Megújítjuk honlapunkat

Elkezdődött honlapunk fejlesztése, amelynek során felkerülnek majd a 2016-os esküvői meghívó kollekciónk legújabb darabjai.

Honlapunk fejlesztése technikai és tartalmi újításokat is tartalmaz, terveink szerint szeptember-október folyamán felkerül majd a lehető legtöbb friss információ.
Első lépésként már elindítottuk a főoldalon elhelyezett, heti akciós kínálatunkat tartalmazó slidert, hogy segítsük azon kedves ügyfeleinknek a meghívó választást, akiknek nincs idejük végigböngészni a teljes kínálatunkat.
Második lépésként felkerülnek majd a 2016-os esküvői meghívó kollekciónk legújabb darabjai, bár jelen pillanatban még tart a tervezés, hamarosan továbblépünk: következik a mintadarabok elkészítése és fotózása, az új meghívók válogatása, az ismertető szövegek megírása és persze a szükséges termékkódok elkészítése, árazás, stb.
Webmesterünk már leprogramozta az Esküvői kiegészítők menüpontot, ahová az új esküvői meghívókhoz kapcsolódó kiegészítők kerülnek majd: rengeteg ültető- és menükártyát, asztalszámozót, ültetési rendet és megszámlálhatatlan további kiegészítőt terveztünk, készítettünk és fotóztunk le. Ezek feltöltése vélhetően rengeteg időt vesz majd igénybe, ezért úgy tervezzük, hogy erre már csak november-december folyamán fogunk sort keríteni.
Ezzel párhuzamosan egy új menüpont a Referenciák létrehozását is tervezzük, amelyben az idei szezonban elkészített több száz meghívónkat szeretnénk bemutatni, rengeteg fotóval és sok érdekes történettel, amely érdekes olvasnivaló lehet bárki számára és persze hasznos információ jövendőbeli kedves ügyfeleink részére.

Nem fogunk tehát unatkozni az előttünk álló hónapok során. 🙂

E hosszú folyamatból adódóan biztosan előfordul majd, hogy egyes menüpontok nem működnek vagy nem tartalmaznak információt, amiért előre is elnézést kérünk. Ezért ha nem találtok meg valamit amit kerestek, írjatok, hívjatok minket bátran és örömmel segítünk majd!