Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó
Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó
Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó
Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó
Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó
   

Bay Leaf Collection – aranyozott babérkoszorús meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 41 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3660 Ft (610 Ft/db)

»» 84 db-os meghívó szett: 61 500 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3300 Ft (550 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 760 Ft/db
»» boríték + meghívó kártya
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» 250 gr-os aranyozható díszboríték felára: 120 Ft/db
»» dupla rétegű kasírozás felára: 140 Ft/db

 

Egyedi rendelési opciók
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek:
»» meghívó: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott babérkoszorús meghívó – a legegyszerűbb változatban 

Egyik legelső és azóta is töretlenül sikeres modellünk ez az aranyozott babérkoszorús meghívó. Az eredeti és legegyszerűbb változatát mind a mai napig a kínálatban tartjuk, mert a nagyszerűsége épp az egyszerűségében rejlik. Az elegáns négyzetes formátum felső részében, a néző fókuszában szerepel az arany fólianyomással készített babérkoszorús díszítőmotívum. Benne a nevetek látványos kimelése egy dizájnos, kalligrafikus betűtípussal. A kártya alsó, nagyobbik részében pedig egy normál meghívó szöveg kapott helyet. Látványos kiemelésben az esküvő helyszíne és a dátum, lejjebb egy több hasábban tördelt programsor.

Először nyomtatjuk, azután aranyozzuk

Az aranyozott babérkoszorús meghívó készítésének technológiai sorrendjében elsőként a meghívó nyomtatását végezzük. Következő lépésként az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott babérkoszorús motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására. Ezt mi már megcsináltunk, így ez számotokra nem jelent külön költséget, sem további időráfordítást. A második lépés maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van, ez 9000 Ft és kb. 300 lenyomást tartalmaz. Ezért, hogy a fólianyomás azaz prégelés díját jobban kihasználjuk, kitaláltuk, hogy a babérkoszorút a borítékra is rányomjuk. De a borítékról később még szót ejtünk.

Maxold ki az aranyozást

Az arany fólianyomás fix díjába belefér, hogy további felületekre is rányomjuk az aranyozott babérkoszorús meghívó motívumot. A boríték magától értetődik, hiszen esztétikus és egyáltalán nem jelent plusz költséget. Viszont a fix díj – a lenyomásokon kívül – csak maximum két pozíciót tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ha eltérő méretű / anyagú további felületekre / kiegészítőkre is szeretnétek még rányomni, akkor további költséggel kell számolnotok. Ez az ún. plusz pozíciós díj, amit a gépindítási díjon felül pluszban felszámítunk, ennek fix költsége 3000 Ft/pozíció.

Ha tehát a meghívón és a borítékon kívül, szeretnétek rányomni a babérkoszorús grafikát pl. a menükártyára, akkor az egy gépindítási díjat és egy plusz pozíciós díjat jelent: 9000 + 3000 = 12 000 Ft. További kiegészítőkre is kérhetitek az aranyozást, ami minden esetben egy-egy további pozíciós díjat jelent. Egészen addig, amíg el nem éritek a 300 lenyomást, mert akkor további lenyomásonkénti díjat számolunk fel. De nem szeretnénk ezekkel a részletekkel tovább bonyolítani a dolgot. Ezért javasoljuk, hogy ha ilyen megoldást szeretnétek, akkor kérjétek tanácsainkat és egyedi árkalkulációt.

Aranyozott babérkoszorús meghívó motívum a kiegészítőkön is

A fentiek miatt érdemes a meghívóval egy időben, a különböző kiegészítőket is megcsináltatni. Így nem csak optimálisabban használjátok ki az erre fordított összeget – tehát pénzt spóroltok –, de egységes grafikai elemek mentén fog elkészülni minden kiegészítőtök.

A 2016-os galériában látható képeken, a motívum a boríték, a meghívó, a menü- és az ültetőkártya – aminek a másik oldalán egy köszönőszöveg is volt és így a köszönetajándék funkciója is lett –, valamint egy jókívánság kártya dísze lett. A problémát ezzel kapcsolatban az okozza, hogy a meghívó készítésekor több információval valószínűleg még nem rendelkeztek. Néhány esetben előfordul, hogy a menü- és italsor már összeáll addigra. Viszont csak nagyon ritkán van rá példa, hogy még a meghívók kiküldése előtt, már tudjátok a pontos vendéglistát. Logikus, hiszen csak azután tudjátok majd összeállítani a vendégek névsorát, ha már meghívtátok őket és vissza is jelztek. Ezért az ültetőkártyák elkészítését inkább csak akkor javasoljuk, ha ez tényleg nem jelent plusz költséget az aranyozás szempontjából. Egyébként egy kisebb létszámú esküvő esetében, simán előfordulhat, hogy minden meghívott vendégetek eljön. Ha netán mégsem, akkor legrosszabb esetben azt a néhány ültetőkártyát bebukjátok.

Aranyozott babérkoszorús meghívó – minőségi öko-papírból

A meghívó alap változatához a számunkra egyik legkedvesebb öko-papír családból választottunk. A Crush papírok mindegyike 30%-ban tartalmazza a színezéséhez, textúrájához használt természetes alapanyagot. Leggyakrabban a Corn azaz kukorica tartalmú változatot szoktuk használni. Ez a papír kellemes törtfehér színű, finoman szemcsézett textúrájú és natúr felületű. Nehéz ezt a látványt szavakba önteni, ezért inkább nézzetek meg róla egy közeli fotót ezen a linken. Ha szeretnétek picit melegebb árnyalatú meghívó kártyát, akkor válasszátok inkább a halvány sárgás színű Citrust. Ennek is hasonló a felülete, de a textúrája homogén, itt nézhettek meg róla egy képet. Végül a finom rosé színű Grape, amit lilaszőlő héjával színeznek. Alapvetően nagyon halvány púder rózsaszín, de más fényviszonyok között előjönnek az enyhén lilás jegyei. Nézzétek meg róla ezt a képet. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett. Apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz az erre nyomtatott meghívónak.

Különleges borítékot is választhattok az aranyozott babérkoszorús meghívóhoz

A meghívóhoz kérhető borítékokat szintén a Crush papírcsalád színeiből válogattuk. A 120 gr-os papírból készült, ívelt formájú borítékokat öt jellegzetes színben kínáljuk. A Kiwi halvány züldes színű, picit világosabb mint maga a gyümölcs amivel színezik. Felülete a Cornhoz hasonlóan szemcsézett ami jól látszik ezen a közeli fotón. Az Almond azaz mandula szín különleges átmenet a púder és a mályva között, itt találtok róla egy szép képet. A Cherry színváltozatot leginkább meggypirosként lehetne definiálni, de közel áll egy szép bordóhoz is. Pont ez a bordós színállás látszódik jól ezen a képen. Talán picit kevésbé esküvős hangulatú szín a Hazel, ami egy gyönyörű, igazán gazdag mogyoróbarna szín. Rusztikus, őszi, erdei és natúr hangulatú esküvőkhöz tökéletes választás és fantasztikusan mutat rajta az arany fólianyomás. Végül a Lavender sokkal inkább hasonlít szilvakékre vagy a divatos dusty blue színre, mivel nem annyira lilás, mint inkább tompa kék színű. Mindegyik szín nagyon szép és számos variációban kérhetitek a három kártya papírral kombinálva.

Ha pedig felkeltette az érdeklődéseteket ez az igazán különleges Crush papírcsalád, akkor látogassatok el az olasz papírgyár hivatalos oldalára! Favini

Aranyozott babérkoszorús meghívó – nem csak arany fóliával

A fólianyomásos eljárást gyakran emlegetjük simán csak aranyozásként, mert ez a bevett szakzsargon. De fontos tudnotok, hogy ez magát a munkafolyamatot jelöli, azaz a fólianyomást, ami viszont készülhet más színű fóliával is. A három leggyakrabban használt fólia az arany, az ezüst és a divatos rosegold. Ezért ha ezt a meghívót rendelitek és kiválasztjátok a kártya és a boríték színét, akkor a tervezés során vegyétek figyelembe a választható fólia színeket is. Már  három különböző meghívó kártya és öt borítékpapír színből is elég sok kombinációt lehet összeállítani. De a fóliával még változatosabban tehetitek egyedivé a meghívótokat. Technlógiailag nincs semmilyen akadálya bármelyik kombináció előállításának, bármelyiket kérhetitek. De mégis azt javasoljuk, hogy egyeztessetek velünk, mert előfordulhat olyan színösszeállítás, ami esztétikaialg talán kevésbé jó. Tanácsainkkal és ötleteinkkel szívesen segítünk, hogy megfelelő szettet állítsatok össze.

Babérkoszorú a borítékon

A fentiekben már említettük, hogy a fólianyomásos gyártási konstrukcióban nincs akadálya, hogy a babérkoszorú motívum a borítékon is megjelenjen. A kollekcióhoz adott 120 gr-os alap borítékok viszont technológiailag nem alkalmasak 100%-ban a minőségi fólianyomásra. Mivel ezek a borítékpapírok viszonylag vékonyak, így a fólianyomás különleges domborors hatása sajnos nem érvényesül.

De mi erre is gondoltunk, ezért mind az öt boríték elérhető vastagabb, 250 gr-os változatban is. Ez már inkább nevezhető egyébként dísztasaknak mint borítéknak, igazán robosztus és elegáns hangulatot kölcsönöz a meghívónak. A boríték tekintetében tehát először is választanotok kell az ötféle színből. Azután pedig hozzatok döntést, hogy a vékonyabb papírból készült – egyébként szintén gyönyörű és tökéletes – egyszerű borítékot választjátok? Vagy némi felárral, kéritek a vastag dísztasak változatot, amire így már rákerülhet a fólianyomásos babérkoszorú motívum. Természetesen mi ez utóbbi megoldást javasoljuk, mert így lesz igazán különleges ez az aranyozott babérkoszorús meghívó.

Bay Leaf esküvői meghívó: elegáns négyzetes formátumban

A Bay Leaf meghívó családot, megszületése óta folyamatosan bővítjük. Minden évben fejlesztjük, újabb és újabb változatokat tervezünk belőle, így mostanra már egészen fantasztikus, változatos és minden igényt kielégítő választékot állítottunk össze.
Bay Leaf Collection a meghívó első változatát 2016-ban készítettük, kedvenc öko-papírunk a Crush papírcsalád különböző színeivel és borítékjaival.
Bay Leaf Collection Kraft Edition meghívó a rusztikusabb hangulat kedvelőinek készült, natúr barna kraft papírra nyomtatva.
Bay Leaf Collection Pearl Edition meghívó az ünnepélyes és elegáns stílusjegyeket erősítik a különböző színekben kapható, aranyosan vagy éppen ezüstösen csillogó gyöngyházfényű papírok, korall, púder és fehérezüst színekben.
Bay Leaf Collection Mediterran Edition felújított meghívó.  2018-ban bővítettük a meghívó családot: egy halvány drapp színű kartonra, kifejezetten meleg tónusú, mediterrán színekkel tervezett alnyomatot és a stílushoz illő, vadonatúj tipográfiát készítettünk.

Bay Leaf esküvői meghívó: nagyobb méretű téglalap formátumban

Bay Leaf 2 Collection meghívó különlegesen elegáns, baronial formátumban, színes alnyomatokkal és tipográfiával egy szellősebb, látványosabb elrendezést tesz lehetővé.
Bay Leaf 2 Collection Pearl Edition esküvői meghívó változatok között olyan színvariációkat találunk, amelyeket a legnépszerűbb esküvői dekorációk és trendek alapján álmodtunk meg.
Bay Leaf 2 Collection Kraft Edition esküvői meghívó sorozatban különleges felületű, prémium minőségű kraft papírokkal dolgoztunk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a színes és a fekete szöveggel nyomtatott változatoknak egyaránt.
2019-ben a Bay Leaf meghívó kollekciót beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a teljes kínálatot immár egy külön linken is elérhetitek: Bay Leaf meghívó család

Nézd meg egy másik meghívónk borítékjának DIY – Csináld magad! videóját, amiben bemutatjuk a bélelt borítékos meghívó elkészítésének fázisait.

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a meghívó, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 41 900 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3660 Ft (610 Ft/db)

»» 84 db-os meghívó szett: 61 500 Ft
»» boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3300 Ft (550 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 760 Ft/db
»» boríték + meghívó kártya
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

»» 250 gr-os aranyozható díszboríték felára: 120 Ft/db
»» dupla rétegű kasírozás felára: 140 Ft/db

 

Egyedi rendelési opciók
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek:
»» meghívó: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek