Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó
Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó
Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó
Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó
Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó
  

Aquarelle Rose Collection – esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 2 kivitelezési változat és
2 papírváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» dupla rétegű: 350 Ft
»» tripla rétegű: 480 Ft
»» akvarell színezés: 160 Ft
»» DIY dupla rétegű: 300 Ft
»» DIY tripla rétegű: 400 Ft
»» DIY ragasztás nélkül:
kérd ajánlatunkat
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi színű boríték
rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok:
dupla rétegű_AR16-011
tripla rétegű_AR16-012

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Igazi különlegesség a DIY, azaz Csináld magad esküvői meghívó, ha szeretnétek Ti magatok elkészíteni a meghívótokat

Finom, elegáns kis rózsacsokorral tervezett esküvői meghívó ez, amelyet különleges, elegáns, bordázott felületű papírra nyomtattuk.

Az inkább romantikus grafikához egy klasszikus tipográfiát társítottunk. 
Az esküvői meghívó nagy előnye még,  hogy a grafika kisebb mérete miatt nem túl nagy a színezhető felület, így gyorsabban elkészíthető és alacsonyabb az ára. A DIY változatoknál persze ennek nincs jelentősége, de még ha mi végezzük is színezést, akkor is mérsékeltebb az ára.

Az esküvői meghívó kivitelezése tekintetében két megoldást is kínálunk:
1. Dupla rétegű változat, amelynél két rétegben kasírozzuk fel a kartont.
2. Tripla rétegű változat, amelynél az elő- és hátoldal közé egy harmadik, díszítő réteget ragasztunk, amely akkor mutat igazán szépen, ha a grafikához választott színekhez passzol, így a kártya oldalán különleges díszítőcsíkként jelenik meg.

A meghívóhoz a papírcsalád élénkebb színű változataiból kínálunk díszes formájú borítékot, szebbnél-szebb színekben.

Egyedi, kézi színezéssel készített esküvői meghívó

A lényeg természetesen maga a meghívó színezése, amelyhez akvarell ceruzát javaslunk, ebből széles választékot találni a piacon, így ki-ki ízlése szerint színezheti ki a meghívóját. Az akvarell lényege pedig, hogy a megfelelő technikával használva, elképesztően gyönyörű színeket és árnyalatokat lehet kihozni belőle, amely messze túlmutat bármilyen nyomdai technológiával előállítható minőségen. Így a meghívó nem csak egyedi és saját kezűleg készített lehet, hanem bármely más meghívóval összevetve is igazán gyönyörű.

Az akvarelles színezés ugyanakkor nem kevés időt vesz igénybe, így a DIY változat árban sokkal kedvezőbb, továbbá lehetőséget kínálunk a ragasztási fázisok saját kezűleg történő elkészítéséhez is. DIY konstrukció rendelése esetén az akvarell készletünk „bérlésére” is van lehetőség, továbbá szívesen meg is mutatjuk, hogy miként érdemes elkészíteni a meghívókat.
Természetesen mi magunk is szívesen elkészítjük a színezést, amely esetben lehetőséget kínálunk egyedi színkombináció összeállítására is.

Egyedi megrendelés alapján a készleten lévő papírokon kívül más papírokból is el tudjuk készíteni a borítékot.
Több mint negyven különböző színű borítékot kínálunk!

Ha tetszik a Csináld magad ötlet, akkor érdemes megnéznetek a teljes DIY kínálatunkat.

Külön csoportba gyűjtöttük azokat a meghívókat, amelyek nem csak, hogy csináld magad konstrukcióban, de kifejezetten valamilyen egyedi, kézi technikával készíthetők, ezek a Handcraft Pieces meghívók.

Az Aquarelle Rose esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők az Aquarelle Rose meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2 kivitelezési változat és
2 papírváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» dupla rétegű: 350 Ft
»» tripla rétegű: 480 Ft
»» akvarell színezés: 160 Ft
»» DIY dupla rétegű: 300 Ft
»» DIY tripla rétegű: 400 Ft
»» DIY ragasztás nélkül:
kérd ajánlatunkat
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi színű boríték
rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok:
dupla rétegű_AR16-011
tripla rétegű_AR16-012

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek