2016-os galériák »
   

Welcome Tábla Flowers and Dreams 031

Technikai paraméterek
»» B/2: 500×700 mm
»» B/2: 700×500 mm

Kivitelezés:
»» B/2: 2 mm-es lemezre kasírozva
»» B/1: 3 mm-es lemezre kasírozva

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5-7 munkanap

Gyártási ár
»» B/2: 8 000 Ft
»» B/1: 14 000 Ft

Alapgrafikai díj (nálunk megrendelt meghívó alapján)
»» 1 000 Ft (mérettől független)

Alapgrafikai díj (Pimpernel dizájn alapján)
»» 3 000 Ft (mérettől független)

Egyedi grafikai díj: 6 000 Ft-tól

Sürgősségi gyártás alapára (72 óránál rövidebb gyártás esetén)
»» 8 000 Ft
»» ennek a  szolgáltatásnak a díja kizárólag a felmerülő költségeket fedezi, nyereséget nem tartalmaz!

»»  Techhnikai felár (24 órán belüli gyártás esetén) 
»» B/2: 3 200 Ft
»» B/1: 5 600 Ft
»»  ez esetben speciális öntapadóra nyomtatjuk és kasírozzuk, így minimális préselési idő szükséges

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

Welcome tábla – köszöntsétek vendégeiteket az esküvőn stílusosan

Minden esküvői meghívó kollekciónk grafikájával rendelhető Welcome tábla, azaz köszöntő tábla, amelyet több szabvány méretben kínálunk. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező welcome táblát. A Welcome táblák folyamatosan bővülő kínálatát megtaláljátok ezen a linken. 

A teljes Flowers and Dreams Mini Kollekció alapján készült Welcome tábla sorozatot megnézheted ezen a linken.

Magát a Flowers and Dreams Mini Kollekció meghívóit pedig megnézheted ezen a linken.

Mi is az a welcome tábla?

A welcome tábla vagy köszöntő tábla funkciója egyértelmű: az esküvői helyszín bejáratánál elhelyezett tábla, amelyen szerepel a pár neve, az esküvő dátuma és persze a vendégek üdvözlése. Ez a  tábla típus is – mint megannyi más esküvői ötlet és szokás – az angolszász és amerikai esküvői kultúrából került át hozzánk és bár ma még viszonylag kevés hazai esküvőnél alkalmazzák ezt a megoldást, mi ezzel a 45 db-os kezdő kollekcióval szeretnénk lehetőséget adni az érdeklődőknek, illetve kívánjuk ezt a terméket a kínálatunkba bevezetni.

Mire jó a köszöntő tábla?

A köszöntő tábla egyik és talán elsődleges funkciója, hogy tájékoztatja a vendégeket: itt van az esküvő. Ez főleg olyan esküvői helyszíneken hasznos és fontos, ahol több külön teremben, épületben, egyszerre több esküvő is zajlik párhuzamosan egy időben. Így az érkező vendégek számára egyértelmű lesz, hogy jó helyen járnak és megkímélhetitek őket attól, hogy véletlenül bemenjenek más esküvőjére vagy épp fordítva, elkerülhetitek, hogy idegenek jöjjenek be a tiétekre.

Különösen hasznos lehet ez a köszöntő táblás megoldás, ha az esküvőn nem használtok ültetési rendet, mert akkor a nevetekkel és dátummal elkészített welcome tábla orientálhatja az érkező vendégeket.

Kínálatunkban természetesen ültetési táblák is szerepelnek, amely elkészíthető bármelyik meghívónk design elemeivel, így természetesen a Flowers and Dreams Mini Kollekció grafikáival is, folyamatosan bővülő Ültetési tábla kínálatunkat megnézheted ezen a linken. Így az ültetési rend és a welcome tábla is tökéletesen passzol majd a többi esküvői papír kiegészítőhöz.

De olyan esetben is hasznos, sőt szükséges, ha az ültetési tábla kifejezetten a vacsora helyszínén található, de ez távolabb helyezkedik el a tényleges bejárattól, így a vendégek már rögtön a megérkezéskor tájékoztatást kapnak, hogy jó helyen járnak.

Welcome tábla: méret, formátum, kivitelezés

A köszöntő táblákat B/2-es méretben készítjük: 50×70 cm-es álló vagy 70×50 cm-es fekvő tájolásban, bár a Flowers and Dreams Mini Kollekció alapján készített sorozatunk mind álló grafikával készültek, ezeket és bármely másik meghívónk alapján tervezett tábla is elkészíthető fekvő formátumban.

A méretéből adódóan nagy formátumú poszternyomtatón, normál plakát papírra nyomtatva készítjük, amit aztán 2 mm vastagságú karton lemezre kasírozunk, így a köszöntő tábla nem csak elnevezésében, hanem valójában is egy masszív, önmagában is kiállítható tábla.

A köszöntő tábla kihelyezése

A legszebb persze az, ha egy festőállványra, kottatartóra vagy díszes keretbe helyezhető, de ezek hiányában egy székre vagy más bútordarabra téve is ízlésesen kihelyezhető és persze virágokkal, zöld növényekkel, egyéb számtalan dekorációs elemmel díszíthető, amelyre rengeteg ötletet és megoldást lehet találni a neten.

Mivel a tábla kifejezetten könnyű, így akár lyukasztva, akár képszöggel kiegészítve is elkészíthető és damillal vagy zsinórral is installálható, így magasabb vagy nehezen elérhető helyekre is látványosan kihelyezhető.

A hátoldalon kétoldalas ragasztószalaggal szerelve is el tudjuk készíteni, így pl. üvegfalra vagy más üres felületre is felragasztható, amit utána könnyedén, sérülés nélkül le lehet majd venni.

Welcome tábla rövid átfutási idővel

Mindegyik Welcome tábla grafikánkat több különböző színváltozatban kínáljuk, de kérésetek esetén egyedi színösszeállításban is szívesen elkészítjük. Küldjétek el, hogy pontosan milyen szöveget szeretnétek a táblára, mi pedig egy munkanapon belül elkészítjük belőle a grafikai tervet amit átküldünk nektek ellenőrzésre, jóváhagyásotok után pedig maximum öt napon belül a welcome tábla átvehető a bemutatótermünkben.

Welcome tábla: egyedi megoldási lehetőségek

A méret és a kivitelezés tekintetében az alapváltozattól eltérő megoldásokat is kínálunk: 
– elegáns megoldás lehet, ha a köszöntő táblát kisebb méretű, asztali képkeretben helyezzük el, egyedi egyeztetés alapján a táblát bármilyen méretben el tudjuk készíteni
– nagyobb területen, több vendég esetén B/1-es (70×100 cm) vagy nagyobb méretben is elkészíthető
– vidéki helyszín vagy szabadtéri esküvő esetén uv- és vízálló, kültéri kivitelben, habkartonra készítve is kérhető 
– néhány egyedi esetben készítettük már öntapadó fóliára is a welcome grafikát, amit ablakra, a helyszíne rendelkezésre álló más üveg felületre vagy akár egy szép tükörre is fel lehet ragasztani
– és persze ezeken kívül, biztos számtalan olyan megoldás is létezik, vagy a jövőben majd keletkezni fog, amilyennel eddig még nem találkoztunk, ilyen esetekben is keressetek minket bátran, biztosan találunk rá megoldást
Az ilyen egyedi megoldásokkal kapcsolatban kérd ajánlatunkat!

Welcome tábla – nem szabványos, egyedi méretek

A kínálatunkban szereplő szabvány méreteken kívül, örömmel készítünk bármilyen nem szabványos méretű welcome táblát is, ha a standard méretektől eltérő táblát szeretnétek, mindenképpen adjátok meg annak pontos méreteit, ezek alapján fogunk tudni egyedi árajánlatot készíteni.
 

A Welcome táblák nyomtatása és kivitelezése

Bármely méretű welcome tábla úgy készül, hogy először egy külön ívre nyomtatjuk a grafikát, majd ezt egy vastag kartontáblára kasírozzuk, ez költséghatékony és jó minőségű megoldás, ami rövid átfutási idő mellett is tartható. Az eljárásban nem, de a felhasznált alapanyagokban van eltérés a különböző méretek esetében:
 
– a legkisebb SRA/3-as méretű táblák grafikáit, íves digitális nyomtatással készítjük, amely lehetővé teszi, hogy teljes papírkínálatunkból bármilyen papírt válasszatok, lehet kraft, gyöngyházfényű, strukturált felületű kreatív papír és bármelyik prémium papír
– a nyomtatott íveket azután 1,5 mm vastagságú karton lemezre kasírozzuk, amelyet 24 órás préselés követ, így a táblák gyártásának átfutási ideje 2-3 nap
– az 1,5 mm vastagságú karton lemez megfelelő merevséget biztosít ebben a méretben, így a tábla akár önmagában is megállítható, illetve a kihelyezéshez használt állványon is egyenesen fog állni, nem lesz az ívnek „belógása”
 
– a közepes méretű B/2-es táblák grafikai íveit, nagy méretű poszternyomtatókon készítjük, amelyeknél sajnos nincs lehetőség különleges és egyedi papírok használatára, jó minőségű, selyemfényű poszterpapírra történik a nyomtatás
– a nyomtatott íveket azután 2 mm vastagságú karton lemezre kasírozzuk, amelyet 24 órás préselés követ, így a táblák gyártásának átfutási ideje 2-3 nap
– a 2 mm vastagságú karton lemez megfelelő merevséget biztosít ebben a méretben, így a tábla akár önmagában is megállítható, illetve a kihelyezéshez használt állványon is egyenesen fog állni, nem lesz az ívnek „belógása”  
 
– a legnagyobb méretű B/1-es táblák grafikai íveit, nagy méretű poszternyomtatókon készítjük, amelyeknél sajnos nincs lehetőség különleges és egyedi papírok használatára, jó minőségű, selyemfényű poszterpapírra történik a nyomtatás
– a nyomtatott íveket azután 3 mm vastagságú karton lemezre kasírozzuk, amelyet 24 órás préselés követ, így a táblák gyártásának átfutási ideje 2-3 nap
– a 3 mm vastagságú karton lemez megfelelő merevséget biztosít ebben a méretben, így a tábla akár önmagában is megállítható, illetve a kihelyezéshez használt állványon is egyenesen fog állni, nem lesz az ívnek „belógása”  
 
– az egyedi méretű táblák esetén, az adott mérettől függően választjuk meg, az ahhoz szükséges karton lemez vastagságot, így a szabványoktól eltérő méretű ültetési táblák esetén, mindig egyedi árat kalkulálunk
 

Welcome táblák sürgősségi gyártása

– amennyiben 72 óránál rövidebb idő áll rendelkezésünkre, abban az esetben csak  sürgősségi felárral tudjuk a tábla vagy táblák legyártását elvállalni!

(ennek a  szolgáltatásnak a díja kizárólag a felmerülő költségeket fedezi, nyereséget nem tartalmaz!)

 
Az elérhető legrövidebb átfutási idő az welcome táblák gyártása esetén, a 24 órás sürgősségi nyomtatás. Ez esetben, a normál eljárástól eltérő kivitelezési technológiát kell alkalmazni, amelynek további költségei vannak az alap változathoz képest,
ezért a gyártásnak lesz egy technikai felára is!
– a táblák kivitelezésében egyetlen ponton lehet gyorsítani a folyamatot, mégpedig a kasírozás helyettesítésével, amit normál esetben erre fejlesztett speciális ragasztóval végzünk, ennek jóminőségű kivitelezéséhez 24 órás préselésre van szükség. Ezt az eljárást helyettesíthetjük öntapadó hordozóra történő nyomtatással, amelynek egyáltalán nincs száradási ideje, kasírozás után azonnal használható. Ennek az eljárásnak azonban magasabbak a költségei is: maga az alapanyag is drágább mint a hagyományos poszterpapírok, továbbá munkaigényesebb és ezért drágább is az öntapadó kasírozása. Ennek megfelelően határoztuk meg az egyes méretek esetén jelentkező gyártási felárakat, amelyeket a technikai paramétereknél találtok.
 

A Flowers and Dream Mini Kollekcióban található további esküvői papír termékek

Flowers and Dreams 031 esküvői meghívó
Flowers and Dreams 031 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet fotós vagy színes, kasírozott hátoldallal

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz számos további papír kiegészítő is kérhető

Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami folyamatosan bővülő kínálatunkabn, számos egyedi grafikával készíthető.
Meghívóink grafikájával egyedi borítós Emlékkönyvek és Fotóalbumok is rendelhetők. Az emlékkönyv és a fotóalbum közötti különbségről szóló cikkünket ezen a linken találod.

Esküvői meghívóinkhoz két különböző típusú menükártya is választható

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

Technikai paraméterek
»» B/2: 500×700 mm
»» B/2: 700×500 mm

Kivitelezés:
»» B/2: 2 mm-es lemezre kasírozva
»» B/1: 3 mm-es lemezre kasírozva

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5-7 munkanap

Gyártási ár
»» B/2: 8 000 Ft
»» B/1: 14 000 Ft

Alapgrafikai díj (nálunk megrendelt meghívó alapján)
»» 1 000 Ft (mérettől független)

Alapgrafikai díj (Pimpernel dizájn alapján)
»» 3 000 Ft (mérettől független)

Egyedi grafikai díj: 6 000 Ft-tól

Sürgősségi gyártás alapára (72 óránál rövidebb gyártás esetén)
»» 8 000 Ft
»» ennek a  szolgáltatásnak a díja kizárólag a felmerülő költségeket fedezi, nyereséget nem tartalmaz!

»»  Techhnikai felár (24 órán belüli gyártás esetén) 
»» B/2: 3 200 Ft
»» B/1: 5 600 Ft
»»  ez esetben speciális öntapadóra nyomtatjuk és kasírozzuk, így minimális préselési idő szükséges

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek