Essence of Flower Collection
Essence of Flower Collection
Essence of Flower Collection
Essence of Flower Collection
Essence of Flower Collection
  

Essence of Flower Collection

Technikai paraméterek:
»» 5 színváltozat
»» méret: 125×180 mm
»» öko-ár: 650 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok:
mogyoróbarna_EOF16-18
kiwi_EOF16-182
mandula_EOF16-183
oliva_EOF16-184
kávébarna_EOF16-185
levendula_EOF16-186
cseresznye_EOF16-187

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Divatos öko-papírból készítjük ezt a rusztikus hangulatú esküvői meghívót
Két kedvenc öko-papírunkat kombináltuk: egyszerű de látványos kézi ragasztásos eljárással, valamint névre szóló elegáns díszítőpánttal készül ez a picit vintage hangulatú, letisztult meghívó.

Két rétegben kasírozott alap, amire színes, díszítő bordürt és meghívó kártyát ragasztunk és az egészet névre szóló pánttal fogjuk át
A meghívó alapja egy dupla rétegben kasírozott alga tartalmú, halvány natúr színű karton,, ugyanebből a papírból készítjük hozzá a díszítő pántot, valamint boríték is kapható belőle. A vastag karton alapra ragasztjuk a díszítő bordür kartont, amelyet egy természetes anyagokat tartalmazó papírcsalád különböző színű tagjaiból választottunk ki, amelyek 30%-ban tartalmazzák az adott összetevőt, így természetes színezőanyagként funkcionálnak.

Erre a rétegre kerül maga a meghívó kártya, aminek a kivitelezési különlegessége, hogy a sarkokat 45 fokos szögben levágtuk, amitől picit menükártyás hatása van, de rendkívül látványos és különleges. Végül az egész kártyára egy körben ráhajtott, lecsúsztatható pántot tettünk, amire rákerülhet a vendégek neve, így konkrétan névre szóló változatok készíthetők belőle. Persze nem muszáj feltétlenül így megcsinálni, rákerülhet a Meghívó felirat vagy akár az esküvő dátuma és helyszíne, de a pár teljes neve is, esetleg valamilyen díszítő motívum, monogram vagy grafika. A pánt tartalma tehát szabadon variálható, így teljesen egyedivé varázsolható.

Két rétegben történő kasírozás a megfelelő kártya vastagság elérése érdekében
Kínálatunkban viszonylag gyakran kerül elő ez a témakör, aminek egyszerű oka, hogy a digitális nyomdagépek, csak bizonyos vastagságig képesek a papír alapanyagokat megnyomtatni. Ezért ha olyan helyzet áll elő, amikor a hagyományosnál vastagabb, erősebb tartású kártyára van szükség – márpedig ilyen helyzet előáll, méghozzá nem is ritkán – akkor ezt kizárólag a papírok több rétegben való kasírozásával lehet elérni. És mi t is jelent az pontosan , hogy kasírozás? Lényegében több papírfelület összeragasztásának nyomdaipari szakkifejezése, amit nem érdemtelenül kapott ez az eljárás, ugyanis a felületek – főként ha különböző vastagságú és anyagú felületekről van szó – speciális szakértelmet és egyedi tudást igényel. A mi kínálatunkban is szép számmal szerepelnek különböző fajtájú kasírozások, amelyeket más-más technológiai szükségesség indokol: így a különböző gramm súlyú, eltérő szín és felületű, differenciált paraméterekkel bíró alapanyagok két-, három-, vagy akár még több rétegben történő kasírozása, igen speciális technológiai sorrendet, különböző ragasztó anyagokat és persze mindezek szakszerű használatához szükséges tudást is igényli. 
Tehát amikor kasírozásról beszélünk, akkor ez egyszerűen annyit jelent, hogy több papírréteget ragasztunk össze, ám ez nem jelenti azt, hogy ez valami teljesen magátólértetődő és egyszerű művelet lenne.

E meghívó tervezését a mintadarabok elkészítését követően az említett papírcsalád színválasztéka bővült, így bár mintadarabokat nem készítettünk, de a két új színben – levendula és cseresznye – is rendelhető.

A különleges papírok, a sok apró ötlet és a kézi ragasztások által egy egyszerű ízléses, igazán különleges meghívó ez, amit bármilyen hangulatú esküvőhöz bátran ajánlunk.
Szerint ez a grafika, ezzel a papírkombinációval mutat a legszebben, egyedi igény alapján, szívesen elkészítjük bármilyen másik papírra is.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

Ha szívesen választanátok e meghívóhoz bélelt borítékot, nézzétek át ajánlatainkat:
A Blooming Glamour Kollekció változatos, élénk színeivel és gazdagon illusztrált virágos motívumaival jól ellensúlyozhatja a kártya viszonylagos minimalizmusát
A Bohemian Beauty Kollekció grafikai világa már sokkal közelebb áll e meghívóhoz, fekete alapon fehér és fehér alapon fekete mintázatú bélések közül választhattok
A Delicate Botanicals Kollekció natúr barna kraft papírra nyomtatott, rusztikus, virágos bélései tökéletesen passzolnak a meghívóhoz
A Floral Romance Kollekcióban hat különböző virágmintás bélés választható, köztük több olyan is, ami színben és hangulatában is jól illik az Essence of Flower meghívóhoz
A Modern Rose Kollekció és a Romantic Rose Kollekció különböző színű papírjaira, arany és ezüst fólianyomással készült csodálatos, rózsás díszítő motívum egészen más deimenzióba emelheti ezt a meghívót
A Sweet Summer Love Kollekcióban három különböző virágmintás bélés választható, köztük több olyan is, ami színben és hangulatában is jól illik az Essence of Flower meghívóhoz
A Timeless Elegance Kollekcióban inkább klasszikus hangulatú bélések szerepelnek, de egy jó színkombinációban választva, épp ezért lehet igazán egyedi megoldás

Az Essence of Flower esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők az Essence of Flower meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető. A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. 2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek:
»» 5 színváltozat
»» méret: 125×180 mm
»» öko-ár: 650 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok:
mogyoróbarna_EOF16-18
kiwi_EOF16-182
mandula_EOF16-183
oliva_EOF16-184
kávébarna_EOF16-185
levendula_EOF16-186
cseresznye_EOF16-187

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek