Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó
   

Bay Leaf Premium Decadence Edition – rosegold koszorús meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 48 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 620 Ft (770 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 980 Ft/db
»» meghívó + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm

Rendelési kódok
Crystall Vanilla Sorbet_BLPDE19_061
Golden Silver_BLPDE19_062
Brown Silver_BLPDE19_063

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Fólianyomással készített díszítőmotívum: rosegold koszorús meghívó

Egyik legsikeresebb esküvői meghívó kollekciónkat évek óta fejlesztjük és bővítjük. Több különböző papírra nyomtatva, arany, ezüst és rosegold színű fólianyomással. Több méretben, színes és egy szín fekete szöveg nyomtatással, számos színvariációban elkészítettük már. És ennek a rosegold koszorús meghívó kollekciónak sikere töretlen. Egyre több egyedi és különleges ötlettel keresnek meg bennünket a párok, ami arra ösztönöz minket, hogy további újdonságokkal egészítsük ki az alapkoncepciót. Ezért olyan új esküvői meghívó változatokat hozunk létre, amelyek markánsan különböznek a már meglévő meghívó verzióktól. Ez a rosegold koszorús meghívó extra különleges, csillogó felületű papírokon.

Prémium kategóriás esküvői meghívó változatok

Ehhez az esküvői kollekcióhoz egy új, prémium kategóriás sorozatot találtunk ki és létrehoztunk négy vadonatúj meghívó kollekciót. Ezek mind egyedi ötleteket hordoznak, és teljes mértékben átértelmezik ezt a remek meghívót.

Az aranyozás minden meghívót különlegesen egyedivé tesz

A meghívó alapkoncepciója a fólianyomással készített babérkoszorú motívum, amely körülöleli a neveteket. A letisztult és jól átlátható tipográfia, amelyben egyaránt jól mutat a középtengelyes tördelésben megjelenített meghívó szöveg, a két hasábban kiemelt dátum és helyszín. Valamint a sok hasábos, látványos programblokk, amely elemeket minden esetben az adott meghívó szöveg alapján variálunk. Az egyedi terveknek köszönhetően lényegében soha sem készül két egyforma esküvői meghívó. További különleges lehetőség ennél a rosegold koszorús meghívónál, hogy a fólianyomással készített díszítő motívum nem csak a meghívón jelenhet meg. Hanem a boríték, később pedig a különböző esküvői kiegészítők – ültetőkártya, menükártya, jókívánság kártya és köszönetajándék éke is lehet. Így egységes és teljes lesz az esküvő minden papírjának grafikai arculata.

Egy csodás meghívó, elérhető áron

Mindig arra törekedtünk, hogy olyan esküvő meghívó kivitelezési ötleteket találjunk, amelyekkel jó minőségben, de költséghatékonyan tudjunk az esküvői meghívó kellékeket készíteni. Ám ezzel az aktuális prémium sorozattal olyan variációkat is szeretnénk bemutatni, amelyeknél nem kötöttünk kompromisszumokat. Kizárólag arra törekedtünk, hogy az ötleteinket a legjobb minőségben megvalósítsuk meg. Mindezek tükrében négy prémium esküvői meghívó kollekciót terveztünk és készítettünk. Köztük ez a rosegold koszorús meghívó, különleges felületű, gyöngyházfényű papírokon.

Különleges meghívó változatok az egyedi megoldások kedvelőinek

Premium Decadence Edition Az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Gmund 925. Ezt a papírt kifejezetten luxus termékek csomagolásához tervezték. Ennek megfelelően a karton hátoldala egyszerű matt felületű, míg az előoldal speciálisan felületkezelt. Gyöngyházfényű csillogása visszaveri a környezeti fényeket, így a papír minden szögben más színét mutatja. Finom aranyfüst bevonatától a megfelelő szögben nézve, elegáns aranyos csillogása látszódik, maga a textúra pedig színenként eltérő és nem kevésbé különleges.

Premium Pastell Edition A Bay Leaf Pearl esküvi meghívó kollekció továbbfejlesztett változata. A különlegességét az adja, hogy egy gyönyörű gyöngyházfényű papírcsalád egészen halvány színeiből készítjük a kártyát és a borítékot egyaránt. Így a meghívó és a hozzá való boríték tökéletes összhangban vannak.

Premium Pocket Edition Ehhez a kollekcióhoz egy igazán különleges, stancolt tasakos kivitelezést választottunk. A tasakba egy ragasztott meghívó kártya kerül, a két oldalsó zsebébe pedig egy-egy infókártyát teszünk. A tasakot elegáns díszítőpánttal fogjuk össze, amit a monogramotok ékesíti.

Premium Rustic Edition Az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Heidi. Ennek a speciális kartonnak a különlegességét az adja, hogy a felülete erősen strukturált és kifejezetten vastag. Természetes jellege, merített papír hatású, amelytől egészen egyedi, rusztikus hangulatú lesz a meghívó.

Premium Decadence Edition – különleges papír és letisztult tipográfia

Ehhez a meghívó kollekcióhoz egy, az eredeti változatokhoz képest valamivel modernebb, minimalistább tipográfiát terveztünk. A nevetekhez egy vékony metszésű, elegáns kézírásos betűtípust választottunk. Látványos betűrajzolataival nagyon karakteresen jelennek meg a nevek, de a vékony, finom vonalvezetésnek köszönhetően még a díszesebb karakterek esetén sem lesz túlzó. A szöveget egy egyszerű talp nélküli betűvel szedtük, amely még a programsorban használt kisebb méretben is jól olvasható és összességében egy nagyon átlátható. Ez a betűkeveréses tipográfia tiszta, rendezett és harmonikus oldalképet ad.

Arany, ezüst és rosegold koszorús meghívó – fólianyomással készítjük

Bár a mintadarabokat és a fotókat rosegold színű fólianyomással készítettük, természetesen a meghívó más fóliával – jellemzően arany vagy ezüst – is készülhet. Már csak azért is, mert ezek a jellegzetes, több színben pompázó papírok lényegében bármelyik fóliával gyönyörűen mutatnak.
Mindhárom papír egyedi különlegességekkel bír és így más-más stílushoz, hangulathoz passzolnak leginkább, de mindegyik egyaránt gyönyörű és extra. Azért választottuk, mert a papír alapkoncepciója tökéletesen passzol ehhez a meghívóhoz. Egy szín fekete szöveg, kevés grafika, összességében minimalista megjelenés, hogy a papír semmihez nem hasonlítható különleges felülete érvényesülhessen.

Crystall Vanilla Sorbet

A színe alapvetően fehér, de nem egy túlzó ragyogó fehér, hanem egy a szemnek kellemesebb, természetesebb natúr árnyalat. A felület ún. screen mintázatú, mintha egy régi tv képernyőt simítana az ember. Ezek az apró prizmák pedig minden irányból másként verik vissza a fénysugarakat. Így a pasztell rózsaszíntől, a kagylóhéjhoz hasonló kékes csillogáson át, finom aqua színekig leírhatatlanul csodás színeket ad. Ezt az egyedi felületet nem csak leírni lehetetlen, de megfotózni is, bár persze azért megpróbáltuk. Nézzétek végig a teljes sorozatot, különös tekintettel azokra a fázis fotókra, ahol egyazon beállítást különböző irányokból fényképezve a papír mindig más színét mutatja. Tényleg fantasztikus! Ez a papírváltozat alapvetően nagyon könnyed, friss hangulatú, kifejezetten esküvői jellegű.

Golden Silver

A színe alapvetően halvány ezüstszürke, de enyhén pezsgő színbe hajló, meleg tónusú sárgás-drappos szín-hőmérsékletben. A felület ún. szálcsiszolt, mintha valamilyen kezelt fémfelületet simítana az ember. A mélyebb barázdák pedig minden irányból másként verik vissza a fénysugarakat. Így a fényben forgatva előjönnek a papír kifejezetten aranyos jegyei és ennek a sárgás, aranyos-ezüstös ötvözetnek egészen egyedi, semmihez nem hasonlítható megjelenése van. Ezt az egyedi felületet nem csak leírni lehetetlen, de megfotózni is, bár persze azért megpróbáltuk. Nézzétek végig a teljes sorozatot, különös tekintettel azokra a fázis fotókra, ahol egyazon beállítást különböző irányokból fényképezve a papír mindig más színét mutatja. Tényleg fantasztikus! Az ezüst alapszín miatt ez egy picit komolyabb hangulatú, de a pezsgős jellege és az aranyos csillogása miatt mégis igen ünnepélyes hatású.

Brown Silver

A három szín közül talán ez a legkarakteresebb. Ahogy az alapvetően metálos, bronzbarna alapszínt feloldja a világos ezüstös árnyalat, egy nagyon jellegzetes, rendkívül elegáns összhatást ad. A felület ún. szálcsiszolt, mintha valamilyen kezelt fémfelületet simítana az ember. A mélyebb barázdák pedig minden irányból másként verik vissza a fénysugarakat. Így a fényben forgatva előjönnek a papír kifejezetten aranyos jegyei. Ennek a drappos-barnás, aranyos-ezüstös ötvözetnek egészen egyedi, semmihez nem hasonlítható megjelenése van. Ezt az egyedi felületet nem csak leírni lehetetlen, de megfotózni is, bár persze azért megpróbáltuk. Nézzétek végig a teljes sorozatot, különös tekintettel azokra a fázis fotókra, ahol egyazon beállítást különböző irányokból fényképezve a papír mindig más színét mutatja. Tényleg fantasztikus! Az alapvetően barnás felületi szín miatt ez egy picit komolyabb hangulatú, de az ezüsttel kevert aranyos csillogása miatt mégis elragadó, kellemes hatású.

A mintadarabokat rosegold fólianyomással készítettük, amivel mindhárom papírból sikerült picit előhozni finoman rosé jegyeket. De biztosak vagyunk benne, hogy arany vagy ezüst fóliával egészen más hatás érhető el, kérjétek bátran és örömmel fogjuk elkészíteni.

Rosegold koszorús meghívó és boríték – egyedi és különleges kombináció

A mintadarabok készítésekor úgy gondoltuk, hogy a kevesebb, néha több elve alapján nem választunk különleges borítékot. Azért hogy érvényesüljön a meghívó, és a boríték ne konkuráljon a kártya papírjával. A fotózáskor épp ezért nem is tettünk borítékot a rosegold koszorús meghívó mellé. Amikor megpróbáltuk a három papírt, különböző borítékokkal párosítani, érdekes dolgot tapasztaltunk. Olyan sok különböző boríték papírral tudnak ezek a kártyák tökéletesen harmonizálni, hogy nem tudunk annyiféle variációt leírni és befotózni. Ezért inkább rátok bízzuk a választást, gyertek el a bemutatótermünkbe és válogassatok kedvetekre!

Bay Leaf esküvői meghívó: elegáns négyzetes formátumban – rosegold koszorús meghívó

A Bay Leaf meghívó családot, megszületése óta folyamatosan bővítjük. Minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection a meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival.
Bay Leaf Collection Kraft Edition meghívó a rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva.
Bay Leaf Collection Pearl Edition meghívó az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik a különböző színekben kapható, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok, korall, púder és fehérezüst színekben.
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított meghívó.  2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk.

Bay Leaf esküvői meghívó: nagyobb méretű téglalap formátumban – rosegold koszorús meghívó

Bay Leaf 2 Collection meghívó különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé.
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition esküvői meghívó változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg.
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition esküvői meghívó sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt.
2019-ben a Bay Leaf meghívó kollekciót beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 48 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 620 Ft (770 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 980 Ft/db
»» meghívó + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm

Rendelési kódok
Crystall Vanilla Sorbet_BLPDE19_061
Golden Silver_BLPDE19_062
Brown Silver_BLPDE19_063

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek