Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition
  

Forever Begins Collection – Pearl Innocence Edition

Technikai paraméterek:
»» 13 boríték+bordür színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

»» 30 db-os szett ára:
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj: 33 000 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 400 Ft (900 Ft/db)

»» 30 db-os szett DIY kedvezményes ár:  
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj: 25 500 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

Rendelési kódok
#01_champagne_FBPIE19_141
#02_charteuse_FBPIE19_142
#03_chestnut_FBPIE19_143
#04_rosegold_FBPIE19_144
#05_pinkquartz_FBPIE19_145
#06_whitesilver_FBPIE19_146
#07_eucalyptus_FBPIE19_147
#08_night_FBPIE19_148
#09_aloe_FBPIE19_149
#10_peacock_FBPIE19_150
#11_abyss_FBPIE19_151
#12_iceberg_FBPIE19_152
#13_aquamarine_FBPIE19_153

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

XAE típusú bélelt borítékos kínálatunkat évről-évre fejlesztjük és bővítjük, mostanra több mint 80 különböző színű, vastagságú és felületű borítékból és 170-nél is több bélés grafikából választva, számos tipográfiai és kivitelezési ötlettel megfűszerezve, végtelen számú kombinációs lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy összeállítsátok a számotokra leginkább tetsző elemekből tervezett meghívótokat.

Az óriási választék ellenére mégis szeretnénk valami teljesen újat mutatni a bélelt borítékos meghívók választékában, ezért elkészítettük az első, arany fólianyomással előállított bélést és mindjárt két markánsan eltérő kollekciót terveztünk belőlük.

A Forever Begins kollekció Pearl Innocence és Rustic Elegance változatai – ahogy a nevükből is kiderül – egy pearl, azaz gyöngyházfényű papíroból készített változat, míg utóbbi egy rusztikusabb hatású, öko-papíros összeállítás. Persze ez csak egy leegyszerűsítése a két kollekció közötti különbségeknek, mert mindkét sorozat további egyedi ötletekkel és megoldásokkal bír.

DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók
2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási meghívó kínálatban ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

Bélésgrafika
A béléshez egy rendkívül látványos, igazán magával ragadó ún. terülőmintás grafikát rajzoltunk. A grafikai alapjai a manapság nagyon divatos geometrikus stílusból táplálkoznak, de az egyszerűbb sokszöges megoldásoknál ez lényegesen komplexebb és épp ezért izgalmasabb grafika. A végtelenített terülőminta alap motívumát úgy terveztük meg, hogy számos különböző forma, síkidom látható benne, hatszögek, háromszögek, különböző csillag formák és további asszimetrikus rajzolat fedezhető fel benne. A grafika ezáltal egyszerre modern minimalista és klasszikusan elegáns stílusjegyeket is hordoz, de mindenképpen nagyon figyelemfelkeltő és látványos, ugyanakkor egyáltalán nem hivalkodó.

Ehhez a grafikához kerestünk megvalósításában is hasonlóan komplex eredményt adó produkciós megoldást és végül az arany fólianyomásra esett a választásunk. Nem csak azért, mert ez önmagában is nagyon különleges és esztétikus, hanem azért is, mert az aranyozott grafikát a fényben forgatva, minden szögben más irányból csillan meg a fólia, ennek köszönhetően mindig más vonalakból összeálló formák válnak sötétté illetve csillogóvá, így olyan, mintha mindig más formákat látna benne az ember. Akárhogyan is, a lényeg, hogy bárhonnan nézitek, mindig gyönyörű. Nehéz ezt a különleges hatást leírni, de talán a fotók szemléletesebben mutatják be az egyes fázisokat, mégis azt javasoljuk, hogy ha felkelti az érdeklődéseteket ez a meghívó, akkor mindenképpen látogassatok el a bemutatótermünkbe és tekintsétek meg személyesen ezt a semmi másra nem hasonlító, egészen különleges megoldást.

A béléshez a Concept papírcsalád Gold Dust nevű, kellemes törtfehér színű és gyönyörű aranyosan csillogó felületű papírját választottuk, amely a fólianyomáshoz hasonlóan, más-más színeket mutat a ráeső fénytől függően, így az aranyozást még jobban megbolondítja, mert egyes szögekben a csillogó arany fóliát fehér alapon látjuk, míg más irányba fordítva, az aranyosan csillogó papíron sötét mintázatot érzékelünk és persze van olyan szög is, amikor az aranyosan izzó motívumot, aranyfényben csillogó háttérben látjuk.

A meghívó négy részből áll
• 120 gr-os prémium boríték a Curious papírcsalád gyöngyházfényű papírcsaládjának 13 színváltozatából
• 120 gr-os aranyozott bélés a Concept gyöngyházfényű papírcsalád Gold Dust papírcsaládjából
• 300 gr-os bordür / hátlap karton a Curious gyöngyházfényű papírcsaládjának 13 színváltozatából
• 250 gr-os nyomtatott, ragasztott meghívó kártya a Curious gyöngyházfényű papírcsaládjának Gyöngyfehér – Ice Gold színváltozatából

Boríték és bordür / hátlap karton
A Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz illenek. Ebbe a kollekcióba olyan színeket próbáltunk válogatni, hogy a hazai trendeknek megfelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzoló meghívót tudjatok választani. Reményeink szerint ez a 13 szín elegendő lehetőséget nyújt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.

Ez az aranyosan – egyes színeknél ezüstösen – csillogó felületű, gyöngyházfényű papírcsalád azért tökéletes ehhez a meghívóhoz is, mert a papír alapkoncepciója maradéktalanul illeszkedik ehhez a meghívóhoz: egy szín fekete szöveg, kevés grafika, összességében minimalista megjelenés, hogy a papír semmihez nem hasonlítható különleges felülete érvényesülhessen.
Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban, sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

A boríték és a meghívó bordür / hátlapjának színe tehát megegyezik, de míg a borítékot a papírcsalád 120 gr-os változatából készítjük, addig a hátlapot 300 gr-os kartonból. A hátlap egyébként 2-2 mm-el nagyobb a nyomtatott meghívó kártyánál, így körben elegáns, keskeny keretet képez, ami egyszerre esztétikus és praktikus is, mert a meghívó így egy vastagabb cardboard jelleget kap.
A borítékot és a bordür / hátlap kartont 13 színben kínáljuk: Champagne – Pezsgő, Charteuse – Lombzöld, Chestnut – Gesztenye, Rosegold – Rózsaarany, Pink Qoartz – Pink kvarc, White Silver – Világosezüst, Eucalyptus – Eukaliptusz, Night – Éjfekete, Aloe – Aloe, Peacock – Pávazöld, Abyss – Tengermély, Iceberg – Jégkék és Aquamarine – Akva

Meghívó kártya
A meghívó kártya a Curious gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér színváltozatából készült, egy szín fekete szöveg nyomtatással, ezt ragasztjuk a hátlap kartonra, ami elegánsan díszíti és vastagságában meg is erősíti a kártyát.

Elegáns, klasszikus hangulatú és nagyon tiszta tipográfiát terveztünk: a megszólítást egy modernebb jellegű talpas betűtípus, csupa nagybetűs metszeteiből szedtük, míg a szöveget a betűcsalád dőlt kisbetűs változataiból, erősen ritkítva tördeltük, így a szemnek nagyon kellemes, könnyen olvasható szövegképet és jól átlátható, szépen elrendezett oldalképet kapunk. A kártya központi részében a nevetek nagyméretű kiemeléséhez egy másik, kifejezetten vékonymetszésű, elegáns, szépen rajzolt talpas betűtípust választottunk, amelynek kecsessége tökéletes harmóniában van az aranyozott motívummal és a lágyan csillogó papír felülettel. A kártya alsó felében a dátumot is kiemeltük és elhelyeztünk még két további infó sort, de ezen felül is van még némi üres felület, így ha hosszabb szöveget vagy további információkat szeretnétek elhelyezni rajta, az sem jelent problémát.

Egyedi ötletek és további lehetőségek
Kollekciónk minden meghívójában számos további lehetőséget kínálunk, hogy egyedi ötleteitekkel még különlegesébbé váljon a meghívó. Ennek szellemében jelezzük, hogy ebben a kollekcióban is minden részlet és elem módosítható, így bármilyen nektek tetsző változatot kialakíthattok.
• XAE borítékkínálatunkban közel 80 különböző színű, vastagságú és felületű papírból készült boríték közül válogathattok, de teljes papírkínálatunkból is választhattok és abból egyedi borítékot tudunk készíteni nektek
• a bélés esetében a papír és a fólia színének egyedi módosítása sem jelent problémát: teljes papírkínálatunkból választhattok a béléshez alapanyagot és a fólianyomás színe is lehet ezüst, rosegold vagy valamilyen jellegzetes szín
• az általunk összeállított meghívó koncepcióban a boríték és a bordür / hátlap karton színe megegyezik, de lehet különböző is, adott borítékhoz bármilyen hátlap kartont kérhettek
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. De a választott egyedi színkombinációhoz illeszkedő, bármilyen színnel, színekkel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek:
»» 13 boríték+bordür színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

»» 30 db-os szett ára:
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj: 33 000 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 400 Ft (900 Ft/db)

»» 30 db-os szett DIY kedvezményes ár:  
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj: 25 500 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

Rendelési kódok
#01_champagne_FBPIE19_141
#02_charteuse_FBPIE19_142
#03_chestnut_FBPIE19_143
#04_rosegold_FBPIE19_144
#05_pinkquartz_FBPIE19_145
#06_whitesilver_FBPIE19_146
#07_eucalyptus_FBPIE19_147
#08_night_FBPIE19_148
#09_aloe_FBPIE19_149
#10_peacock_FBPIE19_150
#11_abyss_FBPIE19_151
#12_iceberg_FBPIE19_152
#13_aquamarine_FBPIE19_153

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink