Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition
   

Funny Marriage #16 Collection – Pearl Edition

Valentin napi akciónk keretében
a szettárakból 15% engedményt adunk

»» hajtott, négy oldalas kivitel: 
»» 42 db-os szett: 35 900 Ft helyett 30 500 Ft

» egy lapos, két oldalas kivitel:
»» 42 db-os szett: 29 900 Ft helyett 25 400 Ft

 

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» hajtott, négy oldalas kivitel: 
»» 42 db-os szett: 35 900 Ft
»» ( hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (690 Ft/db)

»» egy lapos, két oldalas kivitel:
»» 42 db-os szett: 29 900 Ft
»» ( hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (570 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – 
»» a hajtott, négyoldalas meghívó ára  870 Ft/db
»» egy lapos, kétoldalas meghívó ára: 720 Ft/db
»» + grafikai díj 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető

 

Technikai paraméterek:
»» 2 papír és 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» bohemian edition

Rendelési kódok:
Ice Silver papíron
IceSilver+banán_FM16PE19_171
IceSilver+jégkék_FM16PE19_172
IceSilver+pávazöld_FM16PE19_173
IceSilver+rózsaarany_FM16PE19_174

White Gold papíron
WhiteGold+fűzöld_FM16PE19_175
WhiteGold+óarany_FM16PE19_176
WhiteGold+mandarin_FM16PE19_177
WhiteGold+banán_FM16PE19_178

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #gyöngypapíros meghívó #figurás meghívó #meghívó #gyöngyház fényű meghívó

Funny Marriage esküvői meghívó – 7 éve a kínálatunkban

A Funny Marriage esküvői meghívó kollekció első változata 2012-ben került a kínálatunkba, akkor még egy egészen más kivitelezésben, mindössze három színváltozatban, más papíron és borítékkal. De igen hamar sikeres lett és számos egyedi változat elkészítése után, 2016-ban teljesen felújítottuk a kollekciót, a meghívó akkor nyerte el mai formáját. Hat új színváltozatot készítettünk belőle, hozzájuk illő borítékkal. Elkészítettük e figurás meghívó hajtott négy oldalas és egylapos, két oldalas változatát is, hogy egy kedvezőbb árú kivitelezési opciót is tudjunk ajánlani. Rá egy évre újabb három színváltozatot terveztünk, amelyekkel együtt már összesen kilenc szín-összeállításból válogathattok, további gyöngypapíros meghívó opcióval. Mivel ez a 2016-os hat színváltozat inkább melegebb tónusú színekből állt, ezért a három új esküvői meghívó változathoz egy picit hűvösebb, szürkésebb árnyalatú alnyomat grafikát is terveztünk, ami így sokkal jobban harmonizál a boríték és a grafika egységes színeivel.

Funny Marriage esküvői meghívó – gyöngyházfényű papíron és borítékokkal

Most 2019-re pedig még tovább bővítjük ezt a meghívó családot: terveztünk egy vadonatúj pearl, azaz gyöngyházfényű papírra nyomtatott változatot, ezúttal két különböző színű papírra, amelyekhez eltérő háttér grafikát is készítettünk, továbbá fajtánként négy-négy, vagyis összesen nyolc új színváltozatot kínálunk.

A korábbi alap kollekciónál is volt lehetőség rá, hogy gyöngyházfényű papírra nyomtatva rendeljétek, de ezúttal kifejezetten ezekhez a papírokhoz terveztük a meghívót, ráadásul még egy fontos érv szólt az új kollekció elkészítése mellett. Mégpedig az, hogy nemrégiben bővítettük a gyöngyházfényű papírokból készült XAE borítékkínálatunkat, amibe majdnem harminc új szín került, így lehetőségünk nyílt, hogy olyan új színváltozatokat készítsünk, amelyek az eddigi kínálatban nem szerepeltek, mivel nem volt hozzájuk színben tökéletesen passzoló boríték.

A Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz illenek. Ebbe a kollekcióba olyan színeket próbáltunk válogatni, hogy a hazai trendeknek megfelelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzoló meghívót tudjatok választani. Reményeink szerint ez a nyolc szín elegendő lehetőséget nyújt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.

Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban, sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

E meghívó lényege a kedves, figurás grafika

Ezt az igazán kedves és jópofa kézi rajzos grafikát helyeztük el a meghívó oldalain, egy stílusos, színes és változatos festett alnyomat grafikát készítettünk hozzá, valamint ehhez illően felújítottuk a tipográfiát is. A meghívó elején a neveteket, valamint a többi oldalon a címekhez és kiemelésekhez egy kézi festést utánzó betűtípust választottunk, ami tökéletesen visszaadja a grafika watercolor / vízfestékes stílusát.

Hajtott 4 oldalas és egylapos, két oldalas változatban is kérhetitek a meghívót

A meghívó elején szerepel a kedves, festett figura, amit egy izgalmas szövegkompozícióval tettünk még látványossá, benne a nevetek nagy méretű és díszes kiemelésével. A meghívó belső bal oldalán szerepel az idézet, jobbra pedig a meghívó szövege, benne egy informatív és dizájnos, öt hasábos tördelésben elhelyezett program blokkal. Végül a hátoldalon egy szöveges infó blokk kapott helyet, ahol rengeteg különböző információnak van hely, így akik szeretnék a vendégeiket minden fontos részletről tájékoztatni, azok számára ez kitűnő választás.
További különlegessége ennek a kollekciónak, hogy elkészítettük a meghívó egylapos, két oldalas változatát is. Ez grafikailag nem különbözik, mindössze annyi az eltérés, hogy nem szerepel az idézet oldal és a hátsó infó oldal, így csak az előlap és a meghívó oldal kap helyet a kártyán. Általában azért szoktak a párok ilyen verziót is kérni, mert ha valakit csak a szertartásra szeretnének meghívni, akkor annak a változatnak amúgy sem kell tartalmaznia a vacsorára, szállásra, ajándékra vonatkozó szöveget. Így a kisebb terjedelmű tartalom miatt is elegendő az egylapos megoldás és persze ez olcsóbb is, mint a hajtott, négyoldalas.

A meghívó különböző színváltozatait ezüstösen és aranyosan csillogó papírokra nyomtatjuk

A megújult kollekció kiindulási alapját tehát a színes borítékok képezik, amelyeket kifejezetten úgy válogattunk össze, hogy az eredeti kollekció kilenc, már meglévő színváltozatával azonos színek ne szerepeljenek ebben a pearl sorozatban. A választott színeket azután két csoportra bontottuk: négy hűvösebb és négy meleg tónusú verziót készítettünk. A hidegebb színekhez egy ezüst szürkés, enyhén kékes alnyomat grafikát készítettünk, a melegebb színekhez pedig egy kellemes, sárgás-drappos alnyomatot terveztünk. A színekhez persze megfelelő papírt is választottunk: a hűvösebb színváltozatokhoz a gyöngyházfényű papírcsalád Ice Silver papírját választottuk, ami gyönyörű fehér színű, a felülete pedig ezüstösen csillogó, a meleg színvariációkat pedig a halvány ekrü színű és aranyosan csillogó felületű fehérarany azaz White Gold papírra nyomtattuk.

E gondos tervezői munkának köszönhetően tökéletes összhangot sikerült teremtenünk a papírok, a rá nyomtatott grafikák és a hozzájuk adott borítékok között. Az Ice Silver papíros színváltozatok kicsit modernebb, fiatalosabb hangulatot adnak, míg a fehérarany papírra nyomtatott változatok kellemes mediterrán színekkel, enyhén rusztikus irányba viszik a meghívót.

Tegyétek egyedivé a saját esküvői meghívótokat: további ötleteket is kínálunk

A meghívósorozat korábbi és aktuális pearl papíros változata után is úgy gondoljuk, hogy ebben a meghívóban még mindig rengeteg további lehetőség és egyedi ötlet rejlik, ezért szeretnénk bátorítani Benneteket, hogy engedjétek el a fantáziátokat és keressetek minket egyedi ötleteitekkel, amihez mindjárt szeretnénk is adni néhány tippet:
• a gyöngyházfényű borítékjaink kínálatából nyugodtan válogathattok még és ha találtok nektek tetsző színt, akkor az ahhoz illeszkedő színváltozatot is szívesen elkészítjük nektek
• és nem csak a lufik átszínezésére gondolunk, hanem az alnyomat és betűk színének egyedi változtatására is, lényegében bármilyen színkombinációt szívesen összeállítunk
• egyedi megrendelés alapján korábban is készítettünk már egyedi figura rajzokat, így ha tetszik ez a kedves figura pár, de szeretnétek, hogy jobban hasonlítson rátok, akkor a szükséges paraméterek egyeztetését követően, örömmel készítünk számotokra egy egyedileg átrajzolt változatot
• sok más meghívónknál is meg szoktuk említeni, hogy minden meghívót feldob, sőt egészen más szintre emel egy arany fólianyomásos kiemelés, akár a grafika egyes részleteiben, akár a nevetek kiemelésében remekül mutatna egy aranyosan csillogó részlet
• színváltozattól függően pedig akár ezüst vagy rosegold színű fólianyomással is el tudjuk készíteni

Ha tetszik ez a meghívó, akkor érdemes megnéznetek a kollekció eredeti változatát, amelyben matt felületű papírokon, de más színváltozatokban és borítékokkal is kérhetitek:
Funny Marriage #16 Collection

Valentin napi akciónk keretében
a szettárakból 15% engedményt adunk

»» hajtott, négy oldalas kivitel: 
»» 42 db-os szett: 35 900 Ft helyett 30 500 Ft

» egy lapos, két oldalas kivitel:
»» 42 db-os szett: 29 900 Ft helyett 25 400 Ft

 

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» hajtott, négy oldalas kivitel: 
»» 42 db-os szett: 35 900 Ft
»» ( hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (690 Ft/db)

»» egy lapos, két oldalas kivitel:
»» 42 db-os szett: 29 900 Ft
»» ( hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (570 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – 
»» a hajtott, négyoldalas meghívó ára  870 Ft/db
»» egy lapos, kétoldalas meghívó ára: 720 Ft/db
»» + grafikai díj 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető

 

Technikai paraméterek:
»» 2 papír és 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» bohemian edition

Rendelési kódok:
Ice Silver papíron
IceSilver+banán_FM16PE19_171
IceSilver+jégkék_FM16PE19_172
IceSilver+pávazöld_FM16PE19_173
IceSilver+rózsaarany_FM16PE19_174

White Gold papíron
WhiteGold+fűzöld_FM16PE19_175
WhiteGold+óarany_FM16PE19_176
WhiteGold+mandarin_FM16PE19_177
WhiteGold+banán_FM16PE19_178

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek