Monogram Akció 2017. – 16.

Technikai paraméterek
»» Listaár: 4990 Ft
»»Akciós ár 2017: 2990 Ft
»»Egyedi változatok készítése, javítási fordulók: 1000 Ft/db

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

Elõre megtervezett sablonokból, egyedi megrendelés alapján: 2990 Ft-ért.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! 
Ennek szellemében egy vadonatúj monogram akcióval szeretnénk kedvezni nektek, hogy egyedivé varázsolhassátok a meghívótokat, a különbözõ papírkiegészítõket vagy akár a teljes esküvõi arculatot. 
Az év első felében nagy sikert aratott monogram kínálatunkat kibővítettük 15 új monogram grafikával, amelyek mindegyikében két további vasriációt találtok.

Összesen 30 elõre megtervezett monogramsablonból választhattok, amelyet további 25 betûtípussal lehet kombinálni: készülhet klasszikus monogram csak a nevetek kezdõbetûivel, de alkothatunk egy komplett logót a keresztnevekkel és az esküvõ dátumával kiegészítve.

Az így elkészült monogram számtalan esküvõi kiegészítõhöz felhasználhajátok: megjelenhet a meghívón és a save-the-date kártyán, díszítheti a jókívánság kártyát, a menü- és ültetõkártyát. A monogramot minden szükséges fájl formátumban át is adjuk, így bármilyen további kiegészítõhöz használhatjátok, mindenféle produkciós eljáráshoz jó lesz, webes és nyomtatott formában is megjeleníthetitek.

Extra akció! Rendeljetek tõlünk monogramot, ha pedig késõbb poháralátétet is kértek, annak tervezését grátisz kapjátok, sõt 10% kedvezményt is adunk az alátétek nyomtatási árából!

Az akció részletes leírása

A kínálatunkban szereplõ monogramok grafikája és betûtípusa, egyedi igény szerint szabadon variálható, válasszátok ki és megrendelésetekben adjátok meg, hogy:

– melyik monogram grafikát szeretnétek
– melyik betûtípussal kombinálva
– valamint, hogy mi szerepeljen a logóban pontosan pl.: MB vagy Edit és Gábor vagy B&G 2017.08.25., stb.
A megadott instrukciók alapján elkészítjük a monogramot, amit jóváhagyásra elküldünk Nektek e-mailben, és amennyiben a küldött anyag elnyeri a tetszésetek, elkészítünk belõle:

– egy alacsony felbontású pixeles változatot a webes megjelenésekhez
– és egy nagy felbontású pixeles változatot, ami bármilyen nyomdai produkciós eljáráshoz használhattok.

FONTOS!!!

Amennyiben az átküldött monogram tervet nem találjátok megfelelõnek, mert közben meggondolnátok magatokat, hogy legyen inkább:

– másik grafika,
– másik betûtípus,
– másik szöveg,
– esetleg hibás vagy pontatlan instrukciót adtatok és emiatt nem úgy készült el a terv ahogyan elképzeltétek,
– illetve minden olyan egyéb esetben, amelyben rajtunk kívülálló okból nem nyeri el a tetszésetek a monogram

és emiatt további változtatást, variációkat kérnétek, azt szívesen elkészítjük azzal, hogy az akció sajnos már nem lesz érvényes. A monogram tervezését az eredeti 4990 Ft-os listaáron készítjük és minden további módosítási forduló ára 1000 Ft/forduló.
Alapesetben minden monogram tervet a képeken látható színkombinációban készítünk el, amennyiben a megrendelésben erre külön nem tértek ki, akkor e két színnel fogunk dolgozni. Amennyiben az általatok elképzelt esküvõi színkombináció ettõl eltér és szeretnétek azt viszontlátni a monogramban, akkor kérjük határozzátok meg a színeket pontosan:

– Pantone színkódokkal
– CMYK vagy RGB színkódokkal
– küldjetek olyan fotót, amin látszódnak a kért színek

FONTOS!!!

Amennyiben a megrendelésben pontosan megadjátok a színeket, a monogram átszínezésének nincs külön költsége, ha viszont nem vagy nem jól adjátok meg a színeket, esetleg meggondoljátok magatokat és emiatt további módosításra, színvariációk készítésére van szükség, úgy azt szívesen elkészítjük, ám az akció sajnos már nem lesz érvényes. A monogram tervezését az eredeti 4990 Ft-os listaáron készítjük és minden további módosítási forduló ára 1000 Ft/forduló.
Az akcióba beválogatott grafikák a Pimpernel szellemi tulajdonát képezik, a használt betûtípusokat megvásároltuk és azokat jogszerûen használjuk, azok szerzõi jogaival a megrendelõ nem rendelkezik, mindössze egy kész terméket vásárol, amelyhez kizárólag felhasználói jogok kapcsolódnak.

Mindezeknek megfelelõen:

– az elkészült monogram grafikát csak zárt fájl formátumban adjuk át
– nyitott (szerkeszthetõ) formátumokat nem áll módunkban átadni,
– a monogram részét képezõ forrás fájlokat (kép és font fájlok) nem áll módunkban átadni,
– az elkészült monogram tervet a megrendelõ nem szerkesztheti át, harmadik fél részére nem értékesítheti

Nézd meg teljes monogram kínálatunkat itt!

Ha tetszenek az egyedi monogramok, nézd meg az azokból tervezett egyedi meghívóinkat.

Technikai paraméterek
»» Listaár: 4990 Ft
»»Akciós ár 2017: 2990 Ft
»»Egyedi változatok készítése, javítási fordulók: 1000 Ft/db

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek