Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó
   

Bay Leaf – Premium Rustic Edition – rusztikus esküvői meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 48 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 620 Ft (770 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 980 Ft/db
»» meghívó + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok
UsedWhite_BLPRE19_091
FadedGrey_BLPRE19_092
SoftKraft_BLPRE19_093

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott babérkoszorús rusztikus esküvői meghívó

Egyik legsikeresebb rusztikus esküvői meghívó kollekciónkat évek óta fejlesztjük és bővítjük. Több különböző papírra nyomtatva, arany, ezüst és rosegold színű fólianyomással. Különböző méretekben, színes és egy szín fekete szöveg nyomtatással, számos színvariációban elkészítettük már. De a meghívó sikere töretlen, egyre több egyedi és különleges ötlettel keresnek meg bennünket a párok. Ez arra ösztönöz minket, hogy további újdonságokkal egészítsük ki az alapkoncepciót. Ezért olyan új változatokat hozunk létre, amelyek markánsan különböznek a már meglévő verzióktól.

Prémium kategóriás esküvői meghívó változatok

A 2019-es kollekcióhoz egy új, prémium kategóriás sorozatot találtunk ki és létrehoztunk négy vadonatúj meghívó kollekciót. Ezek mind olyan egyedi ötletet hordoznak, hogy teljes mértékben átértelmezik ezt a remek meghívót. Közülük az egyik ez a rusztikus esküvői meghívó, amelynek különleges papírja adja leginkább ezt a hatást.

Az aranyozás minden meghívó különleges éke

Ennek a rusztikus esküvői meghívó kollekciónak az alapötlete a fólianyomással készített babérkoszorú motívum, ami körülöleli a neveteket. További különlegessége a letisztult és jól átlátható tipográfia. Az oldal elrendezésében egyaránt jól mutat a középtengelyes tördelésben megjelenített meghívó szöveg, a két hasábban kiemelt dátum és helyszín is. Csakúgy mint a sok hasábos, látványos programblokk, amely elemeket minden esetben az adott szöveg alapján variálunk. Így lényegében soha sem készül két egyforma változat. További különleges lehetőség ennél a meghívónál, hogy a fólianyomással készített díszítő motívum nem csak a meghívón, hanem a borítékon is megjelenhet. Később pedig a különböző kiegészítők – ültetőkártyára, menükártyára, jókívánság kártya és köszönetajándék – éke is lehet. Így egységes és teljes lesz az esküvő papírjainak grafikai arculata.

Egy csodás rusztikus esküvői meghívó, elérhető áron

Mindig arra törekedtünk, hogy olyan esküvő meghívó kivitelezési ötleteket találjunk, amelyekkel jó minőségben, de költséghatékonyan tudjunk az esküvői meghívó kellékeket készíteni. Ám ezzel az aktuális prémium sorozattal olyan variációkat is szeretnénk bemutatni, amelyeknél nem kötöttünk kompromisszumokat. Kizárólag arra törekedtünk, hogy az ötleteinket a legjobb minőségben megvalósítsuk meg. Mindezek tükrében négy prémium esküvői meghívó kollekciót terveztünk és készítettünk.

Különleges meghívó változatok az egyedi megoldások kedvelőinek

Premium Decadence Edition Az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Gmund 925. Ezt a papírt kifejezetten luxus termékek csomagolásához tervezték. Ennek megfelelően a karton hátoldala egyszerű matt felületű, míg az előoldal speciálisan felületkezelt. Gyöngyházfényű csillogása visszaveri a környezeti fényeket, így a papír minden szögben más színét mutatja. Finom aranyfüst bevonatától a megfelelő szögben nézve, elegáns aranyos csillogása látszódik, maga a textúra pedig színenként eltérő és nem kevésbé különleges.

Premium Pastell Edition A Bay Leaf Pearl esküvi meghívó kollekció továbbfejlesztett változata. A különlegességét az adja, hogy egy gyönyörű gyöngyházfényű papírcsalád egészen halvány színeiből készítjük a kártyát és a borítékot egyaránt. Így a meghívó és a hozzá való boríték tökéletes összhangban vannak.

Premium Pocket Edition Ehhez a kollekcióhoz egy igazán különleges, stancolt tasakos kivitelezést választottunk. A tasakba egy ragasztott meghívó kártya kerül, a két oldalsó zsebébe pedig egy-egy infókártyát teszünk. A tasakot elegáns díszítőpánttal fogjuk össze, amit a monogramotok ékesíti.

Premium Rustic Edition Az egyik legjobb minőségű prémium papírokat forgalmazó cég egy különleges karton típusát választottuk ki, ez a Heidi. Ennek a speciális kartonnak a különlegességét az adja, hogy a felülete erősen strukturált és kifejezetten vastag. Természetes jellege, merített papír hatású, amelytől egészen egyedi, rusztikus hangulatú lesz a meghívó.

Premium Rustic Edition – különleges papír és változatos tipográfia: rusztikus esküvői meghívó

Ehhez a rusztikus esküvői meghívó kollekcióhoz egy, az eredeti változatokhoz képest valamivel modernebb, minimalistább tipográfiát terveztünk. A nevetekhez egy vékony metszésű, elegáns kézírásos betűtípust választottunk. Látványos betűrajzolataival nagyon karakteresen jelennek meg a nevek, de a vékony, finom vonalvezetésnek köszönhetően még a díszesebb karakterek esetén sem lesz túlzó. A szöveget egy egyszerű talp nélküli betűvel szedtük, amely még a programsorban használt kisebb méretben is jól olvasható és összességében egy nagyon átlátható. Ez a betűkeveréses tipográfia tiszta, rendezett és harmonikus oldalképet ad.

Arany, ezüst és rosegold fólianyomással készített rusztikus esküvői meghívó

Bár a mintadarabokat és a fotókat arany színű fólianyomással készítettük, természetesen ennél a rusztikus esküvői meghívónál is van lehetőség más fóliák – jellemzően rosegold vagy ezüst – használatára. Különösen azért is, mert ezek a jellegzetes, erősen strukturált felületű és természetes, natúr színű papírok lényegében bármelyik fóliával gyönyörűen mutatnak. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy a számotokra leginkább tetsző kombinációt kiválasztjátok.

Mindhárom papír egyedi különlegességekkel bír és így más-más stílushoz, hangulathoz passzolnak leginkább, de mindegyik egyaránt gyönyörű. Azért választottuk, mert a papír alapkoncepciója tökéletesen passzol ehhez a meghívóhoz. Egy szín fekete szöveg, kevés grafika, összességében minimalista megjelenés. Azért hogy a papír semmihez nem hasonlítható különleges felülete érvényesülhessen, ezzel utánozhatatlan hangulatot kölcsönözve ennek a rusztikus esküvői meghívónak.

Used White

Alapvetően törtfehér színű, a szemnek nagyon kellemes árnyalat, a három színből ennél jelenik meg a legerősebben ez a különleges, merített papíros felületi textúra. További finomságot ad még hozzá az arany fólianyomás. Fényes felülete egyedülálló módon ellensúlyozza az alapanyag strukturáltságát. Ugyanakkor a fólianyomás nem tudja teljes mértékben „kivasalni” a felületi rostokat, így az finoman átrajzolódik a fólián. Ettől még több fénytörés-pont keletkezik a babérkoszorún és különlegesen izgalmas összhatást kelt.

Faded Grey

Enyhén meleg színárnyalatú, finoman kékes, halvány szürke szín, amely a rusztikus felületi struktúrát picit modernebb hangulatúvá teszi. Kifejezetten ennél a kartonnál javasoljuk, hogy bátran próbáljátok ki az ezüst vagy a rosegold színű fólianyomást, mert mindkettő gyönyörűen mutatna rajta.

Soft Kraft

Halvány homok színű, a klasszikus natúr barna kraftpapír színéhez képest világosabb és a jellegzetes felületi struktúrának köszönhetően törtebb és árnyalatosabb.

Mindhárom színváltozat esetén érvényes, hogy ennek a fantasztikus papírnak van még egy különlegessége, amivel egyetlen másik – a prémium sorozatban használt papírok közül – sem bír. Ez pedig, hogy az alap 330 gr-os változathoz képest, extra vastag 530 gr-os vastagságban is elérhető. Így, ha szeretnétek ezt a rusztikus esküvői meghívót egy egészen extra kivitelezésben megrendelni, akkor mindenképpen ajánljuk a figyelmetekbe ezt a különleges lehetőséget. Bár fontos azt is megemlítenünk, hogy ez a szupervastag papír különleges nyomtatási eljárást kíván. A digitális nyomdagépek ugyanis nem tudnak ilyen robosztus alapanyagot kezelni. Emiatt az egy szín fekete szöveg nyomtatása csak a babérkoszorúhoz hasonlóan, fólianyomással lehetséges. Ehhez a kínálatunk más meghívóiban már használt, matt fekete fóliát ajánljuk, de már teszteljük egy középtónusú, szürke fólia tulajdonságait is.

Rusztikus esküvői meghívó és boríték – egyedi és különleges kombináció

A mintadarabok készítésekor úgy gondoltuk, hogy a kevesebb, néha több elve alapján nem választunk különleges borítékot. Azért hogy érvényesüljön a rusztikus esküvői meghívó hangulata, és a boríték ne konkuráljon a kártya papírjával. A fotózáskor épp ezért nem is tettünk borítékot a meghívók mellé. Amikor megpróbáltuk a három papírt, különböző borítékokkal párosítani, érdekes dolgot tapasztaltunk. Olyan sok különböző boríték papírral tudnak ezek a kártyák tökéletesen harmonizálni, hogy nem tudunk annyiféle variációt leírni és befotózni. Ezért inkább rátok bízzuk a választást, gyertek el a bemutatótermünkbe és válogassatok kedvetekre!

Bay Leaf esküvői meghívó: elegáns négyzetes formátumban

A Bay Leaf meghívó családot, megszületése óta folyamatosan bővítjük. Minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection a meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival.
Bay Leaf Collection Kraft Edition meghívó a rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva.
Bay Leaf Collection Pearl Edition meghívó az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik a különböző színekben kapható, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok, korall, púder és fehérezüst színekben.
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított meghívó.  2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk.

Bay Leaf esküvői meghívó: nagyobb méretű téglalap formátumban

Bay Leaf 2 Collection meghívó különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé.
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition esküvői meghívó változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg.
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition esküvői meghívó sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt.
2019-ben a Bay Leaf meghívó kollekciót beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Nézd meg egy másik meghívónk borítékjának DIY – Csináld magad! videóját, amiben bemutatjuk a bélelt borítékos meghívó elkészítésének fázisait.

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a meghívó, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Zsuzsi és Miki egyedi aranyozott kraft papíros meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

 

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 48 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 620 Ft (770 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 980 Ft/db
»» meghívó + boríték
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

További kiegészítők
Poháralátét Bay Leaf
Poháralátét Bay Leaf 2
Poháralátét Bay Leaf 2 – Kraft
Poháralátét Bay Leaf Mediterran Edition

Hatszögletű poháralátét
Menükártya 3 oldalas
Menükártya egylapos
Ültetési tábla asztalonként
Ültetési tábla abc rendes
Ültetési tábla asztaltérképes
Emlékkönyv
Fotóalbum
Bélyegző

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok
UsedWhite_BLPRE19_091
FadedGrey_BLPRE19_092
SoftKraft_BLPRE19_093

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek