Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó
Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó
Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó
Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó
Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó
  

Dancing Lines Pearl Collection – esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 180×125 mm
»» ár: 630 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» két rétegben kasírozva: 750 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok:
karamell_DLP-16-161
sáfrány_DLP-16-162
púder_DLP-16-163
drapp_DLP-16-164

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Változatos grafika és izgalmas tipográfia  a jó esküvői meghívó alapja

Szeretjük azokat a meghívókat, amelyek több különböző stílust és hangulatot ötvöznek, mert nagyon változatos, izgalmas és érdekes változatokat lehet kihozni belőlük. Ez az esküvői meghívó is ilyen:, alapvetően klasszikus motívumokat felvonultató, elegáns tervet ötvöztünk változatos színekkel, modern tipográfiával és egy prémium minőségű papírral.

A meghívót a kifejezetten e célra használt baronial nevű amerikai szabvány méretben készítettük el, ami így elegendő helyet biztosít, hogy a grafika is szépen megmutatkozzon és egy átlagos terjedelmű szöveg és program blokk is kényelmesen elférjen rajta.

A grafikai alap egy rokokó stílust idéző csíkos kárpit minta, amit minden színváltozatnál egy élénkebb, fiatalosabb színből és egy ahhoz illő semlegesebb pasztellesebb árnyalatból állítottunk össze. Erre az alapra kerül egy díszítő motívum, ami a meghívó elején kisebb méretben szerepel, ebbe kerül a pár neve, míg a hátoldalon kifejezetten nagy méretben jelenik meg és ide kerül a teljes meghívó szöveg, letisztult szövegbetűvel, a kiemelések egy díszes, klasszikus-rusztikus típussal szedve, látványos program kiemeléssel és a pár teljes nevével.

Aranyosan csillogó, gyöngyházfényű papíron legszebb az esküvői meghívó

A meghívóhoz az egyik legkedveltebb papírt választottuk, egy halvány aranyos csillogású, gyöngyházfényű papírt, annak is egy vastag 300 gr-os karton változatát. A különleges színkombinációkat kifejezetten úgy terveztük meg, hogy egészen extra hatást adnak ezen a gyönyörű és finom papíron.

Különleges boríték és ragasztott díszítő címke teszi teljessé a meghívót

Az elkészített négy színváltozathoz gyönyörűen illő, matt papírból készült borítékokat választottunk, amelyek remekül emelik ki a meghívó különleges színeit és a gyöngyházfényű papír egyedi csillogását. A boríték hátoldalán a nyitható fülecskére egy kis díszítő címkét ragasztottunk, amire a Meghívó felirat került, ezzel is izgalmasabbá és még különlegesebbé téve ezt a gyönyörű boríték-meghívó párost.

Bár véleményünk szerint ez a grafika, ezen a gyöngyházfényű papíron mutat a legszebben, egyedi igény alapján, szívesen elkészítjük bármilyen másik papírra is.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

Ha tetszenek az élénk sárga színű esküvői meghívók, ajánlunk még néhányat:
A Canary Greay Kollekció a sárga-szürke színkombináció különleges összhatására épít.
A Yellow Kollekcióban több különböző sárga és ezüst árnyalat kombinációjából választhattok kedvetekre.
A La Vie En Love kollekcióban öt színváltozat közül a sárga az egyik legizgalmasabb.

A Dancing Lines esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők a Dancing Lines meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 180×125 mm
»» ár: 630 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» két rétegben kasírozva: 750 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok:
karamell_DLP-16-161
sáfrány_DLP-16-162
púder_DLP-16-163
drapp_DLP-16-164

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek