3d Cutie Theme Collection
3d Cutie Theme Collection
3d Cutie Theme Collection
3d Cutie Theme Collection
3d Cutie Theme Collection

 

  

3d Cutie Theme Collection

Technikai paraméterek
»» 6 szín-, és 2 grafikaváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» ár: 1390 Ft
»» DIY akciós ár: 1090 Ft Figyelem! 300 Ft-tal olcsóbb!
»» díszítő betétlap: 80 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» a hat oldalas, pólyahajtásos változat ára: 1540 Ft/DIY verzióban 1240 Ft
»» egyedi papírból készült doboz rendelés: 12 000 Ft

Rendelési kódok
levendula-ezüst_3D13-001
krém-fahéj_3D13-002
zöld-óarany_3D15-003
sárga_3D15-004
beach-kék_3D15-005
hat oldalas, pólyahajtásos változat_3D16-006
türkiz-pink_3D17-007

 A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Ez a 3D dobozos esküvői meghívó óriási sikert aratott, 
 a meghívót sokan imádják, hiszen egy igazán exkluzív és különleges esküvői meghívó, sőt kifejezetten prémium, mind az alapanyagok, a kivitelezés és a grafika tekintetében is.  Sokaknak készítettünk már a dobozos meghívót, és bár mindenki örült, az árát sokallották.
Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt árat csökkenteni nem tudunk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 18 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítjátok össze a dobozos esküvői meghívó darabjait, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan,  a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.
A dobozos meghívót mi is szeretjük, és örülnénk, ha Ti is sokan szeretnétek, ezért kifejezetten a Csináld magad konstrukciót ajánljuk, hiszen így alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt készülhetnek el a meghívók.
Természetesen továbbra is örömmel vállaljuk a teljes elkészítést is.

Egy igazán cuki grafikával készült meghívó

A meghívó erénye a rendkívül aranyos grafika, igazi különlegessége pedig a dobozos kiszerelés, a 3d-s többrétegű, a síkból kiemelkedő megoldás, valamint a rengeteg ragasztás és kézimunka.
A meghívó finom aranycsillogású, gyöngyházfényű kartonból készült lapos dobozka, amelynek tetejére „Meghívó” feliratú kártyát ragasztunk, de akár a pár neve is rákerülhet. A dobozkában hajtott kártya kapott helyet, amelynek külső színes oldalára ragasztjuk a grafika további elemeit. Az előre kinyomtatott darabokat lézeres technikával vágjuk ki, majd 2 mm vastagságú karton-távtartókkal kiemeljük a síkból.

Ezen kollekció további darabja például egy Emlékkönyv, ezt itt tudjátok megtekinteni.

A dobozos, 3d-s meghívó sok elemből áll

A meghívó virágmintás alapjára ragasztjuk elsőként a kör alakú ablakot formáló halvány, virágos hátteret, erre kerül a házaspár grafikája, valamint egy díszítő masni és a „Meghívó” feliratot tartalmazó dísztábla, végül egy szívecske, így a meghívó összesen négy szintben emelkedik ki az alap kártya síkjából.

A dobozka további díszítő elemekkel is kiegészíthető: a doboz aljába, a meghívó alá kerülhet egy színben passzoló díszítő alap, amely eltakarja a ragasztáshoz használt füleket, továbbá beragaszthatunk alá egy szalagot, amely a díszítésen túl, a meghívó kivételét is elősegíti. A jelzett ár nem tartalmazza a takarólap, a szalag árát, ezek opcionálisan rendelhetők.

DIY – Csináld magad! konstrukció, ha szeretnétek Ti magatok készíteni a meghívót

A meghívó saját kezűleg történő összeállítása nem igényel semmilyen speciális szaktudást vagy ismeretet, persze egy normál kézügyességre azért szükség van. Kell még hozzá viszonylag sok hely, mert az egyes készítési fázisok közben és után préselődnie és száradnia kell a meghívó darabjainak és ezekkel egy időben, párhuzamosan készülnek a további darabok. De amire főként szükség van, az az idő: igaz, hogy az első néhány darab elkészítése után, valamennyire bele lehet jönni és ha kezdetben picit lassabban, precízebben kell is dolgozni, könnyen be lehet gyakorolni a különböző fázisokat és egyre biztosabb kézzel lehet készíteni a meghívót. Egy bizonyos tempón túl azonban nem lehet gyorsítani a folyamatot, még az esetleges minőségi romlás mellett sem, mert a ragasztó nem fog hamarabb megszáradni, a papír nem fogja magát gyorsabban „kirúgni”, tehát e meghívó készítési ideje annyi, amennyi.
Természetesen minden segítséget megadunk ha vállalkoztok a dobozok elkészítésére, megmutatjuk, elmagyarázzuk, sőt ha szükséges, telefonos segítséget is szívesen adunk, ha menet közben esetleg elbizonytalanodnátok. Továbbá minden alkalommal elmondjuk, hogy ha esetleg még sem menne a dolog, mert mondjuk az első öt példányt zsinórban elrontanátok és az derülne ki, hogy ez mégsem fog menni, akkor nyugodtan visszahozhatjátok és mi szívesen elkészítjük. Fontos megjegyeznünk, hogy ez utóbbira még soha sem volt példa, mindenkinek sikerült probléma nélkül elkészíteni a meghívót, sőt sokan arról számoltak be, hogy nem is volt olyan vészes, mint ahogy az elején azt gondolták, mi több, kifejezetten megszerették a dobozkészítést!

Csináld magad! – Lépésről lépésre, készítsd el a meghívódat!

Szeretnénk pontról-pontra leírni, hogy mi is a feladat, és hogyan kell elkészíteni a teljes meghívót:
1. A meghívó kártyát és a rá ragasztandó kis figurás címkét természetesen kinyomtatjuk és kivágjuk, valamint a meghívó tartalmazza a hajtó éleket, ún. biegeket, amelyek mentén gyorsan, könnyen, pontosan és szépen meg lehet hajtogatni a meghívókat, ez az első lépés.
2. A kivágott elemekre egy réteg ún. távtartó kartont kell ragasztani, ami lényegében egy 1,5 mm vastagságú söralátét karton. A távtartók ragasztása után érdemes egy éjszakán át préselni.
3. Ha már minden elemre ráragasztottuk a távtartót, akkor következhet ezek összeállítása, összesen öt elemet kell a megfelelő sorrendben összeragasztanunk: a kis szívecskét érdemes ráragasztani elsőként a Meghívó feliratú táblára, ez külön is száradhat, azután a nagy „kör ablakot” érdemes ráragasztani magára a meghívó kártyára. Ezt követően jöhetnek a további elemek: elsőként a korábban már összeállított tábla, aztán a figurák és végül a masni. Az egész ragasztási folyamathoz érdemes egy sablont nyomtatni, de az elemeket egyesével felragasztva, az sem baj, ha nem kerül minden ugyan oda, minden egyes darabnál, mert így valóban minden darab egyedi lesz és amúgy is szinte lehetetlen volna pontosan ragasztani, így ezek a meghívók, lényegében egyesével készült kézműves darabok.
4. Először a doboz tetejére érdemes ráragasztani a díszítő címkét, amihez érdemes egy sablont készíteni, de akár egy egyszerű „távtartó” csík használatával is könnyen elkészíthető. Ennek a ragasztás után szintén préselődnie kell.
5. Miután a címke ragasztása rendesen kiszáradt és a doboztető kirúgta magát, meg lehet hajtogatni az oldalait és a négy kis ragasztó fülecskét, majd következhet a doboz alsó része.
6. A doboz aljának hajtogatása némileg bonyolultabb a tetejénél, mivel az alsó rész dupla falú, így oldalanként három hajtás szükséges plusz a ragasztó füleké.
7. Az összes hajtogatás után következhet a ragasztás, először az alsó részt, azután a felső részt érdemes a ragasztóval lekenni, majd összeragasztani. E lépés gyorsítható ha valamilyen speciális ragasztástechnikát használtok, pl. két oldalas ragasztó szalagot, esetleg dekorációhoz használt ragasztópisztolyos megoldást. Ugyanakkor ha ezek nem állnak rendelkezésre, akkor a teljes meghívó, tehát az összes ragasztás elvégezhető egyetlen ragasztóval, ami lehet bármilyen papír- vagy hobby ragasztó.
8. Az alsó és felső elemek ragasztása után a dobozt össze kell illeszteni, hogy együtt száradjanak ki, így szebben fognak passzolni egymáshoz az elemek. A dobozokat maximum 10 darabonként egymásra stócolva kevesebb helyet foglal, de fontos, hogy a környezet ne legyen se túl meleg, sem pedig túl párás. Tehát ne tegyétek radiátor vagy fürdőszoba közelébe.
9. Végül ha a kártyák kiszáradtak és a dobozok is kiszáradtak, akkor már csak bele kell helyezni a meghívót.
10. Opcionálisan kérhető extra a doboz aljára, a belsejébe ragasztható díszítő betétlap, szakmai kifejezéssel élve fenéklemez, ami a ragasztófüleket hivatott eltakarni, így a doboz is elegánsabb, valamint a betétlap színének kreatív megválasztásával még inkább gazdagíthatjuk az esztétikai értéket is. A betétlapot egyébként jó szívvel ajánljuk, ugyanakkor a fotósorozathoz készített mintadarabokba nem tettünk, hogy el tudjátok dönteni, zavar-e benneteket a ragasztófülek látványa.
11. Szintén opcionálisan kérhető a szalag fülecske, amelynek funkciója a betétlaphoz hasonlóan kettős: díszíti is a meghívót, egyúttal megkönnyíti a kártya kiemelését a dobozból.

Szép  színekkel állunk rendelkezésetekre: egy nagyon elegáns zöld-óarany és egy igazán vidám, nyári hangulatú sárga változat is készült. Még lényegesebb újítás, hogy készítettünk egy „tengerész” változatot, amelyben a témának megfelelő szuper aranyos figurákat használunk.

Egyik megrendelésünk nyomán kidolgoztuk e meghívónak egy bővített változatát, amelybe bekerült egy plusz hajtott lap és így további két oldal. Az alap meghívóba nem fér el  sok plusz információ, ezért egy ún. pólyahajtásos megoldással egészítettük ki a meghívót. Ennek elkészítése kicsit bonyolult, de ezt a lehetőséget is örömmel ajánljuk.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Köszönetajándékok is rendelhetők mindegyik meghívó kollekciónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető minden meghívónkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami sok más grafikával is elkészíthető.
 
Két különböző típusú menükártya is választható a 3D Cutie Theme meghívó kollekcióhoz
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetajándék és poháralátét funkciót is betöltő 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándék éke lesz.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

Technikai paraméterek
»» 6 szín-, és 2 grafikaváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» ár: 1390 Ft
»» DIY akciós ár: 1090 Ft Figyelem! 300 Ft-tal olcsóbb!
»» díszítő betétlap: 80 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» a hat oldalas, pólyahajtásos változat ára: 1540 Ft/DIY verzióban 1240 Ft
»» egyedi papírból készült doboz rendelés: 12 000 Ft

Rendelési kódok
levendula-ezüst_3D13-001
krém-fahéj_3D13-002
zöld-óarany_3D15-003
sárga_3D15-004
beach-kék_3D15-005
hat oldalas, pólyahajtásos változat_3D16-006
türkiz-pink_3D17-007

 A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek