Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó
   

Funny Marriage Pearl Edition – cuki figurás meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 35 900 Ft
»» hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (690 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett: 29 900 Ft
»» egylapos, két oldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2 070 Ft (570 Ft/db)

 

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 870 Ft/db
»» hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték
»» 3 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

»» 42 db alatti rendelés esetén: 720 Ft/db
»» egy lapos, kétoldalas kártya + prémium gyöngyházfényű boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

 

Technikai paraméterek:
»» 2 papír és 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» bohemian edition

Rendelési kódok:
Ice Silver papíron
IceSilver+banán_FM16PE19_171
IceSilver+jégkék_FM16PE19_172
IceSilver+pávazöld_FM16PE19_173
IceSilver+rózsaarany_FM16PE19_174

White Gold papíron
WhiteGold+fűzöld_FM16PE19_175
WhiteGold+óarany_FM16PE19_176
WhiteGold+mandarin_FM16PE19_177
WhiteGold+banán_FM16PE19_178

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Kézzel festett cuki figurás meghívó élénk színekkel és gyönyörű papíron

Szivecskés lufiköteggel a felhők fölött szálló, cuki esküvői párról készült, kézirajzos grafika a központi témája ennek a meghívónak. Klasszikusnak számítót hajtott, négy oldalas kivitelezésben kínáljuk. A meghívó elején szerepel a nevetek díszes, kalligrafikus betűvel. A belső bal oldalon az idézet, a jobb oldalon pedig maga a meghívó szöveg és a részletes programsor kapott helyet. A kártya hátoldalára számos további hasznos információ került. A kártya elején és az idézet mellett is megjelenik a cuki figurás meghívó grafika és mindent beborít a sok szivecskés lufi.

Funny Marriage cuki figurás meghívó – 7 éve a kínálatunkban

A Funny Marriage esküvői meghívó kollekció első változata 2012-ben került a kínálatunkba. Akkor még egy egészen más kivitelezésben, mindössze három színváltozatban, más papíron és borítékkal. De igen hamar sikeres lett és számos egyedi változat elkészítése után, 2016-ban teljesen felújítottuk a kollekciót. A meghívó akkor nyerte el mai formáját. Hat új színváltozatot készítettünk belőle, hozzájuk illő borítékkal. Elkészítettük e figurás meghívó hajtott négy oldalas és egylapos, két oldalas változatát is, hogy egy kedvezőbb árú kivitelezési opciót is tudjunk ajánlani. Rá egy évre újabb három színváltozatot terveztünk, amelyekkel együtt már összesen kilenc szín-összeállításból válogathattok. Ez a 2016-os hat színváltozat inkább melegebb tónusú színekből állt, ezért a három új esküvői meghívó változatot felújítottuk. Egy picit hűvösebb, szürkésebb árnyalatú alnyomat grafikát terveztünk, ami így sokkal jobban harmonizál a boríték és a grafika egységes színeivel.

Funny Marriage cuki figurás meghívó – gyöngyházfényű papíron és borítékokkal

2019-re pedig még tovább bővítjük ezt a meghívó családot. Terveztünk egy vadonatúj pearl, azaz gyöngyházfényű papírra nyomtatott változatot. Ezúttal két különböző színű papírra, amelyekhez eltérő háttér grafikát is készítettünk. Továbbá fajtánként négy-négy, vagyis összesen nyolc új színváltozatot kínálunk.

A korábbi alap kollekciónál is volt lehetőség rá, hogy gyöngyházfényű papírra nyomtatva rendeljétek. De ezúttal kifejezetten ezekhez a papírokhoz terveztük a meghívót, ráadásul még egy fontos érv szólt az új kollekció elkészítése mellett. Mégpedig az, hogy nemrégiben bővítettük a gyöngyházfényű papírokból készült XAE borítékkínálatunkat. Ebbe majdnem harminc új szín került, így lehetőségünk nyílt, új színváltozatokat készíteni. Amelyek az eddigi kínálatban nem szerepeltek, mivel nem volt hozzájuk színben tökéletesen passzoló boríték.

A Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz illenek. Ebbe a kollekcióba olyan színeket próbáltunk válogatni, hogy a hazai trendeknek megfelelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzoló meghívót tudjatok választani. Reményeink szerint ez a nyolc szín elegendő lehetőséget nyújt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.

Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban. Sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

E meghívó lényege a cuki figurás meghívó grafika

Ezt az igazán kedves és jópofa kézi rajzos cuki figurás meghívó grafikát helyeztük el a meghívó oldalain, egy stílusos, színes és változatos festett alnyomat grafikát készítettünk hozzá, valamint ehhez illően felújítottuk a tipográfiát is. A meghívó elején a neveteket, valamint a többi oldalon a címekhez és kiemelésekhez egy kézi festést utánzó betűtípust választottunk, ami tökéletesen visszaadja a grafika watercolor / vízfestékes stílusát.

Hajtott 4 oldalas és egylapos, két oldalas változatban is kérhetitek a cuki figurás meghívó kollekciót

A cuki figurás meghívó elején szerepel a kedves, festett figura, amit egy izgalmas szövegkompozícióval tettünk még látványossabbá. Benne a nevetek nagy méretű és díszes kiemelésével és persze az elmaradhatatlan díszítő lufikkal. A meghívó belső bal oldalán szerepel az idézet, jobbra pedig a meghívó szövege. Benne egy informatív és dizájnos, öt hasábos tördelésben elhelyezett program blokkal. Végül a hátoldalon egy szöveges infó blokk kapott helyet, ahol rengeteg különböző információnak van hely. Akik szeretnék a vendégeiket minden fontos részletről tájékoztatni, azok számára ez kitűnő választás.
További különlegessége ennek a cuki figurás meghívó kollekciónak, hogy elkészítettük az egylapos, két oldalas változatát is. Ez grafikailag nem különbözik, mindössze annyi az eltérés, hogy nem szerepel az idézet oldal és a hátsó infó oldal. Így csak az előlap és a meghívó oldal kap helyet a kártyán. Általában akkor szoktak a párok ilyen verziót is kérni, ha valakit csak a szertartásra szeretnének meghívni. Akkor annak a változatnak amúgy sem kell tartalmaznia a vacsorára, szállásra, ajándékra vonatkozó szöveget. Így a kisebb terjedelmű tartalom miatt is elegendő az egylapos megoldás és persze ez olcsóbb is, mint a hajtott, négyoldalas.

A meghívó különböző színváltozatait ezüstösen és aranyosan csillogó papírokra nyomtatjuk

A megújult cuki figurás meghívó kollekció kiindulási alapját tehát a színes borítékok képezik. Kifejezetten úgy válogattunk össze, hogy az eredeti kollekció kilenc, már meglévő színváltozatával azonos színek ne szerepeljenek ebben a pearl sorozatban. A választott színeket azután két csoportra bontottuk: négy hűvösebb és négy meleg tónusú verziót készítettünk. A hidegebb színekhez egy ezüst szürkés, enyhén kékes alnyomat grafikát készítettünk. A melegebb színekhez pedig egy kellemes, sárgás-drappos alnyomatot terveztünk. A színekhez persze megfelelő papírt is választottunk. A hűvösebb színváltozatokhoz a gyöngyházfényű papírcsalád Ice Silver papírját választottuk, ami gyönyörű fehér színű, a felülete pedig ezüstösen csillogó. A meleg színvariációkat pedig a halvány ekrü színű és aranyosan csillogó felületű fehérarany azaz White Gold papírra nyomtattuk.

E gondos tervezői munkának köszönhetően tökéletes összhangot sikerült teremtenünk a papírok, a rá nyomtatott grafikák és a hozzájuk adott borítékok között. Az Ice Silver papíros színváltozatok kicsit modernebb, fiatalosabb hangulatot adnak. Míg a fehérarany papírra nyomtatott változatok kellemes mediterrán színekkel, enyhén rusztikus irányba viszik a meghívót.

Tegyétek egyedivé a saját cuki figurás meghívótokat: további ötleteket is kínálunk

A cuki figurás meghívó sorozat korábbi és aktuális pearl papíros változata után is úgy gondoljuk, hogy ebben a meghívóban még mindig rengeteg további lehetőség és egyedi ötlet rejlik. Ezért szeretnénk bátorítani Benneteket, hogy engedjétek el a fantáziátokat és keressetek minket egyedi ötleteitekkel, amihez mindjárt szeretnénk is adni néhány tippet.

Kérjetek bármilyen borítékot

A gyöngyházfényű borítékjaink kínálatából nyugodtan válogathattok még és ha találtok nektek tetsző színt, akkor az ahhoz illeszkedő színváltozatot is szívesen elkészítjük nektek.

Kérjetek egyedi színváltozatot

Nem csak a lufik átszínezésére gondolunk, hanem az alnyomat és betűk színének egyedi változtatására is. Lényegében bármilyen színkombinációt szívesen összeállítunk.

Kérjetek egyedi grafikát

Egyedi megrendelés alapján korábban is készítettünk már egyedi figura rajzokat. Így ha tetszik ez a kedves figura pár, de szeretnétek, hogy jobban hasonlítson rátok, akkor a szükséges paraméterek egyeztetését követően, örömmel készítünk számotokra egy egyedileg átrajzolt változatot.

Kérjetek egyedi aranyozást

Sok más meghívónknál is meg szoktuk említeni, hogy minden meghívót feldob, sőt egészen más szintre emel egy arany fólianyomásos kiemelés. Akár a grafika egyes részleteiben, akár a nevetek kiemelésében remekül mutatna egy aranyosan csillogó részlet. A színváltozattól függően pedig akár ezüst vagy rosegold színű fólianyomással is el tudjuk készíteni.

Ha tetszik ez a meghívó, akkor érdemes megnéznetek a kollekció korábbi változatát, amelyben matt felületű papírokon, de más színváltozatokban és borítékokkal is kérhetitek:
Funny Marriage #16 Collection

Nézd meg egy másik meghívónk borítékjának DIY – Csináld magad! videóját, amiben bemutatjuk a borítékos meghívó elkészítésének fázisait.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 35 900 Ft
»» hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2 070 Ft (690 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett: 29 900 Ft
»» egylapos, két oldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2 070 Ft (570 Ft/db)

 

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 870 Ft/db
»» hajtott, négyoldalas meghívó kártya + prémium gyöngyházfényű boríték
»» 3 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

»» 42 db alatti rendelés esetén: 720 Ft/db
»» egy lapos, kétoldalas kártya + prémium gyöngyházfényű boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

 

Technikai paraméterek:
»» 2 papír és 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» bohemian edition

Rendelési kódok:
Ice Silver papíron
IceSilver+banán_FM16PE19_171
IceSilver+jégkék_FM16PE19_172
IceSilver+pávazöld_FM16PE19_173
IceSilver+rózsaarany_FM16PE19_174

White Gold papíron
WhiteGold+fűzöld_FM16PE19_175
WhiteGold+óarany_FM16PE19_176
WhiteGold+mandarin_FM16PE19_177
WhiteGold+banán_FM16PE19_178

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek