Girland Style #2 Collection
Girland Style #2 Collection
Girland Style #2 Collection
Girland Style #2 Collection
Girland Style #2 Collection
  

Girland Style #2 Collection

Technikai paraméterek
»» 1 színváltozat
»» méret: 180×125 mm
»» ár: 650 Ft
»» DIY akciós ár: 450 Ft
»» egyedi papírból készült
rendelés: 2000 Ft
»» egyedi színkombináció tervezése: 2000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db

Rendelési kódok
szín1_GS215-181

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Igazi különlegesség a DIY azaz Csináld magad esküvői meghívó, ha szeretnétek Ti magatok elkészíteni a meghívótokat
Az előző meghívótípus másik változata, amelyet egy natúr barna színű kraft kartonból és egy színes papírcsaládból készítettünk el.

A 2015-ös kollekciónk egyik újítása, hogy bevezettünk egy amerikai szabványon alapuló, kifejezetten meghívókhoz használt, különleges és elegáns méretet, amely méretben több meghívót is készítettünk.

Egyedi, kézi ragasztással készített esküvői meghívó
Másik újdonságunk a számos Csináld magad meghívó típus, amelyekkel bárki egyedi meghívót készíthet magának. E kollekcióban ezt a két megoldást ötvöztük és egy igazán látványos, kedves és tényleg egyedi meghívót készítettünk.

A meghívó alapja egy dupla rétegű, vastag kártya, amit natúr barna színű kraft kartonból készítünk, ennek az első oldalára csak két fekete léniát nyomtatunk, erre kerülnek majd a girland háromszögek, a hátoldalra egy fiatalos tipográfiával elkészített szöveg és programleírás került.

A színes háromszögeket különböző színű kartonokra nyomtatjuk, a kártya alapszínéhez jól illeszkedő színekkel és változatos alnyomatokkal. Ezekbe a háromszögekbe kerül a „Meghívó” felirat, amit aztán kivágunk és felragasztunk a kártyára.

Szívesen és nagy örömmel készítjük ezt a meghívótípust, ugyanakkor szeretnénk jelezni, hogy ez tipikusan az a meghívó, aminél a DIY konstrukciót ajánljuk, mivel a kis háromszögek kivágása és felragasztása meglehetősen időigényes munka. De épp ezért kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnék maguk készíteni a meghívójukat.

Fontos megjegyeznünk, hogy míg az előző kollekciónál a neveket minden esetben egyedileg készítjük el, ennél a változatnál a háromszögek már készen vannak.

2015-ös újításunk, hogy egyedi megrendelés alapján, bármilyen más színekből is szívesen elkészítjük a háromszögeket, illetve más papírból az alap kártyát.

Ha tetszik a Csináld magad ötlet, akkor érdemes megnéznetek a teljes DIY kínálatunkat.

Valamint külön csoportba gyüjtöttük azokat a meghívókat, amelyek nem csak, hogy csináld magad konstrukcióban, de kifejezetten valamilyen egyeid, kézi technikával készíthetők, ezek a Handcraft Pieces meghívók.

Ha tetszik ez a különleges alapanyag, akkor érdemes megméznetek az összes Kraft papíros meghívónkat.

Ha pedig valamilyen egyedi ötletet szeretnétek megvalósítani az esküvői meghíótokban, akkor nézzétek meg Egyedi kraft papíros meghívóinkat.

update’16: míg korábban korlátozott választékban tudtunk csak borítékot ajánlani hozzá, a borítékkínálatot ezévben bővítettük, így már több mint 15 különböző színű és minőségű papírból készített változatot kínálunk, valamint szándékaink szerint ezt a választékot is folyamatosan bővíteni kívánjuk, valamint egyedi megrendelés alapján bármilyen papírból szívesen elkészítjük.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel a baronial borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

A Girland Style esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők a Girland Style meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető. A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. 2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 1 színváltozat
»» méret: 180×125 mm
»» ár: 650 Ft
»» DIY akciós ár: 450 Ft
»» egyedi papírból készült
rendelés: 2000 Ft
»» egyedi színkombináció tervezése: 2000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db

Rendelési kódok
szín1_GS215-181

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek