Pimpernel a Fem3 műsorán

A héten a különleges esküvők világával és a legfrissebb esküvői trendekkel foglalkozott a Fem3 délelőtti műsora, ahová meghívták a Pimpernelt is, hogy a meghívókkal kapcsolatos érdekességekről és újdonságokról tájékoztassuk a nézőket.

A közel nyolc perces adás részletet megnézhetitek a Fem3 oldalán.

A műsorban szó esett az egyedi meghívókról és bemutattuk néhány olyan új DIY azaz Csináld magad meghívónkat, amelyek egyelőre nem szerepelnek még az oldalunkon, mert az új 2019-es kollekciónk darabjai és csak az év elején fogjuk majd publikálni őket. Viszont a videóban megnézhetitek, ahogyan a két műsorvezető néhány perc alatt elkészíti ezeket a meghívókat, hogy bemutassák, tényleg milyen egyszerűen és gyorsan lehet csodás meghívókat csinálni, ha jól megtervezett tipográfiával és klasszul kitalált kellékekkel lehet dolgozni.

Nézzétek meg a müsort és ha kedvet kaptok a DIY meghívókhoz, akkor nézzétek meg néhány népszerű csináld magad meghívó kolekciónkat:
Beauty Flower #07 és Beuty Flower #07 White Edition
Natural Dream Kraft Edition és Natural Dream Pearl Edition
Harmony White Collection

Vagy nézzétek meg a teljes DIY kínálatunkat itt.

Kövessétek honlapunkat, mert rövidesen feltöltjük a műsorban is bemutatott Csináld magad meghívókat és még további számos újdonságot!