Őszi Esküvő Kiállítás 2016 – beszámoló

Bár már majdnem két hónap telt el a kiállítás óta, olyan sok kedves pár keresett meg bennünket azóta, hogy csak most jutott időnk rá, hogy az ott készült képeket közzétegyük.

A kiállításon készült képekből összeállított galériát itt nézheted meg.

Elsőként is szeretnénk megköszönni kedves partnereinknek, akik rengeteg segítséggel járultak hozzá, hogy ilyen különleges és csodaszép standunk legyen.

Rengeteg apró kiegészítőt kaptunk a Woodelier-től, köszönjük szépen Szendrei Juditnak!

A stand fő elemét képező kerekes kis kocsi a Chair Style műhelyében készült, amitől már önmagában is elájultunk, de számtalan további kiegészítővel gazdagították még az összképet, mindezekért rendkívül hálásak vagyunk Zsoltnak és Ernőnek!

Végül de nem utolsó sorban szeretnénk köszönetet mondani a zseniális Fleur & Ballon dekornak, akik megálmodták, elképesztő sok apró részletét kidolgozták, összegyűjtötték, majd megtervezték és kivitelezték a satndunkat, amelyet azt hiszem nem is kell tovább dicsérnünk, a képek önmagukért beszélnek. Szabó Mónika és Czeczó Anikó fantasztikus munkája.

Valamint köszönjük a remek képeket fotós barátainknak Csomor Attilának és Szabó Adriánnak.

E rövid bejegyzéssel szeretnénk kellemes ünnepeket kívánni barátainknak és ügyfeleinknek, januárban jövünk a 2017-es új meghívó kollekcióval.