Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó
   

Forever Begins Pearl Innocence – geometrikus meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 30 db-os meghívó szett: 27900 Ft
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4200 Ft (700 Ft/db)

»» 30 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 24900 Ft
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3600 Ft (600 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 30 db alatti rendelése esetén: 850 Ft/db
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» 30 db alatti rendelése esetén DIY kivitelben: 750 Ft/db
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj 8000 Ft

Technikai paraméterek:
»» 13 boríték+bordűr színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_champagne_FBPIE19_141
#02_charteuse_FBPIE19_142
#03_chestnut_FBPIE19_143
#04_rosegold_FBPIE19_144
#05_pinkquartz_FBPIE19_145
#06_whitesilver_FBPIE19_146
#07_eucalyptus_FBPIE19_147
#08_night_FBPIE19_148
#09_aloe_FBPIE19_149
#10_peacock_FBPIE19_150
#11_abyss_FBPIE19_151
#12_iceberg_FBPIE19_152
#13_aquamarine_FBPIE19_153

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Különleges formatervezésű bélelt boríték, geometrikus meghívó grafikával aranyozva

Ezt a geometrikus meghívó grafikával tervezett kollekciót, aranyozott béléses kivitelezéssel készítettük el. Gyönyörű gyöngyházfényű papírokat választottunk a meghívó, a boríték és a bélés esetében is. Az aranyos csillogású hófehér meghívó kártyát egy elegáns bordűr hátlapra ragasztjuk. Elegáns és letisztult tipográfiával, egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük.

A legújabb esküvői meghívó különlegesség: aranyozott béléses boríték

A bélelt borítékos esküvői meghívó – mi a XAE elnevezést adtunk nekik – kínálatunkat évről-évre bővítjük és újragondoljuk. Mostanra több mint 80 különböző színű, vastagságú és felületű boríték és 170-nél is több bélés grafikából választhattok. Számos tipográfiai és kivitelezési megoldásban készítettük már el. Így végtelen számú kombinációs lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy a meghívó olyan legyen, amilyet megálmodtatok. 

Az óriási választék mellett szeretnénk valami teljesen újat mutatni a bélelt borítékos meghívók választékában. Ezért elkészítettük az első, arany fólianyomással előállított bélést geometrikus meghívó grafikával díszítve. Azér hogy minél nagyobb kínálatból választhassatok mindjárt két markánsan eltérő kollekciót is terveztünk belőlük.

A Forever Begins kollekció Pearl Innocence és Rustic Elegance változatait készítettük el. Ahogy a nevükből is kiderül, a pearl, azaz gyöngyházfényű papírból készített változat, míg utóbbi egy rusztikusabb hatású, öko-papíros összeállítás. Persze ez csak egy leegyszerűsítése a két geometrikus meghívó kollekció közötti különbségeknek, mert mindkét sorozat további egyedi ötletekkel és megoldásokkal bír.

DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók

Esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás. Hanem azért is, mert a ma elérhető óriási meghívó kínálatban, fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el. Ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért kifejezetten DIY ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket. Ezek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát. Még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük. Ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus lesz, mint bármelyik, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

Bélésgrafika – az esküvői meghívó igazi különlegessége

A boríték ékessége a rendkívül látványos, igazán magával ragadó ún. terülőmintás grafikával ellátott bélés. Az alapötlet a manapság nagyon divatos geometrikus stílusból táplálkozik. De az egyszerűbb sokszöges megoldásoknál ez lényegesen komplexebb és épp ezért izgalmasabb geometrikus meghívó grafika. A végtelenített terülőminta alap motívumát úgy terveztük meg, hogy számos különböző forma, síkidom látható benne. Hatszögek, háromszögek, különböző csillag formák és további aszimmetrikus rajzolat fedezhető fel benne. A grafika ezáltal egyszerre modern minimalista és klasszikusan elegáns stílusjegyeket is hordoz. De mindenképpen nagyon figyelemfelkeltő és látványos, ugyanakkor egyáltalán nem hivalkodó.

Különleges grafikához különleges papír és kivitelezés

Ehhez a geometrikus meghívó grafikához kerestünk megvalósításában is hasonlóan komplex eredményt adó produkciós megoldást és végül az arany fólianyomásra esett a választásunk. Nem csak azért, mert ez önmagában is nagyon különleges és esztétikus. Hanem azért is, mert az aranyozott grafikát a fényben forgatva, minden szögben más irányból csillan meg a fólia. Ennek köszönhetően mindig más vonalakból összeálló formák válnak sötétté illetve csillogóvá, így olyan, mintha mindig más formákat látna benne az ember. Akárhogyan is, a lényeg, hogy bárhonnan nézitek, mindig gyönyörű. Nehéz ezt a különleges hatást leírni, de talán a fotók szemléletesebben mutatják be az egyes fázisokat. 

A béléshez a Concept papírcsalád Gold Dust nevű, kellemes törtfehér színű és gyönyörű aranyosan csillogó felületű papírját választottuk. Ez a papír a fólianyomáshoz hasonlóan, más-más színeket mutat a ráeső fénytől függően. Így az aranyozást még jobban megbolondítja, mert egyes szögekben a csillogó arany fóliát fehér alapon látjuk. Míg más irányba fordítva, az aranyosan csillogó papíron sötét mintázatot érzékelünk. Végül persze van olyan szög is, amikor az aranyosan izzó motívumot, aranyfényben csillogó háttérben látjuk.

Ez a geometrikus meghívó négy részből áll

• 120 gr-os prémium boríték a Curious papírcsalád gyöngyházfényű papírcsaládjának 13 színváltozatából
• 120 gr-os aranyozott bélés a Concept gyöngyházfényű papírcsalád Gold Dust papírcsaládjából
• 300 gr-os bordür / hátlap karton a Curious gyöngyházfényű papírcsaládjának 13 színváltozatából
• 250 gr-os nyomtatott, ragasztott meghívó kártya a Curious gyöngyházfényű papírcsaládjának Gyöngyfehér – Ice Gold színváltozatából

Boríték és bordűr / hátlap karton – gyöngyházfényű papírokból készített esküvői meghívó

A Curious Metallics papírcsalád az évek során legalább negyven vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz illenek. Ebbe a kollekcióba olyan színeket próbáltunk válogatni, hogy a hazai trendeknek megfelelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzoló meghívót tudjatok választani. Reményeink szerint az általunk választott színek elegendők ahhoz, hogy megtaláljátok leginkább tetsző és az esküvőtökhöz legjobban passzoló színösszeállítást.

Ez az aranyosan – egyes színeknél ezüstösen – csillogó felületű, gyöngyházfényű papírcsalád tökéletes ehhez a geometrikus meghívóhoz. Mivel a papír alapkoncepciója maradéktalanul illeszkedik a meghívó stílusához. Egy szín fekete szöveg, kevés grafika, összességében minimalista megjelenés, hogy a papír semmihez nem hasonlítható különleges felülete érvényesülhessen.
Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban. Sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

A boríték és a bordűr egyforma színű papírból készül

A boríték és a meghívó bordűr / hátlapjának színe tehát megegyezik, de míg a borítékot a papírcsalád 120 gr-os változatából készítjük, addig a hátlapot 300 gr-os kartonból. A hátlap egyébként 2-2 mm-el nagyobb a nyomtatott meghívó kártyánál. Így körben elegáns, keskeny keretet képez, ami egyszerre esztétikus és praktikus is, mert a meghívó egy vastagabb cardboard jelleget kap.
A borítékot és a bordűr / hátlap kartont 13 színben kínáljuk: Champagne – Pezsgő, Charteuse – Lombzöld, Chestnut – Gesztenye, Rosegold – Rózsaarany, Pink Qoartz – Pink kvarc, White Silver – Világosezüst, Eucalyptus – Eukaliptusz, Night – Éjfekete, Aloe – Aloe, Peacock – Pávazöld, Abyss – Tengermély, Iceberg – Jégkék és Aquamarine – Akva

Esküvői meghívó kártya

A meghívó kártya a Curious gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér színváltozatából készült. Egy szín fekete szöveg nyomtatással, ezt ragasztjuk a hátlap kartonra, ami elegánsan díszíti és vastagságában meg is erősíti a kártyát.

Elegáns, klasszikus hangulatú és nagyon tiszta tipográfiát terveztünk. A megszólítást egy modernebb jellegű talpas betűtípus, csupa nagybetűs metszeteiből szedtük. Míg a szöveget a betűcsalád dőlt kisbetűs változataiból, erősen ritkítva tördeltük. Így a szemnek nagyon kellemes, könnyen olvasható szövegképet és jól átlátható, szépen elrendezett oldalképet kapunk. A kártya központi részében a nevetek nagyméretű kiemeléséhez egy másik, kifejezetten vékony metszésű, elegáns, szépen rajzolt talpas betűtípust választottunk. Kecsessége tökéletes harmóniában van az aranyozott motívummal és a lágyan csillogó papír felülettel. A kártya alsó felében a dátumot is kiemeltük és elhelyeztünk még két további infó sort. De ezen felül is van még némi üres felület, így ha hosszabb szöveget vagy további információkat szeretnétek elhelyezni rajta, az sem jelent problémát.

Egyedi ötletek és további lehetőségek – hogy a meghívótok még különlegesebb legyen

Meghívó kollekciónk mindegyikében számos további lehetőséget rejlik: hogy egyedi ötleteitekkel még különlegesebbé válhat a meghívó. Ennek szellemében jelezzük, hogy ebben a kollekcióban is minden részlet és elem módosítható, így bármilyen nektek tetsző változatot kialakíthattok.

Kérhettek egyedi borítékot

XAE boríték kínálatunkban közel 80 különböző színű, vastagságú és felületű papírból készült boríték közül válogathattok, de teljes papírkínálatunkból is választhattok és abból egyedi borítékot tudunk készíteni nektek.

Kérhettek egyedi bélést

A bélés esetében a papír és a fólia színének egyedi módosítása sem jelent problémát: teljes papírkínálatunkból választhattok a béléshez alapanyagot és a fólianyomás színe is lehet ezüst, rosegold vagy valamilyen jellegzetes szín.

A meghívó elemeit szabadon variálhatjátok

Az általunk összeállított meghívó koncepcióban a boríték és a bordűr / hátlap karton színe megegyezik, de lehet különböző is, adott borítékhoz bármilyen hátlap kartont kérhettek.

Kérhettek színes nyomtatást

E meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. De a választott egyedi színkombinációhoz illeszkedő, bármilyen színnel, színekkel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Forever Begins Collection Pearl Innocence változatában, elegáns és ünnepélyes hangulatú, gyöngyházfényű verziók közül válogathattok
A Forever Begins Collection Rustic Elegance változatát, prémium minőségű öko-papírokból készítjük, így erősítve a rusztikus és vintage hangulatot
Ha bélelt borítékos meghívó az álmotok, nézzétek meg teljes kínálatunkat: Bélelt borítékos esküvői meghívók

Nézd meg egy másik meghívónk borítékjának DIY – Csináld magad! videóját, amiben bemutatjuk a bélelt borítékos meghívó elkészítésének fázisait.

Kedvezményes szettárak

»» 30 db-os meghívó szett: 27900 Ft
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4200 Ft (700 Ft/db)

»» 30 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 24900 Ft
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3600 Ft (600 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 30 db alatti rendelése esetén: 850 Ft/db
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» 30 db alatti rendelése esetén DIY kivitelben: 750 Ft/db
»» színes bordür + nyomtatott kártya + aranyozott bélés + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj 8000 Ft

Technikai paraméterek:
»» 13 boríték+bordűr színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_champagne_FBPIE19_141
#02_charteuse_FBPIE19_142
#03_chestnut_FBPIE19_143
#04_rosegold_FBPIE19_144
#05_pinkquartz_FBPIE19_145
#06_whitesilver_FBPIE19_146
#07_eucalyptus_FBPIE19_147
#08_night_FBPIE19_148
#09_aloe_FBPIE19_149
#10_peacock_FBPIE19_150
#11_abyss_FBPIE19_151
#12_iceberg_FBPIE19_152
#13_aquamarine_FBPIE19_153

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek