes sorai azután parádés változatossággal követik egymást, amelynek lényege és érdemes, hogy a sok különböző betűtípus és szín mégis harmonikus egésszé áll össze. Extravagáns mégis ízléses, valódi különlegesség.

• Greenery #006: Egy csodás növény-kompozíció díszíti ezt a meghívót, amelyben halvány pasztell zöldek, élénk sárgás és sötét aqua árnyalatok teremtenek egyedi színkombinációt és hangulatot. A tipográfia letisztult és egyszerű, középpontban a látványos név kiemeléssel. A kézzel festett grafikát különböző vizi növények ihlették, így tökéletes lehet egy vízparthoz közeli helyszínen rendezett esküvőhöz, ahol e növények élőben is megjelenhetnek.

• Greenery #007: Vízfestékkel készült vadvirágos növénykompozíció keretezi a kártya alsó és felső sávját. Leírhatatlanul kellemes és barátságos hangulatot teremtve, amelyet egyszerű és modern tipográfiával egészítettünk ki. A nevek nagy méretű és látványos kiemelése vonzza a tekintetet, míg a szövegben diszkréten differenciált blokkok jól tagolják a tartalmat. Egyszerű és elegáns összeállítás.

• Greenery #008: Egy igazi grafikai- tipográfiai- és színorgia, amelyben minden betűtípusnak, apró levélnek és árnyalatnak megvan a pontos és fontos helye. A csodálatosan változatos levelekből, ágakból, páfrányokból és indákból összeállított keret hihetetlen látványt alkot. A tipográfia pedig még inkább ráerősít erre a színpompás, elképesztően gazdagon illusztrált látványvilágra. Nincs is értelme bármit kiemelni, mert minden tartalmilag fontos rész markánsan látszik és kitűnik, miközben a leíró szövegrészek kitűnően olvashatók és bár az ember szívesen kalandozik el a sok csodás részletben, a kártya mégis jól átlátható. Ez nem egy szokványos meghívó ezért Figyelem!!! Csak vagányoknak ajánlott!

• Greenery #009: Egy csodás, kézzel festett grafikára épül ez a meghívó, amiben a zöld növények mellett már megjelennek sárgás bibék és fehéres virágok és rezgők. A grafika asszimetrikus és látszólag össze-vissza való elhelyezését az igazán természetközeli, vadvirágos, csapongó és burjánzó természetesség ihlette. A növények és virágok szinte benövik az egész meghívót, amin így picit kisebb felületen és kevésbé hangsúlyosan jelenik meg a tipográfia, amelyben az írott betűtípusok át meg átszövik a grafikát, így teremtve tökéletes összhangot a grafika és a szöveg közt. E meghívóval szinte egy mesevilágba csöppenünk, ami a szemünk előtt válik valósággá.

• Greenery #010: Egy rusztikus, vadvirágos kompozíció, sok kézzel rajzolt grafikával és nagyon nem szokványos, végig kézírásos szöveggel, azok kedvéért akik tényleg valamilyen extra egyedi és különleges megoldásra vágynak. Valószínűleg sokan érzik majd úgy, hogy a szöveg olvashatatlan, de nem az, bár valóban nehezebben olvasható kézírásos jellege miatt, talán kevésbé tagolt is mint a sorozat más tagjainál és az egyes kiemelések sem olyan szembetűnőek mint a legtöbb meghívó esetén. De ez a meghívó éppen ettől válik különlegessé, nem is kell, hogy mindenkinek tessék, elég ha csak pont Ti szerettek bele és nektek készíthetjük el!

A papírokról

A meghívót 300 gr-os, hófehér színű és natúr felületű prémium kartonra nyomtatjuk, de lehet egyedi kérésetek: a kínálatunkban szereplő bármelyik papírt választhatjátok. Ünnepélyesebb hangulathoz halvány krém szín vagy aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírt választhattok, a pasztell zöld, fehéres-ezüstös leveles grafikák nagyon jól mutatnak egy ezüst fényű papíron, de lényegében mindegyik grafikához tökéletesen passzol egy strukturált felületű kreatív papír vagy egy tört fehér, minőségi öko-papír.

Az egyedi papírválasztással kapcsolatban szívesen adunk tanácsot és teszünk javaslatokat, figyelembe véve a kéréseiteket, az esküvő hangulatát és a dekorációt, de e különleges papírok ára valamivel magasabb a normál kartonhoz képest, ezért választásotok alapján, minden esetben egyedi árat kalkulálunk.

A különböző grafikák eltérő színei miatt más-más borítékot javaslunk: egy minőségi hófehér vagy halvány kérm színű borítékkal biztosan nem tudtok hibázni, de prémium színes borítékjaink között is számos különleges megoldást találtok, valamint a kínálat folyamatosan bővül, így egy-egy grafikához akár több különböző színű és papírból készült boríték is jól passzolhat.

A Pimpernelnél minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és az eredetitől eltérő formátumra, elrendezésre is van lehetőség, sőt akár egyedi grafikákat is rajzolhatunk nektek. Az egy lapos egy oldalas meghívók esetén gyakran felmerül, hogy ez az egy oldalnyi felület nem elegendő, ha több szöveget, programsort, stb. szeretnétek a meghívóba, ezért két oldalán nyomtatott vagy akár hajtott változatban is elkészíthető. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!

Felsorolni sem tudnánk, hogy hány további ötlettel tudnánk még gazdagítani a Greenery Mini Kollekció darabjait:

• egy arany fólianyomással kiegészített meghívó minden esetben hihetetlen magasságokba képes emelni az adott grafikát, a rengeteg változatos grafika és tipográfiai ötlet kínálja magát az aranyozás számtalan kreatív felhasználására.

• különböző színű kartonokból készíthetünk egy egyszerű kasírozott, két rétegű változatot, de lehet egy elegáns bordürös hátlapot is csinálni belőle, valamint a kínálatunkban szereplő különböző tasakok és egyéb stancolt, formára vágott megoldások is rengeteg lehetőséget rejtenek.

• gondolkodhattok számtalan apró kiegészítőben: díszítő pánt, címke, szalagos, zsinóros átkötés, kísérő kártyák, RSVP, egyedi boríték és még sorolhatnánk.

Tényleg csak a képzelet szabhat határt és Ti magatok, mert bármit szívesen elkészítünk amit szeretnétek!

Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük megvalósítjuk!

És még egy esküvői meghívó

Bár ez nem greenery, de hangulatában és stílusában hasonló, ugyanakkor mégis hasonló meghívó kollekciónk a Almond and Kiwi  Collection érdemes ezt is megnéznetek!

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek mindegyik Greenery Mini Kollekció meghívó grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 10 grafikai változat
»» további 5 alnyomat változat
»» méret: 120×185 mm

Rendelési kódok:
greenery041_BrightInnocence_GMC18-171
greenery042_LightWood_GMC18-172
greenery043_WatercolorArtistic_GMC18-173
greenery044_KraftPaper_GMC18-174
greenery045_PureBurlap_GMC18-175

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek