Monogram akció 2017.

Előre megtervezett sablonokból, egyedi megrendelés alapján: 2990 Ft-ért.


A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!
Ennek szellemében egy vadonatúj monogram akcióval szeretnénk kedvezni nektek, hogy egyedivé varázsolhassátok a meghívótokat, a különböző papírkiegészítőket vagy akár a teljes esküvői arculatot.
10 előre megtervezett monogramsablonból választhattok, amelyet további tíz betűtípussal lehet kombinálni: készülhet klasszikus monogram csak a nevetek kezdőbetűivel, de alkothatunk egy komplett logót a keresztnevekkel és az esküvő dátumával kiegészítve.
Az így elkészült monogram számtalan esküvői kiegészítőhöz felhasználhatjátok: megjelenhet a meghívón és a save-the-date kártyán, díszítheti a jókívánság kártyát, a menü- és ültetőkártyát, és bélyegzőt is készíttethetek belőle. A monogramot vektorgrafikus formában át is adjuk, így  bármilyen további kiegészítőhöz használhatjátok, mindenféle produkciós eljáráshoz jó lesz, webes és nyomtatott formában is megjeleníthetitek.

Nézd meg teljes monogram kínálatunkat itt!

Extra akció! Rendeljetek tőlünk monogramot, ha pedig később poháralátétet is kértek, annak tervezését grátisz kapjátok, sőt 10% kedvezményt is adunk az alátétek nyomtatási árából!

Az akcióban szereplő monogram sablonokat megnézheted ebben a galériában!

 

Az akció részletes leírása:
A kínálatunkban szereplő tíz féle monogram grafika és betűtípus, egyedi igény szerint szabadon variálható, válasszátok ki és megrendelésetekben adjátok meg, hogy:

– melyik monogram grafikát szeretnétek
– melyik betűtípussal kombinálva
– milyen színkombinációban
– valamint, hogy mi szerepeljen a logóban pontosan pl.: MB vagy Edit és Gábor vagy B&G 2017.08.25., stb.

A megadott instrukciók alapján elkészítjük a monogramot, amit jóváhagyásra elküldünk Nektek e-mailben, és amennyiben a küldött anyag elnyeri a tetszésetek, elkészítünk belőle:

– egy alacsony felbontású pixeles változatot a webes megjelenésekhez
– és egy korlátlanul nagyítható, vektorgrafikus verziót, ami bármilyen nyomdai produkciós eljáráshoz használhattok.

FONTOS!!!
Amennyiben az átküldött monogram tervet nem találjátok megfelelőnek, mert közben meggondolnátok magatokat, hogy legyen inkább:

– másik grafika,
– másik betűtípus,
– másik szöveg,
– esetleg hibás vagy pontatlan instrukciót adtatok és emiatt nem úgy készült el a terv ahogyan elképzeltétek,
– illetve minden olyan egyéb esetben, amelyben rajtunk kívülálló okból nem nyeri el a tetszésetek a monogram
és emiatt további változtatást, variációkat kérnétek, azt szívesen elkészítjük azzal, hogy az akció sajnos már nem lesz érvényes. A monogram tervezését az eredeti 4990 Ft-os listaáron készítjük és minden további módosítási forduló ára 1000 Ft/forduló.

Alapesetben minden monogram tervet a képeken látható óarany-bronzbarna színkombinációban készítünk el, amennyiben a megrendelésben erre külön nem tértek ki, akkor e két színnel fogunk dolgozni. Amennyiben az általatok elképzelt esküvői színkombináció ettől eltér és szeretnétek azt viszontlátni a monogramban, akkor kérjük határozzátok meg a színeket pontosan:

– Pantone színkódokkal
– CMYK vagy RGB színkódokkal
– küldjetek olyan fotót, amin látszódnak a kért színek

FONTOS!!!
Amennyiben a megrendelésben pontosan megadjátok a színeket, a monogram átszínezésének nincs külön költsége, ha viszont nem vagy nem jól adjátok meg a színeket, esetleg meggondoljátok magatokat és emiatt további módosításra, színvariációk készítésére van szükség, úgy azt szívesen elkészítjük, ám az akció sajnos már lesz nem érvényes. A monogram tervezését az eredeti 4990 Ft-os listaáron készítjük és minden további módosítási forduló ára 1000 Ft/forduló.

Az akcióba beválogatott grafikák a Pimpernel szellemi tulajdonát képezik, a használt betűtípusokat megvásároltuk és azokat jogszerűen használjuk, azok szerzői jogaival a megrendelő nem rendelkezik, mindössze egy kész terméket vásárol, amelyhez kizárólag felhasználói jogok kapcsolódnak.
Mindezeknek megfelelően:

– az elkészült monogram grafikát csak zárt fájl formátumban adjuk át
– nyitott (szerkeszthető) formátumokat nem áll módunkban átadni,
– a monogram részét képező forrás fájlokat (kép és font fájlok) nem áll módunkban átadni,
– az elkészült monogram tervet a megrendelő nem szerkesztheti át, harmadik fél részére nem értékesítheti