Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó
Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó
Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó
Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó
Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó
   

Cool Style – Gold Edition Collection – prémium aranyozott esküvői meghívó

Figyelem: egyedi, prémium aranyozott esküvői meghívó
» grafikai tervezés: 25 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 9000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
Rendelési kódok:
Ivory Board 1,5 mm_CSGE17_211
Pop’Set Double Fawn 480 gr_CSGE17_212
Pop’Set Double Wellum 480 gr_CSGE17_213
Enduro Ice Transparent Double 560 gr_CSGE17_214

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Figyelem! Prémium, aranyozott esküvői meghívó

Amikor ez az esküvői meghívó sorozatunk megjelent, óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi rendelések nyomán több szempontból is bővítettük és tovább is fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyeket külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást.
A különböző változatokat tartalmazó galériában több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző megoldásban készítjük majd nektek a meghívót. Feltétlenül nézzétek meg a fekete és a fehér fólia nyomással készült változatokat is:
Cool Style Collection
Cool Style Black Edition Collection

Kínálatunk egyik kiemelkedő darabja ez az egyedi, fólianyomással készített különleges, aranyozott esküvői meghívó, amely egy új kollekció első tagja. Ennek kapcsán az általánostól eltérő tervezési és gyártási konstrukciót is kidolgoztunk, hiszen e meghívó készítése merőben eltér a kínálatunk egyéb darabjaihoz képest.

E meghívónak a teljes elkészítése három fő munkafázisra osztható:

• az első nyilvánvalóan a grafikai / tipográfiai tervezés, amely minden esetben egyedi tervezésnek minősül, mivel maga a gyártási technológia így épül fel. Az általunk tervezett mintakollekció egyes elemei persze felhasználhatók, de lényegében minden más eleme cserélhető és további betűkkel, grafikával egészíthető ki. Ez a folyamat foglalja magába a tervezés befejezését követő speciális nyomdai előkészítési feladatokat is, valamint az egyedi nyomóforma gyártásának előkészítését (levilágítás) és a teljes gyártástervezési munkálatokat, amelynek szakmai részleteit itt nem kívánjuk ismertetni. A teljes esküvői meghívó tervezési ára 25 000 Ft-os alapdíjról indul – a kollekció grafikáját alapul véve –, az egyedi konzultáció során árazzuk be a konkrét tervezés munkadíját.
• a második fázis az egyedi nyomóforma elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 24 500 Ft.
• végül az utolsó fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak hívnak” – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 9000 Ft.

Az aranyozott esküvői meghívó készítés teljes költségvetésében két további tétel szerepel még, a nyomtatási ár – amely tartalmazza a fólia költségét és magát a nyomtatás munkadíját –, valamint az alapanyag, vagyis a választott papír ára, amiből 4 olyan variációt kínálunk, amelyek e speciális eljáráshoz leginkább megfelelnek.

Röviden az arany fólia nyomtatásról: elég komoly tapasztalatot szereztünk már az évek során az aranyozással kapcsolatban mégis e kollekció mintadarabjainak készítésekor vált egyértelművé, hogy a különböző és jellegzetes tipográfia esetén, még egy ilyen kipróbált megoldással kapcsolatban is felmerülhetnek problémák. Konkrétan arról van szó, hogy a legtöbb arany nyomásos meghívónál csak bizonyos részeket szoktunk aranyozással kiemelni, pl. a pár nevét, esetleg a dátumot, illetve a különböző grafikákat, díszítő motívumokat. E meghívónál viszont az egész felületet, a teljes szöveget fényes arannyal nyomtatjuk és így olyan aggályok vetődhetnek fel, amelyekkel korábban nem találkoztunk:
• a legkézenfekvőbb ötletünk az volt, hogy sok különböző színű, árnyalatú és textúrájú papírra készítünk mintadarabokat, amely kapcsán azt tapasztaltuk, hogy az arany fólia egyedülálló színe, valamint az a tulajdonsága, hogy csillog és így csak bizonyos szögben fordítva látszódik igazán jól, egész egyszerűen kizárja bizonyos papírok használatát, mert nem látszódik jól rajta a szöveg, szinte olvashatatlan, de legalábbis bántja az ember szemét. Ha eltekintünk a konkrétumoktól és az általunk tudott technológiai és szakmai ismeretektől, akkor lényegében arról van szó, hogy ha nem megfelelő a fólia és a hordozó kontraszt aránya, akkor egyszerűen nem mutat jól
• de arra is rájöttünk, hogy pont e design sajátossága – miszerint sok különböző méretű, vonalvezetésű betűvel terveztük a tipográfiát – sok esetben szintén nem megfelelő, mert amíg a vastagabb metszésű betűknél megfelelő a már említett kontrasztarány, addig más típusoknál viszont nem és így bizonyos sorok esetleg kevésbé jól olvashatók másokhoz viszonyítva
• a fenti tapasztalatokból okulva több különböző irányba is tettünk lépéseket és kipróbáltunk számos megoldást, amelyek részleteivel nem untatnánk benneteket, inkább csak azt részleteznénk, ami tökéletesen működik.

A fentiek miatt készítettük az eredeti fehér fóliás Cool Style Collection meghívónak, ezt az új arany fóliás változatát: olyan alapanyagokat válogattunk össze, amelyek tökéletes alapot szolgáltatnak teljes felületű arany nyomtatáshoz. De nem pusztán arról van szó, hogy kiválogattuk ami jól mutat és a többit kiszortíroztuk, hanem alaposan tanulmányoztuk a technológia sajátosságait és olyan alapanyagokból készítettünk mintadarabokat, amelyek kifejezetten az arany nyomás esetén működnek igazán és más színekkel, kevésbé vagy egyáltalán nem kompatibilisek. Így olyan kollekciót állítottunk össze, amely valódi alternatívát kínál a fehér és a fekete fólianyomásos változatokhoz képest.

Papírtípusok
• Ivory Board 1,5 mm: egy különlegesen vastag, halvány krém színű, ún. volumenizált karton, különlegessége, hogy anyaga vastag de közben könnyű és ami a nyomtathatóság szempontjából kiemelten fontos, hogy igazán puha, így elképesztően jól mutat rajta a foil press technika, enyhén dombornyomásos hatása
• Pop’Set Double fawn 480 gr: ami egy sima felületű, élénk színekből álló papírcsalád, kellemes krém-drapp színű változata, amit két rétegben kasírozunk a megfelelő vastagság érdekében
• Pop’Set Double wellum 480 gr: ami egy sima felületű, élénk színekből álló papírcsalád sárga krém színű változata, amit két rétegben kasírozunk a megfelelő vastagság érdekében
• Enduro ice double 560 gr: ez a sorozat legkülönlegesebb alapanyaga, mert egy pauszhoz hasonló, anyagában bordázott, speciális transzparens papír, amit két rétegben kasírozva készítünk, így megfelelő a vastagsága a jó minőségű aranyozáshoz, közben pedig megtartaja átlátszóságát, valódi különlegesség!

A különböző színű kartonokhoz számtalan boríték választható a kínálatunkból.

A szöveg látványos és modern tipográfiával készült, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. Az így kialakított struktúra bár nem kötött, célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, hogy hasonló oldalképet készíthessünk, persze ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveget is szépen elrendezhetünk. A három hasábba tördelt program blokk és az alsó infó kiemelések, szintén módosíthatók, lényegében bármilyen tartalommal kérhetitek és ezek alapján egyedi oldalterv alakítható ki. Egy biztos: garantáltan óriási sikert arat majd ez a meghívó a vendégek körében.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy a fólianyomásos technológiával nem csak fekete fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák mint az arany, ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fólia is kérhető, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition kollekciónkban.

Viszont nem készítettünk még meghívót a különböző színű matt fóliákból, amelyek a változatos papírszínekkel kombinálva további extra érdekes megoldásokra ad lehetőséget. Mint ahogy a kínálatunkba bekerült már több olyan meghívó, amelyeknél a fólia nyomást színes digitális nyomtatással kombináljuk a még egyedibb hatás kedvéért. Ezek közül is találtok néhányat:
Bay Leaf2 Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Chalkboard Elegance Collection

De szerepel még a tarsolyunkban néhány olyan ambíciózus elképzelés is, mint a két különböző színnel történő fólianyomás, amellyel megint csak egyedülálló, még sosem látott eredmény érhető el.

Az egyes példányszámokra, és különböző anyagokra vonatkozó árakat a következő táblázatban találjátok:
ÁrazásTáblázat_GoldEdition_2017_01

Figyelem: egyedi, prémium aranyozott esküvői meghívó
» grafikai tervezés: 25 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 24 500 Ft
»» gépindítási díj: 9000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
Rendelési kódok:
Ivory Board 1,5 mm_CSGE17_211
Pop’Set Double Fawn 480 gr_CSGE17_212
Pop’Set Double Wellum 480 gr_CSGE17_213
Enduro Ice Transparent Double 560 gr_CSGE17_214

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek