Linkajánló

origami bikini

Origami Bikini széles választéka a Bikini-furdoruha.hu áruházban

A népszerű Origami Bikini fürdőruhák megvásárolhatók Origami bikini webáruházunkban. Most minden Origami Bikini akciós! Fizikai üzletünk Hódmezővásárhelyen található.
Az Origami Bikinik mellett forgalmazzuk az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

 

 

Redőny javítás, gyártás, szerelés, árnyékolástechnikaredőnyjavítás redőny gyártás szerelés árnyékolástechnika

Árnyékolástechnikai cégünk fő profilja a különböző típusú redőnyök gyártása és szerelése mellett a redőnyjavítás, redőny szerelés. Műanyag, alumínium és motoros redőny, elektromos redőny szerelés, redőnyjavítás minőségi redőny alkatrészekkel, rövid határidővel, megbízhatóan, garanciával. A redőny gyártás során a magas minőség és az időtálló, precíz összeszerelés az elsődleges szempont. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek gyártására, forgalmazására, így a különböző típusú redőny, reluxa, roletta, napellenző szerelését szakembereink magas színvonalon látják el. Kiemelkedő profiljaink a hőszigetelt alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos “rátétes” redőny készítése, valamint redőny javítást is vállalunk.
Az árnyékolástechnika terén többféle megoldás lehetséges: redőny, reluxa, roletta, napellenző, roló.

Motorolaj webshop

Total Quartz 7000 motorolaj: Total Quartz 7000 10W-40 szintetikus motor olaj tulajdonságai: benzin és dízelüzemű motorokhoz. Használata PEUGEOT és CITROEN által ajánlott. Total Quartz 9000 motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Védelmet nyújt a motornak a legszélsőségesebb üzemeltetési körülmények között is. Total Quartz Ineo ECS 5W-30 motorolaj szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos Low SAPS motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott a PSA csoport részecskeszűrős dízelmotorjaihoz.
Megfelel a jelenlegi legszigorúbb követelményeknek és használatával üzemanyag takarítható meg.

Shell Helix HX7 motorolaj: SHELL HELIX HX7 10W-40 rész-szintetikus motorolaj tulajdonságai: Alkalmas a katalizátorral szerelt injektoros benzinmotorokhoz és a nagy teljesítményű, turbófeltöltős, közvetlen befecskendezésű dízelmotorokhoz. Magas oxidációs stabilitás, motortisztító képesség, a lerakódások folyamatos oldása. Magas nyírásstabilitása miatt viszkozitását a teljes olajperiódus alatt megőrzi. Halkabb motorzajt, kisebb rezgést eredményez. Kis súrlódás, gyors olajáramlás, alacsony viszkozitás. Könnyű hidegindítás, nagyobb üzemanyag takarékosság.

Shell Helix HX8 motorolaj: A Shell Helix HX8 kiváló, teljesen szintetikus motorolaj. Maximális motortisztítás, a nagy teljesítményű autókhoz. A legmodernebb, motortisztító technológiát alkalmazza. A hagyományos motorolajokhoz képest jobban véd, mert folyamatosan megakadályozza a kosz- és iszaplerakódások képződését. Megnövelt teljesítményt biztosít, lehetővé teszi, hogy a motor egészen a következő olajcseréig teljesen kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.

Eneos Premium Hyper motorolaj: Eneos 5W30 Premium Hyper Multi szintetikus motorolaj tulajdonságai: prémium kategória,a Japán, Koreai, Amerikai autók számára
A benzin és diesel üzemű motorokhoz egyaránt használható. Használata optimális motorvédelmet biztosít, LPG gáz üzemű motorokhoz is alkalmazható. ENEOS Premium Ultra motorolaj. Eneos 0W-20 Premium Ultra motorolaj tulajdonságai: környezetbarát. Használata üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Kizárólag benzin üzemű motorokhoz ajánlott. Az alacsony viszkozitás miatt kis mértékű súrlódási veszteség keletkezik, ez csökkenti a motor kopását. Eneos Sustina motorolaj 5W40 tulajdonságai:a legkorszerűbb diesel és benzines motorokhoz ajánlott, az egyik legstabilabb viszkozitású olaj, extra hosszú csereperiódust biztosít.

MOBIL 1 ESP motorolaj FORMULA 5W-30 tulajdonságai: Használható valamennyi korszerű motorban, de különösen a legújabb személygépkocsik, furgonok és könnyu tehergépkocsik nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorjaiba ajánljuk. Kiváló teljesítményt és védelmet biztosít a motornak. Meghosszabbítja a kipufogórendszerek élettartamát és fenntartja hatékonyságukat mind dízel-, mind benzinüzemű gépkocsik esetében. Összetétele révén tökéletesen kompatibilis mind a legújabb konstrukciójú dízel részecskeszűrőkkel, mind a legkorszerűbb katalizátorokkal. Üzemanyag-takarékos üzemeltetést biztosít, alacsony hamutartalom, alacsony kén-és foszfortartalom. Az aktív tisztító komponensek csökkentik az iszapképződést és a lerakódásokat, és hosszú ideig tisztán tartják a motort.

Mobil Super 2000 motorolaj: MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40 többfokozatú rész-szintetikus személygépkocsi motorolaj tulajdonságai: Megfelel a korszerű benzin- és dízelmotoros autók támasztotta legmagasabb követelményeknek. Hagyományos és szintetikus alapolajok és gondosan összeállított adalékcsomag egyedülálló kombinációjával tisztább motort és jobb védelmet biztosít, mint a hagyományos ásványi motorolajok. A szintetikus komponens minden téren javítja az olaj teljesítményét. Kiváló oxidációs és termikus stabilitás, csökkenti a lerakódásokat és a káros iszapképződést a motor forró részein. Kiváló kopásgátló hatás, csökkenti a kopást, ezáltal a karbantartási költségeket is. Meghosszabbítja a motor élettartamát, megbízható üzemmenetet biztosít. Különösen ajánlott nagy teljesítményű, turbófeltöltésű benzin- és dízelmotorokhoz, de régebbi szívómotorokhoz is használható. Mobil Super 3000 motorolaj: A Mobil Super 3000 XE 5W-30 szintetikus alapú motorolaj tulajdonságai: Nagy teljesítményű dízel motorolaj. Elsősorban a Volkswagen szivattyúfúvókás befecskendezővel (PD TDI)szerelt dízelmotorjaihoz készült, ahol a VW 505 01 specifikációnak megfelelő olaj használata kötelező. Minden vezetési stílushoz használható, a gyakori megállással járó városi közlekedéstől a nagy sebességű autópályán haladásig. Alacsony viszkozitása hideg időben indításnál is gyors olajfolyást, ezáltal maximális védelmet biztosít a motor számára. Szintetikus alapú összetétele révén magas hőmérsékleten is kiváló teljesítményt és védelmet nyújt. Korszerű összetétele révén gyorsan diszpergálja a dízelmotorokban képződő kormot, tisztán tartva ezzel a motort. Alacsony viszkozitása révén csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Társasházkezelés, közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés biztos kézben, szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. A kezelésünk alatt álló társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első két havi kezelési díjat elengedjük!

érintésvédelemÉrintésvédelem

Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

bőr felújításBőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel. Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

karosszeriajavitas-autofenyezesKarosszériajavítás, autófényezés

A Novacar karosszéria javító és fényező üzemének szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.
Karambolos autójának teljes körű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, mellyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszéria javítását célozza meg. Autófényező üzemünk előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporFagyipor, pudingpor, sütőpor

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásDarázsirtás Budapesten azonnal

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarírtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányírtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

adósságspirál bedőlt hitelek felmondott hitelekAdósságspirál, bedőlt és felmondott hitelek

Az Adósmentő Alapítványt azzal az eltökélt szándékkal hoztuk létre, hogy adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újrarendezéséhez. Hitelkiváltó programunk azok számára nyújt megoldást, akik több, kedvezőtlen hitelt fizetnek és szeretnék a havi kiadásaikat csökkenteni.
Ha tudja fizetni a hitelt, de sok terhet jelent Önnek, akkor megoldást kínálunk a felhalmozódott terhekre. Ha nem tudja már fizetni hitelét, akkor megoldást nyújtunk a felmondott hitelekre.

lélekhang terápiaLélekhang terápia

Azoknak ajánljuk a terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon.

A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.
Szolgáltatásaink: lélekhang terápia, biorezonancia, Eternal szépségrendszer, kineziológia, dohányzás leszoktatás

Budapest XVI. kerületi autójavítóBudapest XVI. kerületi autójavító

Budapest XVI. kerületi autójavító cégünk a kezdetektől foglalkozik autószereléssel, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően sok elégedett ügyfél tér vissza hozzánk. Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság. Mindent egy helyen biztosítunk a Budapest XVI. kerületi autójavító műhelyünkben. Teljes körűen vállalja a kárügyintézést a Budapest XVI. kerületi autójavító a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig. 16. kerületi szervizünk több biztosítóval is kapcsolatban áll.

autószerelés és karosszéria javítás BudapestenAutószerelés és karosszéria javítás Budapesten

Az autószerelés és karosszéria javítás Budapesten, szervizünk karosszériajavító műhelyében történik, ahol minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítjuk gépjárművét. Autószerelési munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni! Karosszéria javítással kapcsolatban keressen bennünket bizalommal Budapesten, a XVI. kerületben!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat, megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.

honlapkészítés, weboldal készítésHonlapkészítés, keresőoptimalizálás, weboldalkészítés

Rövid határidővel, korrekt hozzáállással, a megrendelő elképzelései szerint vállaljuk honlapok, webáruházak elkészítését több éves tapasztalattal, országos referenciával. Szolgáltatásaink: Honlapkészítés, webáruházkészítés, Grafikai tervezés: webdesign, szórólap, névjegykártya, banner, Keresőoptimalizálás, linképítés, Weboldal karbantartása, frissítése, Google AdWords kampányfelügyelet, Meglévő weboldal felújítása, átalakítása, Honlap elköltöztetése másik domainre, Szolgáltatóváltás teljes ügyintézése, Mobil SEO: mobilra/tabletra optimalizálás