Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
  

Autumn Simphony Kraft Edition Collection

Technikai paraméterek
»» 2 szín változat
»» méret: 140×140 mm
»» ár: 400 Ft
»» két rétegben kasírozva:
520 Ft

Rendelési kódok:
narancs-barna_ASKRFT17-171
rózsaszín-bordó_ASKRFT17-172

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A meghívó fő motívuma egy csodás fa grafika

A fa motívum az egyik örök sláger, számos egyedi megoldás mellett, az állandó kínálatunk is több különböző grafikával és kivitelezésben készült változatot tartalmaz. Ez egy olyan új sorozat, amelyhez jellegzetes, művészi hatású, inkább alnyomat szerű fa grafikát készítettünk és ez ad lehetőséget a korábbiaktól teljesen eltérő grafikai megoldásokra, valamint számos eddig még nem alkalmazott színkombinációra. E változatokat ráadásul különböző papírokra és más-más tipográfiával készítettük, így számos megoldás közül választhattok.

Különleges meghívóhoz, különleges papírt: natúr barna kraft papír a rusztikus hatásért

A kraft papíros sorozatban két színkombinációból választhattok, amelyek a kraft papír jellegzetes színe és felülete miatt kapnak egyedülálló grafikai hangulatot. Bár a színek sötétebbek és a halványabb, pasztelles árnyalatok nem látszódnak olyan részletesen, mint más világosabb papírok esetében, de épp ez ad a meghívónak karakteres és nagyon kellemes, picit rusztikus és vintage hatást.

A narancs-barna és a rózsaszín-bordó színkombinációk, a papír barna alapszínével, különösen szép őszi színvilágot alkotnak.

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

A kártyát egy lapos, két oldalas megoldásban készítjük, az elejére kerül a csodás fa motívum és a nevetek, de lehet ide írni még dátumot vagy akár egy rövid idézetet is az alsó részre. A hátoldalon halvány alnyomatként köszön vissza a fa grafika és az egész oldal alapszíne más egy picit, hogy ezzel is az őszi falevelek csodálatos sokszínűségét idézzük meg.

A szöveg tördelésében ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával: kiemeltük a megszólítást, a neveket és az időpontokat. Hasonló formátumú meghívóinknál is szokott szerepelni részletes program leírás, amelynek egy új változatát próbáljuk itt ki. Egy könnyen átlátható, jól olvsható és esztétikus, kétszer három hasábos elrendezésben szerepelnek az esküvői események. Végül a lap alján néhány soros infó blokk zárja a kártyát. A betűszínek jól látszódnak a hasonló színekből álló háttér grafikán és a kettő együtt adja meg a valóban őszi hangulatot.

Esküvői meghívó több különböző papírra nyomtatva: gyöngyházfényű- és kraft papíros változatok

A teljes meghívó sorozathoz három különböző tipográfiát terveztünk – elrendezésük ugyan azonos, ám a betűtípusok eltérőek. E három változatot a Crush, a kraft és a gyöngyház papíros változatokhoz terveztük, de egyedi kérésetek alapján, bármilyen kombinációban szívesen elkészítjük. Bár maga az elrendezés, valamint a szöveghez és kiemelésekhez használt betűtípusok közötti különbség első ránézésre talán nem is tűnik jelentősnek a három variációban, tapasztalataink szerint azonban éppen az ilyen részletek és nüansznyi eltérések tudják egyik vagy másik irányba billenteni egy-egy design stílusát és hangulatát és adnak egyedi karaktert a meghívónak.

A Crush papíros változatot itt láthatjátok: Autumn Simphony Collection, a különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat pedig itt: Autumn Simphony Pearl Edition Collection.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy a meghívót egylapos, két oldalas kivitelezésben terveztük, de ha több információt szeretnétek megjeleníteni, kérhetitek hajtott, négy oldalas verzióban, illetve készíthetünk hozzá infókártyát, amelyre például a visszajelzés-kérés, a nászajándékra vonatkozó kérés vagy címek, elérhetőségek kerülhetnek.

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó 240 gr-os kraft kartonra készül, ám kérhetitek két rétegben kasírozva is.

A meghívóhoz a díszesebb formavilágú XAE és az egyszerűbb, hagyományosabb típusú T5-ös borítékkínálatunk darabjai is megfelelnek, összesen közel 100 különböző színből válogathattok.

Az Autumn Simphony meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett kraft papíros poháralátéteket itt.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívóihoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
Ha tetszik ez a fa motívumos meghívó, akkor feltétlenül nézd meg egy másik  hasonló meghívónkat, a Tree Of Love meghívó családot, amelyet az évek során számos változatban elkészítettük, ezeket mind megnézheted az alábbi linkeken:
– a Tree Of Love az eredeti, mini tasakos változat
– a Tree Of Love 2 – Folded egy nagyobb méretű, hajtott, 4 oldalas változat, arra az esetre ha sok szöveget szeretnétek a meghívón közölni
– a Tree Of Love 3 – Cardboard egy két rétegben kasírozott, dombornyomással készített hátoldalból és nyomtatott előoldalból készült változat, ami rendhagyó formátuma miatt különleges
– a Tree Of Love 3 – Cardboard Kraft Edition az előző változat kraft papíros kivitelezésben és hat izgalmas színösszeállításban
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Autumn Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, natúr színű kartonra nyomtatva, négy csodás őszi színkombinációban
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Gold Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű arany fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, üde nyári színekben
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Rosegold Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű arany fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, üde nyári színekben

Technikai paraméterek
»» 2 szín változat
»» méret: 140×140 mm
»» ár: 400 Ft
»» két rétegben kasírozva:
520 Ft

Rendelési kódok:
narancs-barna_ASKRFT17-171
rózsaszín-bordó_ASKRFT17-172

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek