Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
   

Cool Style – Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó

Árak  -figyelem: prémium, foilpress esküvői meghívó
» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 22 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
Remake Oyster 520 gr_CSBE17_201
Remake Sand 520 gr_CSBE17_202
Remake Smoke 380 gr_CSBE17_203
Remake Sky 380 gr_CSBE17_204

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

FIGYELEM – kifejezetten egyedi, valódi foilpress eljárással készült prémium esküvői meghívó!

E meghívó sorozatunk eredeti kollekciója 2016-ban debütált és óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi rendelések nyomán több szempontból is bővítettük és tovább is fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyeket külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást.

A különböző változatokat tartalmazó galériában több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző megoldásban készítjük majd nektek a meghívót. Feltétlenül nézzétek meg az arany és a fehér fólia nyomással készült változatokat is:
Cool Style Collection
Cool Style Gold Edition Collection

Kínálatunk egyik kiemelkedő darabja ez az egyedi, fólianyomással készített különleges esküvői meghívó, amely egy új meghívó sorozat első tagja. Ennek kapcsán az általánostól eltérő tervezési és gyártási konstrukciót is kidolgoztunk, hiszen e meghívó készítése merőben eltér a kínálatunk egyéb darabjaihoz képest.

E meghívónak a teljes elkészítése három fő munkafázisra osztható:

• az első nyilvánvalóan a grafikai / tipográfiai tervezés, amely minden esetben egyedi tervezésnek minősül, mivel maga a gyártási technológia így épül fel. Az általunk tervezett mintakollekció egyes elemei persze felhasználhatók, de lényegében minden más eleme cserélhető és további betűkkel, grafikával egészíthető ki. Ez a folyamat foglalja magába a tervezés befejezését követő speciális nyomdai előkészítési feladatokat is, valamint az egyedi nyomóforma gyártásának előkészítését (levilágítás) és a teljes gyártástervezési munkálatokat, amelynek szakmai részleteit itt nem kívánjuk ismertetni. A teljes tervezési fázis ára 15 000 Ft-os alapdíjról indul – a kollekció grafikáját alapul véve –, az egyedi konzultáció során árazzuk be a konkrét tervezés munkadíját.
• a második fázis az egyedi nyomóforma elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 22 500 Ft.
• végül az utolsó fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza magát a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak hívnak” – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 8000 Ft.

A meghívó készítés teljes költségvetésében két további tétel szerepel még, a nyomtatási ár – amely tartalmazza a fólia költségét és magát a nyomtatás munkadíját –, valamint az alapanyag, vagyis a választott papír ára, amiből 4 olyan variációt kínálunk, amelyek e speciális eljáráshoz leginkább megfelelnek.

Röviden a fekete fólianyomtatásról: amikor foil press technológiáról beszélünk, a legtöbb esetben aranyozásra illetve ezüst nyomásra gondolunk, mert e technológiánál ezt a két megoldást használják a leggyakrabban. De mint e meghívó sorozatunk eredeti darabja mutatja, mi már az első változatnál tovább gondoltuk ezt a kérdést és fehér fólia nyomással készítettük el a kollekció mintadarabjait. Mert a dolog lényege, hogy nem kizárólag arany, ezüst és fehér fólia létezik, hanem egy viszonylag széles szín kínálatból lehetséges választani, három szempont figyelembe vétele mellett:
• az első egy szimplán kereskedelmi helyzet, mégpedig, hogy hazánkban csak egy korlátozott készlet hozzáférhető, az extra, különleges színű fóliákat csak egyedi megrendelésre tudják a szállítók beszerezni, ami viszont feltételez egy minimális mennyiséget és ennek megfelelő árat, ez pedig egy ilyen meghívónál vélhetően túl magas költség
• a második egy technológiai kérdés, hogy egy általunk nem ismert és még soha ki nem próbált fólia mindenképpen rejt magában némi kockázatot, hiszen nem tudhatjuk, hogy milyen lesz a végeredménye az ezzel készült nyomatnak. Persze logikusan mi is úgy gondoljuk, hogy ez nagy valószínűséggel szinte elhanyagolható probléma faktor, ugyanakkor nem zárhatjuk ki kategorikusan annak lehetőségét, hogy mégis valami előre nem látható helyzet álljon elő.
• és végül a harmadik a design kérdése, mégpedig az, hogy egy egyedi tipográfia, egyedi fóliával és valamilyen hordozón, hogyan fog mutatni, megint csak rejt magában némi kockázatot. Mi pl. elég sok mintadarabot készítettünk már kísérletezés céljából: számos különböző fóliát próbáltunk ki nagyon sok féle hordozón, voltak köztük olyanok amelyek egészen szenzációsak lettek, voltak olyanok is, amelyek bár technológiai értelemben nem lettek hibásak, mégis sok megkérdezett ügyfelünk közül többen mondták, hogy nem az igazi, és persze voltak olyanok is, amelyek viszont kifejezetten rosszul sikerültek: nem elég jól olvasható, nem passzol a fólia és a papír színe, stb. Tehát fontos azt tudnotok, hogy egy ilyen egyedi megoldásokkal történő rendelés, részben kísérlet, ami adott esetben akár rosszul is elsülhet.
Persze mi már a tervezési fázisban jelezzük ha esetleg ilyen helyzetet valószínűsítenénk, valamint a fólia gyártója és forgalmazója is tud számunkra információval szolgálni, de mindezekkel együtt is fontos, hogy erről részletesen beszámoljunk.

Épp ezért készítettük az eredeti fehér fóliás Cool Style Collection meghívónak, ezt az új fekete fóliás változatát: a fekete fóliával történ nyomás az aranyhoz hasonlóan jellegzetes és egyedi nyomatképet ad. Egyrészt a fekete szín sokkal kontrasztosabban, erősebben látszódik a papíron, így a betűkép még inkább a hagyományos ólomszedéses nyomtatásra emlékeztet, a finoman megjelenő röcögős részletekkel, az egyes betűtípusok eltérő vonalvastagságából adódó nyomáskülönbségekből, egyedülálló, enyhén rusztikus, igazán izgalmas látvány alakul ki. Nehéz mindezt leírni, mert még a fotók sem adják vissza igazán, ahogyan ezek a kártyák élőbne mutatnak.
A fekete fólia felülete egyébként enyhén fényes, ami a nagyobb betűméreteknél, vastagabb felületeken mutatkozik meg igazán, ezáltal még izgalmasabbá téve az összképet.

A kínálatban szereplő alapanyag választékot egy új papírcsalád négy színéből válogattuk össze, amelyek a design és a gyártás szempontjából is hibátlanul teljesítenek:

Remake papírtípusok
• Remake oyster 520 gr: egy különlegesen vastag, halvány kagylóhéj színű karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve
• Remake sand 520 gr: egy különlegesen vastag, kellemes, meleg tónusú homoksárga színű karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve
• Remake smoke 380 gr: egy közepesen vastag, ún. színes szürke árnyalatú, meleg szürke színű, középtónusú karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas, így adott esetben a két technológia vegyes használata is megoldható. Különlegessége, hogy a papír textúrája homok szerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Remake sky 380 gr: egy közepesen vastag, kékes-türkizes színű karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas, így adott esetben a két technológia vegyes használata is megoldható. Különlegessége, hogy a papír textúrája homok szerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.

A különböző színű kartonokhoz számtalan boríték választható a kínálatunkból.

A szöveg látványos és modern tipográfiával készült, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. Az így kialakított struktúra bár nem kötött, célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, hogy hasonló oldalképet készíthessünk, persze ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveget is szépen elrendezhetünk. A három hasábba tördelt program blokk és az alsó infó kiemelések, szintén módosíthatók, lényegében bármilyen tartalommal kérhetitek és ezek alapján egyedi oldalterv alakítható ki. Egy biztos: garantáltan óriási sikert arat majd ez a meghívó a vendégek körében.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy a fólianyomásos technológiával nem csak fekete fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák mint az arany, ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fólia is kérhető, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition kollekciónkban.

Viszont nem készítettünk még meghívót a különböző színű matt fóliákból, amelyek a változatos papírszínekkel kombinálva további extra érdekes megoldásokra ad lehetőséget. Mint ahogy a kínálatunkba bekerült már több olyan meghívó, amelyeknél a fólia nyomást színes digitális nyomtatással kombináljuk a még egyedibb hatás kedvéért. Ezek közül is találtok néhányat:
Bay Leaf2
Bay Leaf2 Pear Edition Collection
Chalkboard Elegance Collection

De szerepel még a tarsolyunkban néhány olyan ambíciózus elképzelés is, mint a két különböző színnel történő fólianyomás, amellyel megint csak egyedülálló, még sosem látott eredmény érhető el.

Az egyes példányszámokra, és különböző anyagokra vonatkozó árakat a következő táblázatban találjátok:
ÁrazásTáblázat_BlackEdition_2017_01

Árak  -figyelem: prémium, foilpress esküvői meghívó
» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 22 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
Remake Oyster 520 gr_CSBE17_201
Remake Sand 520 gr_CSBE17_202
Remake Smoke 380 gr_CSBE17_203
Remake Sky 380 gr_CSBE17_204

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek