Bay Leaf Pearl – aranyozott gyöngyházfényű meghívó
Bay Leaf Pearl – aranyozott gyöngyházfényű meghívó
Bay Leaf Pearl – aranyozott gyöngyházfényű meghívó
   

Bay Leaf Pearl – aranyozott gyöngyházfényű meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 46 600 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (730 Ft/db)

»» 84 db-os meghívó szett: 78 300 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 960 Ft (660 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 890 Ft/db
»» boríték + meghívó kártya
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» dupla rétegű kasírozás felára: 190 Ft/db – fehér papírok esetén
»» dupla rétegű kasírozás felára: 250 Ft/db – színes papírok esetén

Technikai paraméterek
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infókártya/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok:
fehérarany+arany_BLPE18_011
gyöngyfehér+rosegold_BLPE18_012
halvány korall+rosegold_BLPE18_013
natúr púder+rosegold_BLPE18_014

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott gyöngyházfényű meghívó – elegáns és finoman rusztikus

Bay Leaf esküvői meghívó kollekciónk megjelenése óta rendkívül sikeres. Népszerűségének titka, hogy pont jó arányban keverednek benne a finoman rusztikus és a letisztultabb, elegáns stílusjegyek. A meghívó eredeti verzióját natúr felületű öko-papírokra készítettük, amely inkább a rusztikusabb hangulatot erősítette. A Pearl gyöngyházfényű papírokra nyomtatott változatot az elegánsabb irány kedvelőinek ajánljuk. A halvány pasztel színű, aranyosan csillogó felületű papírok csodásan harmonizálnak az elegáns fólianyomással készített babérkoszorús díszítőmotívummal. Így ez az aranyozott gyöngyházfényű meghívó kitűnő megoldás ha egy alapvetően elegáns, de finoman rusztikus meghívót szeretnétek.

Az aranyozott gyöngyházfényű meghívó lényege a papír

Meghívóink között nagyon sok, különböző színű és árnyalatú gyöngyházfényű papírra készített modell található. Nem véletlenül! Több mint tíz éves esküvői tapasztalatunk azt mutatja, hogy ezeket a papírokat szeretik a legtöbben. A legújabb meghívó ötletekből ezért már eleve olyan családokat tervezünk, amiben külön pearl papíros – azaz gyöngyházfényű papíros – változatokat is készítünk. Ezt az aranyozott gyöngyházfényű meghívó kollekciót éveken keresztül, több lépésben fejlesztettük és bővítettük. Így most összesen ötféle papírból választhattok. Mind gyönyörűek, de mégis olyan leheletfinom árnyalatokban különböznek, amelyek miatt lényegesen eltérő hangulatú meghívókat lehet belőlük készíteni. A megfelelő papír, boríték és fólia színek válogatásával mindenki maga állíthatja össze a 100%-ban testreszabott meghívó változatát. Az öt választható papírt két csoportra osztottuk szét, mivel vastagságuk és áruk is különbözik: a fehér és a színes papírokat eltérő paraméterekkel kínáljuk.

Fehér / világos gyöngyházfényű papírok

Az Ice gold színváltozatot mi gyöngynek szoktuk hívni, de ezesetben az angol megfogalmazás találóbb. Lényegében egy gyönyörű, fehér papírról van szó, amit különböző fénytörésben forgatva, megjelenik az aranyosan csillogó felülete. Testévre az Ice silver, aminek pontosan ugyanolyan a szín, azonban a felülete ezüstösen csillog, elegáns, hűvös érzettel felruházva azt. A harmadik szín a White gold, aminek szintén aranyos a csillogása, viszont maga a papír nem hófehér, hanem halvány sárgás ekrü / krém színű. Összességében a látványa gazdagabb, érzete melegebb tónusú. Az Ice gold papírral összehasonlítva csak arra az egyszerű kérdésre kell választ találnotok, hogy klasszikus hófehér esküvőt szeretnétek vagy egy picit törtebb színre vágytok. E három szín mindegyike 250 gr-os, közepes karton vastagságban érhető el. 

Színes / pasztel gyöngyházfényű papírok

A korall papír egy másik gyöngyházfényű papírcsalád egyik tagja. Azért válogattuk be ebbe a sorozatba, mert egyedülállóan különleges és szép a színe. Igazából nem is nagyon lehet „elmesélni” mert olyan különleges átmenetet képez a barackvirág és a halvány lazac színek között. Ráadásul az aranyosan csillogó gyöngyházfényű felületének köszönhetően, más-más színeit és árnyalatait mutatja eltérő fényviszonyok között. Végül a púder színű papír néhány árnyalattal rózsaszínesebb, de semmiképpen nem nevezhető kifejezetten rózsaszínnek. Nagyon kellemes tompa színe van, a csillogó felülete ellenére is matt érzetű. A korall papír 285 gr-os, a púder 300 gr-os változatban érhető el.

Ezeknek a csodás papíroknak a színét és a megjelenését azért kell így leírnunk, mert sajnos nem lehet lefotózni. Mivel a felület csillogó hatása elsősorban a kártya mozgatása közben érződik, így egy álló képen ezt nem lehet igazán megmutatni. Sőt még mozgóképen sem, pedig próbáltuk már levideózni, de az objektívek érzékenysége egyszerűen nem elég jó. Így e papírok semmihez sem fogható megjelenését csak kézbe véve, élőben látva lehet igazán megítélni.

Meghívó kártya két rétegben kasírozva

A meghívó vastagságával kapcsolatban – bármelyik papír esetében – opcionális lehetőség a két rétegben történő kasírozás. A bemutatótermünkben megtekinthető mintadarabokat két rétegben kasírozva készítettük. Mivel a gyöngyházfényű karton normál vastagságú, viszont az arany fólianyomás jellegzetes domboros hatása, vastagabb hordozók esetén jelenik meg igazán szépen. A karton vastagságának megítélését azonban rátok bízzuk, szívesen készítjük a mghívót egy rétegű és két rétegben kasírozott változatban is. Természetesen mi a két rétegben kasírozott változatot preferáljuk, mert így tartjuk megfelelő minőségűnek – gyártástechnikai szempontból. De az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy látjuk, hogy nagyjából fele-fele arányban szokták tőlünk rendelni a két változatot.  

Aranyozott gyöngyházfényű meghívó – hozzá boríték és további kiegészítők

Az aranyozás folyamtának technológiai leírását, valamint a boríték és a további kiegészítők aranyozásának lehetőségét érdemes alaposabban is megismerni. Ennek részletezését megtaláljátok az eredeti Bay Leaf Kollekció leírásában. Olvassátok el, hogy mindent megtudjatok a lehetőségeitekről és a költségek optimalizálásáról!

Meghívó, boríték és fólianyomás

E három elemből áll össze az aranyozott gyöngyházfényű meghívó. Ha kiválasztottátok a meghívó papírját után érdemes megkeresni a hozzá illő borítékot. Szerencsére ebben elég nagy a mozgásteretek, mert a papírcsalád színes borítékjaiból elég nagy választék áll a rendelkezésetekre. Írtunk erről egy részletes cikket, amiben képekkel és rövid leírásokkal illusztráltuk a választható borítékokat.

Ha pedig megvan a boríték is, akkor következhet a fólia színe. A fólianyomást gyakran említjük aranyozásként, mert magának a nyomdai műveletnek ez a bevett megnevezése. De az aranyon kívül más színű fóliák közül is választhattok. Az aranyon kívül leggyakrabban az ezüstöt és a rosegoldot szoktuk használni, de sok más fóliából is választhattok.

Konkrétan a Bay Leaf Pearl meghívó változatok esetében más-más fóliák illenek a különböző papírokhoz. Az aranyosan csillogó gyöngyfehér papíron pl. jól mutat az arany és a rosegold is, a hűvösebb ezüst viszont nem. A korall és púder papírokon egyránt jól mutat a rosegold és az ezüst fólia, de az arany kevésbé. Természetesen nem kívánjuk felsorolni az összes variációs lehetőséget, helyette más megoldásokat javasolnánk.

Egyrészt sok már korábban elkészített mintadarabot tudtok megnézni élőben a bemutatótermünkben. Másrészt mi elég jól ismerjük már a papírokat és a fóliák színét is, így ha kérdésetek támadna, akkor keressetek minket bátran. Illetve ha olyan színkombinációt kérnétek, amit mi valamiért nem tartunk jónak, akkor ígérjük, hogy szólni fogunk!

Válogassatok bátran és ne féljetek valami szokatlant kérni, mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Így ez az aranyozott gyöngyházfényű meghívó tökéletes lesz számotokra.

Bay Leaf esküvői meghívó: elegáns négyzetes formátumban

A Bay Leaf meghívó családot, megszületése óta folyamatosan bővítjük. Minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection a meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival.
Bay Leaf Collection Kraft Edition meghívó a rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva.
Bay Leaf Collection Pearl Edition meghívó az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik a különböző színekben kapható, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok, korall, púder és fehérezüst színekben. Számtalan kombinációban kérhetitek ezt az aranyozott gyöngyházfényű meghívó típust.
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított meghívó.  2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk.

Bay Leaf esküvői meghívó: nagyobb méretű téglalap formátumban

Bay Leaf 2 Collection meghívó különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé.
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition esküvői meghívó változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg.
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition esküvői meghívó sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt.
2019-ben a Bay Leaf meghívó kollekciót beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Nézd meg egy másik meghívónk borítékjának DIY – Csináld magad! videóját, amiben bemutatjuk a bélelt borítékos meghívó elkészítésének fázisait.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 46 600 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (730 Ft/db)

»» 84 db-os meghívó szett: 78 300 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 960 Ft (660 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 890 Ft/db
»» boríték + meghívó kártya
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» dupla rétegű kasírozás felára: 190 Ft/db – fehér papírok esetén
»» dupla rétegű kasírozás felára: 250 Ft/db – színes papírok esetén

Technikai paraméterek
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infókártya/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok:
fehérarany+arany_BLPE18_011
gyöngyfehér+rosegold_BLPE18_012
halvány korall+rosegold_BLPE18_013
natúr púder+rosegold_BLPE18_014

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek