Floral Simplicity Collection
Floral Simplicity Collection
Floral Simplicity Collection
Floral Simplicity Collection
Floral Simplicity Collection
  

Floral Simplicity Collection

Technikai paraméterek:
»» 2 szín- 6 bordürváltozat
»» méret: 165×165 mm
»» ár: 690 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» választott színű bordür kartonnal: 750 Ft

Rendelési kódok:

rózsaszín-ciklámen_FS16-221
sárga-narancs_FS16-222

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A 2016-os kollekció egyik olyan darabja, amire a leginkább büszkék vagyunk, ugyanis minden apró részletében maximálisan egyedi, vadonatúj ötletek és tervek alapján készítettük, igazi különlegességnek tartjuk.

Extra nagy méretű esküvői meghívó, különleges borítékban
A meghívó első szembeötlő különlegessége az extra nagy mérete– kínálatunkban ugyanis két kisebb méretű négyzetes boríték és meghívó szerepel : a kisebb a különleges, ívelt formájó XAE típus, amibe számtalan különböző bélés is ragsztható, ennek mérete 135×135 mm, a másik az épp csak kicsivel nagyobb, viszont „normál” borítékformájú megoldás, ami 140×140 mm-es. Ebben az új borítékformában ötvöztük és továbbfejlesztettük az előző kettő erényeit: ehhez is egy különleges, ívelt formavilágot terveztünk, amely azonban kevésbé rajzos, a sarkakat apró köríves formában lecsippentettük, amitől picit rusztikus hatást kap. Különlegesen nagy méretű, 165×165 mm-es, amir egyedülálló a hazai meghívó kínálatban és ebbe is lehetséges mintás bélések beragasztása, bár ennél a konkrét meghívónál még nem gyártottunk hozzá, csak a grafikai terveket készítettük el. Az egészen újszerű és minden szempontból különleges bélelt borítékos sorozatunk első tagja tehát.
Maga a meghívó egy különösen vastag, 600 gr-os cardboard, erre ragasztunk egy enyhén strukturált felületű nyomtatott kártyát.

Egyedi meghívóhoz, kézzel festett egyedi grafikát készítettünk
A két csodálatos, kézzel festett virágos grafikát Hajdú Lili grafikus készítette, ehhez terveztünk egy igazán könnyed, mégis elegáns tipográfiát, amiben gyönyörű kalligrafikus betűvel emeltük ki a pár nevét és egy látványos program blokkal tettük teljessé. A rózsaszín-ciklámen grafikát hófehér papírra nyomtatjuk és ugyan ilyen színű kartonra ragasztjuk, míg a sárga-narancs grafikát pezsgő színű papírra nyomtatjuk és halvány krém színű kartonra ragasztjuk.

A feltüntetett árak a sima fehér vagy törtfehér borítékot is tartalmazzák.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Opcionális rendelési lehetőség:

• mivel ebből az extra méretű borítékból egyelőre csak fehér és törtfehér színű változatokat tartunk készleten, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség
• a meghívó különböző színű, ragasztott bordür kartonokkal is rendelhető: mindkét színváltozathoz jól passzol a sötét szürke és a fekete bordür, a rózsaszínű változathoz halvány pink és sötét ciklámen, míg a sárga grafikához halvány citrom és élénk narancs színű bordür karton kérhető

Tekintsd meg a kollekció kraft papíros változatát!

Ha tetszenek az ilyen egy lapos, virágos meghívók, akkor érdemes megnéznetek a Flowers and Dreams Mini Kollekciónkat, amiben összesen 45 különböző grafikával és tipográfiával tervezett meghívóból választhattok.

De ha nem ragaszkodtok kifejezetten az egy lapos kivitelezéshez, akkor számos további ötletet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:
Beauty Flower #07 Kollekció és a Beauty Flower #07 White Kollekció egyránt szuper megoldás, sok gyönyörű virág grafikával, elegáns és különleges tasakban, gyönyörű csipkés-zsinóros díszítéssel, amelyet akár Ti magatok is elkészíthettek, ha az akciós DIY – Csináld magad konstrukcióban rendelitek.
Igazán különleges megoldásunk a bélelt borítékos meghívó kollekcióink, amelyek közül egyik jobb mint a másik, ezért érdemes a teljes bélelt borítékos kínálatunkat átnéznetek
De jó szívvel ajánljuk a kifejezetten zöldnövényekkel készített Greenery Mini Kollekciómeghívóit is
Igazi különlegesség a La Romance Florasion Kollekció, amelyet számos különböző papírra, arany fólianyomással készült gyönyörű díszítő virágmintával terveztünk meg
Lovingly Letter Mini Kollekcióban kifejezetten egyedi monogramos, virágos koszorú grafikákkal készült meghívókat terveztünk.

A Floral Simplicity esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők a Floral Simplicity meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető. A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. 2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek:
»» 2 szín- 6 bordürváltozat
»» méret: 165×165 mm
»» ár: 690 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» választott színű bordür kartonnal: 750 Ft

Rendelési kódok:

rózsaszín-ciklámen_FS16-221
sárga-narancs_FS16-222

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek