Forever Begins Collection – Rustic Elegance bélelt borítékos esküvői meghívó
Forever Begins Collection – Rustic Elegance bélelt borítékos esküvői meghívó
Forever Begins Collection – Rustic Elegance bélelt borítékos esküvői meghívó
Forever Begins Collection – Rustic Elegance bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Forever Begins Collection – Rustic Elegance bélelt borítékos esküvői meghívó

»» 30 db-os szett, DIY azaz “Csináld magad”,
kedvezményes ár: 20 000 Ft

»» (színes bordűr + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2400 Ft (400 Ft/db)

»» 30 db-os szett ára: 29 900 Ft
»» (színes bordűr + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 800 Ft (800 Ft/db)

Egyedi kivitel (hajtott kártya, kétoldalas kivitel stb.) kapcsán kérjétek árajánlatunkat.
A szettben kínált kiviteltől eltérő árazású meghívók grafikai alapdíja 7000 Ft-ról indul.

Technikai paraméterek:
»» 4 boríték+bordür színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_kiwi_FBREE19_161
#02_hazel_FBREE19_162
#03_lavender_FBREE19_163
#04_almond_FBREE19_164

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

#esküvői meghívó #bélelt borítékos meghívó #csináld magad meghívó #aranyozott meghívó #meghívó #akciós esküvői meghívó

Különleges esküvői meghívó, egyedi bélelt boríték

XAE típusú bélelt borítékos meghívó kínálatunkat évről-évre újragondoljuk. Mostanra több mint 80 különböző színű, vastagságú és felületű boríték és 170-nél is több bélés grafika, számos tipográfiai és kivitelezési ötlettel megfűszerezve, végtelen számú kombinációs lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy az esküvői meghívó olyan legyen, amilyet megálmodtatok. Ebben a kollekcióban egy olyan aranyozott meghívó ötletet készítettünk, amelyben az esküvői meghívó és a boríték is kérhető Csináld magad meghívó konstrukcióban.

A legújabb esküvői meghívó különlegesség: aranyozott béléses boríték

Az óriási választék ellenére mégis szeretnénk valami teljesen újat mutatni a bélelt borítékos meghívók választékában, ezért elkészítettük az első, arany fólianyomással előállított bélést és mindjárt két markánsan eltérő kollekciót terveztünk belőlük.

A Forever Begins kollekció Pearl Innocence és Rustic Elegance változatai – ahogy a nevükből is kiderül – egy pearl, azaz gyöngyházfényű papírból készített változat, míg utóbbi egy rusztikusabb hatású, öko-papíros összeállítás. Persze ez csak egy leegyszerűsítése a két kollekció közötti különbségeknek, mert mindkét sorozat további egyedi ötletekkel és megoldásokkal bír.

DIY, azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók

Esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY, azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási meghívó kínálatban, ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik esküvői meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

Bélésgrafika – az esküvői meghívó igazi különlegessége

A boríték béléshez egy rendkívül látványos, igazán magával ragadó ún. terülőmintás grafikát rajzoltunk. A grafikai alapjai a manapság nagyon divatos geometrikus stílusból táplálkoznak, de az egyszerűbb sokszöges megoldásoknál ez lényegesen komplexebb és épp ezért izgalmasabb grafika. A végtelenített terülőminta alap motívumát úgy terveztük meg, hogy számos különböző forma, síkidom látható benne, hatszögek, háromszögek, különböző csillag formák és további aszimmetrikus rajzolat fedezhető fel benne. A grafika ezáltal egyszerre modern minimalista és klasszikusan elegáns stílusjegyeket is hordoz, de mindenképpen nagyon figyelemfelkeltő és látványos, ugyanakkor egyáltalán nem hivalkodó.

Ehhez a grafikához kerestünk megvalósításában is hasonlóan komplex eredményt adó produkciós megoldást és végül az arany fólianyomásra esett a választásunk. Nem csak azért, mert ez önmagában is nagyon különleges és esztétikus, hanem azért is, mert az aranyozott grafikát a fényben forgatva, minden szögben más irányból csillan meg a fólia, ennek köszönhetően mindig más vonalakból összeálló formák válnak sötétté illetve csillogóvá, így olyan, mintha mindig más formákat látna benne az ember. Akárhogyan is, a lényeg, hogy bárhonnan nézitek, mindig gyönyörű. Nehéz ezt a különleges hatást leírni, de talán a fotók szemléletesebben mutatják be az egyes fázisokat, mégis azt javasoljuk, hogy ha felkelti az érdeklődéseteket ez a meghívó, akkor mindenképpen látogassatok el a bemutatótermünkbe és tekintsétek meg személyesen ezt a semmi másra nem hasonlító, egészen különleges megoldást.

A béléshez a borítékkal és a bordür / hátlap kartonnal megegyező, 120 gr-os Crush papírokat választottunk, összesen négy színben: halvány kivi zöld, elegáns mogyoróbarna, egy kékes árnyalatú levendula és egy púderes-mályvás natúr hatású mandula.

Külön érdekessége ennek a meghívónak, hogy a boríték és a bélés papírja és színe azonos, általában épp az ellenkezőjére szoktunk törekedni, azzal hogy a két papír között minél élesebb szín- és kontrasztkülönbséget teremtsünk, azért hogy jól láthatóvá tegyük, ez két külön papírréteg és a bélés bele van ragasztva a borítékba. Ebben az esetben viszont úgy gondoltuk, hogy éppen a két papír egyformasága fog egyedi és különleges hangulatot teremteni és valóban, mivel az arany fólia felveszi és visszatükrözi a környezeti színeket, így mind a négy karakteres bélés szín esetében egy picit más színűnek látszik a fólia és ettől még változatosabb és izgalmasabb ez a meghívó.

Ez az esküvői meghívó négy részből áll

• 250 gr-os prémium dísztasak a Crush papírcsalád négy színváltozatából
• 120 gr-os aranyozott, beragasztott bélés a Crush papírcsalád négy, a borítékkal egyező színével
• 250 gr-os bordür / hátlap karton a Crush papírcsalád négy, a borítékkal és a béléssel egyező színével
• 250 gr-os nyomtatott, ragasztott meghívó kártya a Crush papírcsalád Corn színváltozatából

Boríték és bordür / hátlap karton – prémium öko-papírokból készített esküvői meghívó

A Crush papírcsaládot régóta használjuk, különböző színei jó néhány meghívó kollekciónkban szerepelnek, egy anyagában, felületében és színeiben is különleges, kipróbált és rendkívül jó minőségű alapanyagról van szó. Ezt a négy színt úgy válogattuk össze, hogy markánsan különböző hangulatú meghívókat hozzunk létre. Az almond és a hazel egyszerre rusztikus és elegáns, a halvány kivi zöld könnyed és fiatalos, míg a levendula kék sokkal komolyabb és ünnepélyesebb. Ez utóbbival kapcsolatban mindenképpen meg kell említenünk, hogy a levendula a gyári szín megnevezés, de a valóságban inkább szilvakéknek vagy dusty blue-nak lehetne leírni.

A boríték, a bélés és a meghívó bordür / hátlapjának színe tehát megegyezik, mindkettőt a papírcsalád 250 gr-os változatából készítjük. A hátlap egyébként 2-2 mm-el nagyobb a nyomtatott meghívó kártyánál, így körben elegáns, keskeny keretet képez, ami egyszerre esztétikus és praktikus is, mert a meghívó így egy vastagabb cardboard jelleget kap.

Esküvői meghívó kártya

A meghívó kártya a Crush papírcsalád Corn színváltozatából, egy szín fekete szöveg nyomtatással készül, ezt ragasztjuk a hátlap kartonra, ami elegánsan díszíti és vastagságában meg is erősíti a kártyát. A Corn papír törtfehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú prémium alapanyag. A Crusuh papírcsalád két további tagját szoktuk még nyomtatásra alkalmas, világosabb kártyaként használni, a sárgás színű citrust és a rózsaszín és lilás színeket egyaránt hordozó, halvány rosé színű Grape-t. Ennél a meghívónál is szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy egyedi ízlésetek és elképzeléseitek alapján, szabadon formáljátok a meghívót, ezért bátran válasszatok ezekből a papírokból és kombináljátok az egyes boríték+bélés és bordür / hátlap színekkel. Szerintünk a Citrus nagyon jól passzolna a melegebb tónusú mogyoróbarnához, a Grape pedig egyaránt jól mutat az Almond és levendula színeken.

Elegáns, klasszikus hangulatú és nagyon tiszta tipográfiát terveztünk: a megszólítást egy modernebb jellegű talpas betűtípus, csupa nagybetűs metszeteiből szedtük, míg a meghívó szövegét a betűcsalád dőlt kisbetűs változataiból, erősen ritkítva tördeltük, így a szemnek nagyon kellemes, könnyen olvasható szövegképet és jól átlátható, szépen elrendezett oldalképet kapunk. A kártya központi részében a nevetek nagyméretű kiemeléséhez egy másik, kifejezetten vékony metszésű, elegáns, szépen rajzolt talpas betűtípust választottunk, amelynek kecsessége tökéletes harmóniában van az aranyozott motívummal és a lágyan csillogó papír felülettel. A kártya alsó felében a dátumot is kiemeltük és elhelyeztünk még két további infó sort, de ezen felül is van még némi üres felület, így ha hosszabb meghívó szöveget vagy további esküvői információkat szeretnétek elhelyezni rajta, az sem jelent problémát.

DIY – Do It Yourself, azaz Csináld Magad!

A Csináld Magad! konstrukciót régóta alkalmazzuk sikeresen, mert különösen azoknál a meghívóknál, amelyeknél drága az alapanyag és / vagy az előállítás során olyan munkafázisok vannak, amelyek különleges szakértelmet nem, de jelentős időráfordítást igényelnek, remek lehetőséget kínál ez a konstrukció.

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot előkészítünk és nektek „csak” a kézi munkafázisok maradnak: a borítékot és a bélést meghajtogatjátok, a kártyát a hátlapra, a bélést a borítékba ragasztjátok, és az egészet összeállítjátok. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan kell csinálni, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb. Rizikót nem vállaltok ezzel a megoldással, mert ha a készítés során esetleg az derülne ki, hogy mégsem tudjátok ezt jó minőségben és / vagy optimális idő alatt elkészíteni, akkor utólag is van még rá lehetőség, hogy az egészet visszahozzátok és megrendeljétek tőlünk a teljes elkészítést.
A „Csináld magad” meghívó konstrukcióval kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.

És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

Csináld Magad! – lépésről-lépésre

• első munkafázisként érdemes a bélést és a borítékot is meghajtogatni, így a hajtogatásokat rögtön ki is lehet pipálni
• második fázisként a bélés borítékba történő beragasztása vagy a nyomtatott meghívó kártya hátlapra történő ráragasztása közül választhattok, mindkettőnek préselési időre van szüksége
• és miután megszáradtak, harmadik lépésként már csak bele kell csúsztatni a meghívót a borítékba és készen is van

Egyedi ötletek és további lehetőségek – hogy a meghívótok még különlegesebb legyen

Kollekciónk minden meghívójában számos további lehetőséget kínálunk, hogy egyedi ötleteitekkel még különlegesebbé váljon a meghívó. Ennek szellemében jelezzük, hogy ebben a kollekcióban is minden részlet és elem módosítható, így bármilyen nektek tetsző változatot kialakíthattok.
• XAE boríték kínálatunkban közel 80 különböző színű, vastagságú és felületű papírból készült boríték közül válogathattok, de teljes papírkínálatunkból is választhattok és abból egyedi borítékot tudunk készíteni nektek
• a bélés esetében a papír és a fólia színének egyedi módosítása sem jelent problémát: teljes papírkínálatunkból választhattok a béléshez alapanyagot és a fólianyomás színe is lehet ezüst, rosegold vagy valamilyen jellegzetes szín
• az általunk összeállított meghívó koncepcióban a boríték és a bordür / hátlap karton színe megegyezik, de lehet különböző is, adott borítékhoz bármilyen hátlap kartont kérhettek
• mind a négy alap színváltozatban Corn papírra nyomtattuk a kártyát, de választhatjátok helyette a halvány sárgás Citrust vagy a rózsaszín és lilás színeket egyaránt hordozó, halvány rosé színű Grape-t
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. De a választott egyedi színkombinációhoz illeszkedő, bármilyen színnel, színekkel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Bélelt borítékos esküvői meghívó

A Forever Begins Collection Pearl Innocence változatában, elegáns és ünnepélyes hangulatú, gyöngyházfényű verziók közül válogathattok
A Forever Begins Collection Rustic Elegance változatát, prémium minőségű öko-papírokból készítjük, így erősítve a rusztikus és vintage hangulatot
Ha a bélelt borítékos meghívó az álmotok, nézzétek meg teljes kínálatunkat: Bélelt borítékos esküvői meghívók

»» 30 db-os szett, DIY azaz “Csináld magad”,
kedvezményes ár: 20 000 Ft

»» (színes bordűr + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 2400 Ft (400 Ft/db)

»» 30 db-os szett ára: 29 900 Ft
»» (színes bordűr + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 800 Ft (800 Ft/db)

Egyedi kivitel (hajtott kártya, kétoldalas kivitel stb.) kapcsán kérjétek árajánlatunkat.
A szettben kínált kiviteltől eltérő árazású meghívók grafikai alapdíja 7000 Ft-ról indul.

Technikai paraméterek:
»» 4 boríték+bordür színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_kiwi_FBREE19_161
#02_hazel_FBREE19_162
#03_lavender_FBREE19_163
#04_almond_FBREE19_164

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek